Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Douglasdefender3 írta:Szerintetek hány olyan játékos van rajta kívül, aki kevesebb, mint 1 lejátszott meccsel triplázott?
És ügyelt az avára is, ez igen!danianevem írta:Végre bemutatkozott.Egy kezemen megtudnám számolni a hibáit, a hosszú kihagyása ellenére teljesen rendben volt a mai teljesítménye. Kellett hozzá a közönség lelkes biztatása is az első "mozdulatoknál", meg persze egy nem túl jó Depor.
Hajjajpalesz77 írta:Danianevem most..
Hajjajpalesz77 írta:Danianevem most..
A rossz nyelvek szerint csak ezért drukkoltam a visszatérésének.nzxtpo írta:És ügyelt az avára is, ez igen!![]()
Tudtam, hogy veb-re számíthatokvisca el barca írta:azért ne csináljunk már úgy mintha a vmi amputált/rákos emberről beszélnénk. ami neki sérülés ("aktív sportra alkalmatlan"), te lehet h a hétköznapi életben észre sem vennéd.Leon írta:Én a legkevésbé sem irigylem,a világ összes pénzéért sem cserélném le az egészségemet.
azért ne csináljunk már úgy mintha a vmi amputált/rákos emberről beszélnénk. ami neki sérülés ("aktív sportra alkalmatlan"), te lehet h a hétköznapi életben észre sem vennéd.Leon írta:Én a legkevésbé sem irigylem,a világ összes pénzéért sem cserélném le az egészségemet.
Nem sajnálom őt, én rá is irigy vagyok jó magyar szokáshoz híven, hiszem abból él amit szeret, az, hogy most nem űzhette egy évig hát könyörgöm (és igaz, hogy nem minden a pénz, de nélküle megdöglessz).
How dare you?!palesz77 írta:Danianevem drukkol a legjobban szerintem, nyárra azért csak leváltaná ezt az avát..
Danianevem drukkol a legjobban szerintem, nyárra azért csak leváltaná ezt az avát..Petr írta:Mind imádkozunk, hogy ne sérüljön le holnapig, és legyen 1 darab hivatalos meccse a Barcában.
Alex, te vagy az?zola8787 írta:Persze nem ugyanaz a mentalitás, de én szívesen bevállalnám, hogy milliókat keresek, mert néha a legjobb orvosok megműtenek
És közben érzed, hogy képtelen vagy azt csinálni, amiben a legjobb vagy? A legjobb éveid pedig azzal telnek el, hogy - bár anyagilag mindened megvan - de mégis hatalmas hiányérzet van benned.zola8787 írta:Persze nem ugyanaz a mentalitás, de én szívesen bevállalnám, hogy milliókat keresek, mert néha a legjobb orvosok megműtenekkanty írta:Lehet poénkodni a sérülésein, de azért nagyon nem lehetett könnyű neki az elmúlt néhány szezon.
Remélem tényleg játszik holnap, jót tenne biztos a lelkének.
Nyilván poén akart lenni, de azért ha komolyra fordítjuk a szót, akkor azért hozzá kell tenni, hogy picit többről van szó mintsem megműtenek párszor. Nem az a kemény időszak, hanem a rehab, amikor járhatsz nap mint nap fizikoterápiára meg még a pisilést is gépekkel nézik és edzőteremből mész edzőterembe meg uszodába hidro erősítőkre. Nem beszélve a speciális gyakorlatokról. És lelkileg is nagyon kemény feldolgozni, hogy a tested le van amortizálva. Szóval tényleg nagy tett lenne tőle ha pályára lépne és elégtétel egy hosszú felépülés után.zola8787 írta:
Persze nem ugyanaz a mentalitás, de én szívesen bevállalnám, hogy milliókat keresek, mert néha a legjobb orvosok megműtenek
Úgy van, ahogy mondod. Pedig szépen indult szerencsétlen srác karrierje, az Arsenalban eleinte nagyon jól tolta, talán klasszis védő is válhatott volna belőle. Aztán elkezdődött a kálváriája, évek óta sérült, vagy sérülésből lábadozik. Egy sportoló számára ennél rosszabb aligha lehet.kanty írta:Lehet poénkodni a sérülésein, de azért nagyon nem lehetett könnyű neki az elmúlt néhány szezon.
Volt már komolyabb műtéted? Gondolom nem, mert akkor nem beszélnél hülyeséget. Sokra mennél a millióiddal, ha nem tudnád igazán élvezni, mert az életed nagy része lábadozásból, meg rehabilitációból állna.
Persze nem ugyanaz a mentalitás, de én szívesen bevállalnám, hogy milliókat keresek, mert néha a legjobb orvosok megműtenek
Persze nem ugyanaz a mentalitás, de én szívesen bevállalnám, hogy milliókat keresek, mert néha a legjobb orvosok megműtenekkanty írta:Lehet poénkodni a sérülésein, de azért nagyon nem lehetett könnyű neki az elmúlt néhány szezon.
Mind imádkozunk, hogy ne sérüljön le holnapig, és legyen 1 darab hivatalos meccse a Barcában. A helyedben csatlakoznék az imádkozó sereghez, ellenkező esetben ha lesérül akkor az a te hibád lesz.Leon írta:Csodálkozom,hogy nem izzik a topikja hiszen úgy néz ki holnap debütálni fog!