Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megkérdezték hogy tud-e spanyolul és egy olyasmi válasz jött hogy örülne a tudna vagy előny lenne, tehát konkrétan semmit nem tudtunk meg.MessiNeymarSuarez írta:Florentino Pérez: "Spanyol anyanyelvű edzőt keresünk"
Benitez-time
Guardiolának úgyis kifele áll a szekere Münchenből állítólag.MessiNeymarSuarez írta:Florentino Pérez: "Spanyol anyanyelvű edzőt keresünk"
vagy carillo. uis most tették ki fehérvárrólMessiNeymarSuarez írta:Florentino Pérez: "Spanyol anyanyelvű edzőt keresünk"
Benitez-time
Jövőhéten jön a hivatalos bejelentés hogy Perez papa váltja Ancelottitroby122 írta:Nem változik Perez papa!![]()
Carlo vitte el a sarat , persze Perez megint tiszta.![]()
Ha maradt volna Carlo akkor azzal , az ő bukását eredményezte volna , szóval így érthető!![]()
Lazio-Roma meccsen is mondta a kommentátor , hogy a Sampdoria edzője jövőre átveszi a Napolit.
Vagy Benitez vagy Klopp fog érkezni a Realhoz.
"Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke: "Carlo Ancelottitól nehéz szívvel, de megváltunk. Eljött az ideje, hogy új szakasz kezdődjön a klub életében. Szeretném megköszönni Carlonak az elmúlt két évet. A következő héten bejelentjük az új edzőt.""Gali írta:Várj még!MessiNeymarSuarez írta:MENESZTETTÉK CARLO ANCELOTTIT!
Ez a Perez egy igazi csillámfaláma..
Ancelotti, emlékszel a pár heti nyilatkozatodra miszerint kitartasz Carlo mellett?
Meg amikor azt mondta hogy " Azt akarjuk hogy Ancelotti a mi Alex Fergusonunk legyen"
Perez még csak most fogja kezdeni a sajtótájékoztatót!
Várj még!MessiNeymarSuarez írta:MENESZTETTÉK CARLO ANCELOTTIT!
Ez a Perez egy igazi csillámfaláma..
Ancelotti, emlékszel a pár heti nyilatkozatodra miszerint kitartasz Carlo mellett?
Meg amikor azt mondta hogy " Azt akarjuk hogy Ancelotti a mi Alex Fergusonunk legyen"
Ha tényleg ő jönne, nekem van valami rossz előérzetem Benítezzel kapcsolatban. Ne legyen igazam.whitecule írta:A Marca, az AS és a Sport is lehozta, hogy Ancelottit menesztették.![]()
![]()
![]()
![]()
Üdv újra Spanyolországban Rafa Benítez, már várjuk a Clásicot!
szép szép, csak nekik nem ez a dolguk, meg kezdenek picit átesni a ló túloldalára. aztán ha meg kicsapjk, majd nekiállnak hisztizni. amugy persze h szeretik, nagy mutyis az öreg, meg amugy is bérelt helye van így mindegyiknek a kezdőben.roby122 írta:Modric: "Annyit mondhatok, hogy ő egy nagyszerű edző, és személy szerint én az ő kezei alatt hoztam a legjobb formám. Az első naptól kezdve bízott bennem."
Szép gesztus ismét , nagyon kiállnak Ancelotti-ért.