crixus írta:
Magyarán szólva nullázzuk le a kp-át és csak a szélső bekkjeink és a csatárok támadjanak? Szerintem ennél idén is kicsit árnyaltabb volt a kép. Iniesta feladata sokszor az lett volna, hogy segítse az elöl lévő hármas játékát, csakúgy, mint korábban. A változás annyi volt, hogy nem a kp-ás társakkal kellett volna összejátszani, úgy, olyan gyakorisággal, mint Pep alatt, hanem az MSN tagjaival. Iniesta gyengén játszott idén, de nem azért, mert csak bekkelésre lett volna kényszerítve.

Ezért kellene egy olyan játékos, aki hatékonyan tud előre játszani is, megindulni pl. Ha csak annyi lenne a feladat, hogy adjuk oda 1 m-ről Neymar-nak vagy Messi-nek akkor maradhatna oldalrobi is

Nekem is pont ezzel van gondom. Gündogan kiváló játékos, intelligens, jól lát a pályán, osztogat, de ő inkább Rakitic helyén nyújtana erősítést. Ezért favorizálom inkább Pogbát, mert ő előrejátékban is jó, Iniesta szerepkörébe beleillik és stabilitást is tud adni a kp-nak. Rakitic pozíciójára is be lehet rakni. Egyáltalán nem buta játékos, mint azt itt sokan képzelik. Nagyon technikás, a kispasszos játékhoz is van érzéke.
Verratti lehet, hogy el tudná ezt látni, fogalmam sincs, nem láttam még ilyen szerepkörben, de azt hiszem vele nagyobb a kockázat ráadásul, ha Pogba-val az ára a gond, az olasz is kb. annyiba fájna. nem a transfermarkt-ból kell kiindulni, mert annyiért nem adja el a PSG, főleg, hogy elég keresett ő is.
Ha a Sport információiban van igazság valamennyivel előnyben is részesít minket, ami pozitív dolog és ha az olaszok 60-ra árazták be nem kéne olyan sokkal többet fizetni.
Az ára azért nem fáj annyira, mert más posztra megvagyunk. Alves helye kérdéses még, de oda nem hiszem, hogy tudnánk nagy pénzért játékost venni.
crixus írta:Jó lenne azt felfogni, hogy Xavi posztja, pozíciója megszűnt, ami nyilván Iniesta játékára is hatással van, méghozzá nem jó hatással. Így pl. Gündogan, mint Xavi utód teljesen felesleges. Xavi utód nincs, Rakitic feladatköre új. Iniesta gyenge játéka miatt kellene valaki az ő helyére, aki nem kuka a támadásokhoz.
Iniesta pozíciójából pedig Gündogan vagy Veratti nem fog tudni úgy előre ívelgetni, mint hátrébbról, ahol a jelenlegi klubjukban játszanak. Ők ott visszavontan irányítanak, nem közvetlenül támadnak.
Vagy szerinted rakjuk ki Rakitic-et?
Ezt már én is többször említettem. LE ezt a pozíciót egy az egyben feladta, rájött, hogy ez már nem életképes.
Az, hogy Xavi utód kell az inkább a nevére vonatkozik, mint a posztjára.
A legnagyobb gondom viszont az, hogy mindenki akit hírbe hoztak velünk csak nyáron érkezne nem januárban, ezzel pedig elég durva szezonunk lesz. Közel 60 meccset ilyen vékony kerettel nem tudom hogy oldunk meg.
A Ramsey-dolog meg úgy haogy van kacsa. Max. annyi, hogy figyeljük(tük), de hogy ilyen 70 milliókkal dobálózzunk nevetséges. Nagy jóindulattal is max. 20-at ér a gyerek.
Ez Pedro jh. poszt szerintem egyedül 3 védős felállásban működhetne, 4-3-3-ban tuti nem vállalná be LE és szerintem se működne. Az egy dolog, hogy hozzá tud tenni a védekezéshez és gyors, de ha nem is feltűnő, Alvesnek rengeteg szerelésee van amihez érzék kell.