Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 20:04:51

Initom írta:

Itt gondolom,rám is céloztál :D Semmi másért nem húztam párhuzamot köztük,csak azért ,hogy szemléltessem: ők sem játszanának itt fele fizetésért bármekkora culék.
Nem rád. Valaki már csinált egy hasonlítást. Értem, miért, igaz is, csak rosszul esik egyáltalán egy szövegkörnyezetben látni őket. :lol:

És igen. Alves el volt könyvelve szemétnek és az is marad, mindamellett alighanem tőlem kapta a legtöbb dicséretet, mikor jól játszott. Az utóbbi 2 hónapba szerintem az egyik legjobb játékosunk: Talán csak Messi és Suarez voltak jobbak nála. Csak épp Messi, amikor motiválatlan meg félsérült volt, akkor is hasznos volt, miközben Alves átlag kb 10 beívelésből egyet adott barca játékosnak, 3-at a kapusnak, 3-at az ellenfélnek, 3 meg az Espanyol stadionjában landolt.
A Fifa egy szégyen
defender3
Entrenador del Barça

2015.05.27. 19:59:42

Egy reális cikket miért kell lefikázni? Azért, mert nem úgy állítja be Alvest, mint egy áldozatot vagy miért?

A fizetésekben meg nem érdemes összehasonlítani Xavi vagy Iniesta szintjével. Ők Aranylabda jelöltek voltak, sokkal nagyobb a marketing értékük stb. stb.
Initom
Entrenador del Barça

2015.05.27. 19:58:08

noname írta:
És mégegyszer megkérek mindenkit szépen, hogy ne hasonlítsa Alvest senki olyanokhoz, mint Xavi vagy Iniesta. Ezek a játékosok minden meccsen a szívüket kiteszik a pályára és nem csak akkor, amikor hosszabbítani kéne.

Itt gondolom,rám is céloztál :D Semmi másért nem húztam párhuzamot köztük,csak azért ,hogy szemléltessem: ők sem játszanának itt fele fizetésért bármekkora culék.

Nem a teljesítményüket,nem a lojalitásukat ...csak a keresetüket és az ahhoz való viszonyulásukat hasonlítottam össze.

+ azért nem hiszem,hogy 2 évig nulla lett volna :D Csak nem játszottunk 10 emberrel :) Top 3 as klubban nem játszott volna évi 8 misiért egy játékos sem :wink:
Abi & Tito
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.27. 19:55:28

Alves kb. 2 éven keresztül annyi csinált, hogy előresétált, minél jobban kiment szélre, hogy senki se zavarja, majd elrúgott egy labdát a francba.
Ha ezt most te teljesen komolyan gondolod, akkor ertelmetlen beszelni a temarol. El van konyvelve szemetnek, ez meg ugy sem valtozik.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 19:51:32

Egy cikk lehet szubjektív. Mellesleg a fórum nagy része a cikk megjelenése előtt már lehordta Alvest a sárga földig. Én mélyebbre is.
A zsoldos dologról annyit, hogy a jó zsoldos meg is dolgozik a pénzéért. Alves kb. 2 éven keresztül annyi csinált, hogy előresétált, minél jobban kiment szélre, hogy senki se zavarja, majd elrúgott egy labdát a francba. 2 évig csak azért nem tették ki a csapattól, mert mindig új edző volt, aki akart neki esélyt adni, továbbá nem volt olyan csapat, aminek kellett volna és még fizetett is volna érte.

Az igazság az, hogy a Realban rengeteg játékost utálok ilyen olyan okból, de párat a Barcában is utálok, Barcás vagy sem. Jordi Albának imádom a játékát, de nála sunyibb gazember 2.3 ha van a világon. Alvesnek a játékát sem szeretem, 2 hónap szárnyalás nem feledtet 2 év semmit.

És mégegyszer megkérek mindenkit szépen, hogy ne hasonlítsa Alvest senki olyanokhoz, mint Xavi vagy Iniesta. Ezek a játékosok minden meccsen a szívüket kiteszik a pályára és nem csak akkor, amikor hosszabbítani kéne.
A Fifa egy szégyen
Initom
Entrenador del Barça

2015.05.27. 19:28:08

Kíváncsi lennék,ha a fórumozók közül lenne valaki a helyébe,hogyan viselkedne :D Gondolom belemenne a fizetéscsökkentésbe ,sőt ő fizetne a klubbnak :lol:

Ki az aki belemegy a fizetéscsökkentésbe,mikor ő van jó alkupozícióban?Senki. :roll:
Könnyen ítélkezünk ám az Ő pénzével :D Lehet mondani,hogy há' nem mindegy neki ,hogy 7 milliót keres vagy 8-at? Természetesen nem,nekünk se lenne mindegy. Azzal az évi pl 1 millióval még az unokáinak is biztosítja a megélhetést.Természetes (valamelyest sajnos) ,hogy az önös érdekeket helyezi előbbre. A klub a munkáltatója ő pedig egy alkalmazott,nem házastársak meg szerelmesek.

Alves valóban hajaz a zsoldos jelzőre,de meg kell jegyezni -abból talán a legjobb volt az utóbbi 7-8 évben a világon.Nem lehet mindenki Culé,Puyol,Xavi.

Mellesleg senkinek ne legyenek ábrándjai,Xavi -Ini is megkapják a 10 misit évente...5 ért ők se fociznának itt. Ez a munkájuk senki se a klub két szép szeméért van.
Abi & Tito
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.27. 18:52:02

Egyébként meg ugyanaz a köpködés megy itt is, mint a madridi oldalon, de olyankor elég szép okádás megy itt, hogy hálátlanok, vakok, türelmetlenek stb. Alves mondatai valóban nem szépek, de azért a sorok között is akad mondani való, én legalábbis látok benne valamit, de ha mégsem, akkor sem fogom tévedhetetlen szent tehénnek nézni a klubot. Kb. soha.

A főoldali cikk meg... kumma gáz. Igen, kumma.
Így van.
A főoldali cikket had ne minősítsem. Hogy lehet ilyen írást kiadni? Ezek után csoda, hogy a fórum döntő része földig fikázza Alvest?
Kicsit túlment az álláspontok ismertetésén, és ítélkezett, legalábbis szerintem, nekem ez nem megy le.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 18:39:48

Mér bocs, de én vagyok az első, aki elküldi Alvest a francba, ha rosszul játszik, de én vagyok az első, aki megdicséri, ha jól!

Alves mindig is akkor hajtott, ha akart valamit, sosem csak a csapatért. Ha szerződéshosszabbítás előtt volt(mint most), egyből jobban játszik. Mi ez, ha nem zsoldos mentalitás. Amikor a csapat sikeréhsége visszaesett, az ő játéka romlott legtöbbet. Zsoldos.

És es zsoldos nem tesz meg mindent a klubjáért. Lásd Henry: csak addig játszott jól, amíg BL-t nyert. Utána semmi.

A fociban mindig is vannak zsoldosok, Alves közülük az egyik legszégyentelenebb. Ennyire egyszerű.
A Fifa egy szégyen
jelwaz
Entrenador del Barça

2015.05.27. 18:28:05

noname írta:Értelmessé egy szurkolót nálam az tesz, ha képes a kedvenc csapatáról/játékosairól elfogulatlanul is beszélni.
Nálam meg az, ha arról is, akit utál vagy nem kedvel. Illetve, aki nem fürdik a tévedhetetlenség fakó fényében. Még, ha igazad is van, úgy teszel, mintha te olyan jól ismernéd Bartomeuék módszereit, kommunikációs formáit esetleg Alves és a vezetőség kapcsolatát. Értem, hogy mi fáj neked, valamelyest egyet is tudnék érteni ezzel, de a rossz forma egyáltalán nem jelent lélektelenséget vagy zsoldos hozzáállást. De még a zsoldos lét se jelenti, hogy valaki ne tenne meg mindent a klubjáért, vagy hogy ne szeretné azt.

Egyébként meg ugyanaz a köpködés megy itt is, mint a madridi oldalon, de olyankor elég szép okádás megy itt, hogy hálátlanok, vakok, türelmetlenek stb. Alves mondatai valóban nem szépek, de azért a sorok között is akad mondani való, én legalábbis látok benne valamit, de ha mégsem, akkor sem fogom tévedhetetlen szent tehénnek nézni a klubot. Kb. soha.

A főoldali cikk meg... [auto_cenzúra] gáz. Igen, [auto_cenzúra].
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.27. 14:36:36

noname írta:
Pár ember nagyon nem látja át a szitut itt. Alves mindig egy zsoldos volt. Mindig akkor hajtott, amikor szerződés kellett neki. Pique rossz napjain volt 1-2 hibája, Alves rossz napjain flegmán minden labdát ellőt a francba, mint akit nem is érdekel.
Ezt nem hiszem. Sok mindent el lehetett mondani róla, néha flegmázott vagy kicsit könnyelmű volt, de mindig odatette magát, még ha sokszor nem is jöttek össze a dolgok.
Ha menni akar menjen, nem ő az első és nem is az utolsó, aki távozni akar, de az a gusztustalan, hogy ezt így adja elő. A sajtón keresztül kommunikál, meg sír, hogy nem becsülik meg. Én emiatt vagyok zabos rá, nem azért mert a szerződésben lefektetett feltételek nem felelnek meg neki.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2015.05.27. 08:11:28

Amikor Pique rossz volt, még mindig tűrhető teljesítményt nyújtott, ráadásul fiatal volt. Amikor Alves rossz volt, a támadásaink 70%-a rajta halt el, mindemellett 30 felett volt.

Nem épp ugyanaz.

Légyszíves ne hasonlítgasd Xavihoz Alvest!

Pár ember nagyon nem látja át a szitut itt. Alves mindig egy zsoldos volt. Mindig akkor hajtott, amikor szerződés kellett neki. Pique rossz napjain volt 1-2 hibája, Alves rossz napjain flegmán minden labdát ellőt a francba, mint akit nem is érdekel.
A Fifa egy szégyen
Res
Jugador d'estrella

2015.05.27. 08:07:56

Gyakorlatilag kristop elmondta az én véleményemet is.
Én azt érzem, hogy a klub nem igazán akar vele hosszabbítani, csak a levegőben lógó fél év miatt kénytelen, mert utána biztosan igazolnak valakit a posztra. Ezt nyilván Alves is tudja, úgyhogy a színjáték ennek is szól. A maga módján tiltakozik és az ő szemszögéből igaza is van…
Szerintem végül el fog igazolni valamelyik orosz, vagy arab pénzeszsák által fenntartott csapatba jó pénzért. Ki ne tenné a helyében, hiszen lehet még max 2-3 jó év a lábában, utána már csak a senior évek jöhetnek amerikai, vagy arab környezetben.
Nekem nincsenek illúzióim abban a tekintetben, hogy ez a következő szezonunkra alaposan rányomja majd a bélyegét.
Továbbra is az egyik kulcsjátékosnak látom a csapatban, de talán mindenkinek jobb, ha most megy el. Neki lételeme, hogy bizonyítson, a csapatnak meg előbb-utóbb hátul is meg kell újulnia, még ha ez 1-2 bajnoki címünkbe is fog kerülni…
kristop
Entrenador del Barça

2015.05.27. 04:35:33

palesz77 írta:Pique is pocsék volt tavaly, tőle érdekes, mégsem azt olvastam, hogy klubon belül senki nem jobb nála, hanem hogy érzi, hogy rossz szezonja volt, de vissza akar kerülni újra az elitbe - meg is tette.
igen, piqué is pocsék volt tavaly, sőt előtte is ugyanúgy, mint alves (micsoda egybeesés, pont akkor amikor a tito, roura, martino korszakot éltük), de talán már pep edzősködése végén is szidtuk elég sokat és shakiráztunk. ő viszont amúgy kapott egy új szerződést tavaly ilyenkor, mikor még két év volt hátra az akkoriból, nem pedig akkor kezdtek el vele beszélni, amikor bartra miatt a padon üldögélt és utána feljavult.

és egyébként alves is megtette.

de tudom mondani xavit is, ő azért már sokszor lefelé húzott minket az utóbbi években, most pedig hozott egy korrekt szezont 35 évesen, kiegészítőemberként. ezért a 2016ban(!) lejáró kontraktusát akartuk 2018ig(!) meghosszabbítani, de ő inkább lelépett az arabokhoz. most félretéve, hogy egy klublegendáról van szó és csak nézzük a teljesítményeket és a szükségességet, mert te is erről beszélsz. a jelenlegi helyzetben kire lenne nagyobb szükségünk a következő idényben? alvesre, hogy ne montoya/douglas oldja meg a jobbhátvéd posztot, vagy xavira a padon? a kérdés költői.

bőven nem ugyanazt a bánásmódot kapta alves, nem csak a klubtól, de tőlünk se. pedig azt hogy egy bohóc lehet rá mondani, azt is hogy elég paraszt néha a pályán, meg azt is hogy nem mindig hozott megfelelő teljesítményt. de azt hogy ne szakadt volna meg mindig a csapatért, és hogy ne lett volna tevékeny része a sikereinknek, azt nem. ezért is, meg a korábban leírtak miatt is mondom, hogy tökre értem az álláspontját. nem érzi, hogy ennyi év után úgy bánnának vele, mint a barcelona történelmének legtöbb meccsét lejátszott légiósával (ugye erre jól emlékszem? talán koemant előzte idén). és kik vagyunk mi hogy elítéljük, amiért nem érzi magát megbecsülve?
Zozzy 5 írta:mondjuk a köpködésben (ha hívhatjuk így) jelenleg pont ő az, aki masszívan kiveszi a részét azzal, hogy a sajtót érzi a megfelelő csatornának problémái megosztására, teszi mindezt egy BL - és kupadöntő előtt.
pontosak azokat az embereket köpködi, akiknek a fórum körülbelül 95%-a minden más esetben egy szavukat se hiszi el, és automatikusan a legrosszabbat feltételezi róluk (abidal ügye?). kivéve most. a bl és kupadöntő előtti rész tényleg rossz időzítés, de attól nem félek, hogy ez a csapatot bármiben befolyásolná.

mindettől független nem kell neki jobb szerződést ajánlani, valahol itt kell hogy véget érjen ez a kapcsolat. ha a klub enged, azzal a klub nem jár jól, ha alves, azzal ő és az önbecsülése.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Normandia
Director del Fútbol

2015.05.26. 23:54:00

Az az igazság, hogy a feljavulása Daninak, Rakitic érkezésével és Messi kitételének a jobbszélre az oka. Nem lett volna ilyen tavasza, ha ezek a változások, okok nincsenek. Ettől persze a játékrendszerünk miatt továbbra is szükség lenne rá, mert ide jelenleg, nincsen hasonló kaliberü játékosunk. Ezt érzi a barca is meg Dani is, csak az elképzelésük nem ugyan az ennek az áráról. Mind1 dönteni fognak előbb utóbb. Alvest azért hibáztatom, mert ezzel a két döntő előtt hozakodott elő és nem várta meg a meccsek végét. Remélem sem a csapatot, sem őt nem fogja befojásolni a játékban.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.26. 22:23:20

palesz77 írta:
"A Barcelona hat hónapja még nem akart hosszabbítani velem, és csak akkor fordult meg alapvetően a kocka, amikor kiderült a FIFA átigazolási tilalma. Szerintem nem becsülnek meg úgy, ahogy kellene, ezért ha ez így marad, akkor keresek egy olyan egyesületet, ahol megbecsülnek majd."
Ez a rész viszont kimondhatatlan módon felcseszi az agyam. Ebből látszik, hogy rohadtul semmi önkritikája az ürgének, mi ez a szöveg már te atyaúristen??? Mit hisz ez az ember magáról? Hogy jól játszott fél éve, meg előtte 2 éven keresztül? Az, hogy klubon belül nincs jobb alternatíva, rohadtul nem azt jelenti, hogy ő jól játszik.. Arra a teljesítményre nem csoda, hogy nem akart a klub ajánlatot tenni neki, amit akkor tolt, az szégyen volt kb az ő képességeihez mérten. És azok után van pofája ilyet kijelenteni.. Vicc. Pique is pocsék volt tavaly, tőle érdekes, mégsem azt olvastam, hogy klubon belül senki nem jobb nála, hanem hogy érzi, hogy rossz szezonja volt, de vissza akar kerülni újra az elitbe - meg is tette.
Itt nem azt mondja, hogy ő jó lenne. Ezt nem is tudom melyik mondatból olvastad ki. Ő azt sérelmezi, hogy oké nem akartak vele hosszabbítani, de ahogy szorult a hurok egyből akarnak, mert nincs más. És adnak neki 1+1+1 opciós ajánlatokat (amiben ha jól emlékszem benne volt mennyi meccsen kell játszania). Mindkét oldalt megértem ezért is van patthelyzet egyébként, mert jó döntés nincs ebben a szituban.

kristop írta pár napja és nagyon jól megfogalmazta, hogy végül is itt van 10 éve tavaly már hoztak egy alternatívát a helyére. Még az is lehet beletörődött, hogy elmegy ezek után, de most meg a klub mégiscsak őt akarja, de számára komolytalan opciós ajánlatokat ad. Nem tudhatjuk pontosan mi van a háttérben, de valahol azért Alvesnek is igaza van, hogy ha megakarsz tartani nem az utolsó másodpercben jelentkezel be. Oké te azt mondod az előző Alves nem is érdemli meg. Így van nem így van ez jelenleg lényegtelen, mert akkor mi történt most? Az hogy ő feljavult a szerződés miatt meg tuti rosszabb lesz, akkor nem kell megtartani. Viszont most elkezdeni győzködni valóban kicsit "hiteltelen". Plusz a pénzbeli megbecsülés is ki tudja mennyi? Mondom még egyszer nem Alvest védem, de valahol azért érthető hogy rosszul esik neki, hogy megy a huzavona. Az egészet hagyni kéne a francba, jobb lenne mindenkinek.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.05.26. 22:18:56

barca0000 írta:Az oké hogy Alves nem volt top az elmúlt 2 évbe, és nem szolgált rá egy új szerződésre ez tény. De a klub most a akkor is ha nincs ló jó a szamár alapon bánik vele ami azért szerintem lehet sértő. Szóval én megértem Alvest ,hogy nem erektál könnyes szemmel egy új szerződés láttán. Ha menni akar ne nézze a klub érdekeit és mennyen innen, megleszünk nélküle is. :twisted:
Kicsit képzeljétek már magatokat a klub helyébe! Már írták páran.
Rossz játék :arrow: nem kell
Jó játék :arrow: kell

Mi ezen a probléma?! It's called fucking logic! Alves egy 5 éves ovis szintjén van, ha ezt sértőnek találja. =D>
A Fifa egy szégyen
barca0000
Jugador del Barça

2015.05.26. 22:13:54

Az oké hogy Alves nem volt top az elmúlt 2 évbe, és nem szolgált rá egy új szerződésre ez tény. De a klub most a akkor is ha nincs ló jó a szamár alapon bánik vele ami azért szerintem lehet sértő. Szóval én megértem Alvest ,hogy nem erektál könnyes szemmel egy új szerződés láttán. Ha menni akar ne nézze a klub érdekeit és mennyen innen, megleszünk nélküle is. :twisted:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.26. 21:29:27

Barcelona don't plan to improve the renewal offer made to right back Dani Alves (32). The contract of the player expires in June. [rac1 ser]

Helyes. Közbe elolvastam a főoldalon levő cikket a nyilatkozatáról, bár ne tettem volna.. Ezek után végképp azt mondom, hogy engedjük el ha annyira menni akar, az őszt ki kell húzni nélküle is.
"Bartomeu tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy elfogadjam a klub ajánlatát."
Ez számomra még mindig rejtély, hogy mit kérhet, hiszen nem a pénz érdekli.. :-k
"A Barcelona hat hónapja még nem akart hosszabbítani velem, és csak akkor fordult meg alapvetően a kocka, amikor kiderült a FIFA átigazolási tilalma. Szerintem nem becsülnek meg úgy, ahogy kellene, ezért ha ez így marad, akkor keresek egy olyan egyesületet, ahol megbecsülnek majd."
Ez a rész viszont kimondhatatlan módon felcseszi az agyam. Ebből látszik, hogy rohadtul semmi önkritikája az ürgének, mi ez a szöveg már te atyaúristen??? Mit hisz ez az ember magáról? Hogy jól játszott fél éve, meg előtte 2 éven keresztül? Az, hogy klubon belül nincs jobb alternatíva, rohadtul nem azt jelenti, hogy ő jól játszik.. Arra a teljesítményre nem csoda, hogy nem akart a klub ajánlatot tenni neki, amit akkor tolt, az szégyen volt kb az ő képességeihez mérten. És azok után van pofája ilyet kijelenteni.. Vicc. Pique is pocsék volt tavaly, tőle érdekes, mégsem azt olvastam, hogy klubon belül senki nem jobb nála, hanem hogy érzi, hogy rossz szezonja volt, de vissza akar kerülni újra az elitbe - meg is tette.
kristop írta:elmondja, hogy nem a pénz a problémája -> mindenki azt mondja hogy a pénz a problémája
igazi bad luck brian, vagyis dani :lol:
CR meg lenyilatkozta, hogy nem érdeklik az egyéni díjak, Carlo lenyilatkozta egész évben, hogy Bale nem játszik rosszul, nálunk tavaly lenyilatkozták, hogy nem akarjuk Cescet és Alexist eladni, egy vereség után mindig azt nyilatkozzák az edzőink, hogy nem voltunk rosszak, soroljam még?

De amúgy most már kezdek hinni neked, hogy tényleg nem CSAK a pénz érdekli - de azért az első idézetem a cikkből elég sokat sejtet -, hanem szimplán olyan egyszerű Dani, hogy elhiszi magáról, hogy ő megérdemelte volna a szerződéshosszabbítást már tavaly nyáron is.. Önkritika 0.
Normandia írta:Most itt sokan lélektelenségről, klubhűség hiányáról meg az ég tudja miről értekeznek vele kapcsplatosan.
Nem, itt arról megy a felháborodás, hogy nem tudja helyén kezelni a saját teljesítményét - amit az utóbbi években nyújtott -, és még ő van felháborodva, hogy a klub azt a teljesítményt anno nem honorálta egy busásabb szerződéssel. Kicsit magába szállhatna, mert igen el van tájolva sajnos.
roby122
Entrenador del Barça

2015.05.26. 19:35:20

LG írta:
Ezt mégis mire alapozod? Gondolom te sem láttad a szerződésben foglalt feltételeket, szóval ez csak találgatás.
Nem is 2+1 akkor ezek szerint. A főoldali cikkben 1+1 látható.
Nem láttam a feltételeket , de akkor nyilvánvaló , hogy csak jövőre terveznek vele , Alvesnek ez meg nem elég. Télen meg jönne az új igazolás.
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.26. 18:46:06

Ha most elmegy másik klubba ott simán aláírják (szerződésben) hogy 3 évig kezdő, és pont azért nem gondolom hogy a pénz motiválja amit most csinál, mert brazil és játszani akar.
Kizárt dolog, hogy ilyet egy komoly klub aláírna vele. Mindenki láthatta, hogy mennyire ingadozó a teljesítménye, ráadsul nem fiatal. 3 év múlva ki tudja, milyen állapotba lesz.
odadobnak neki egy 2+1 éves viccszerződést , ami igazából jó esetben is 1 év
Ezt mégis mire alapozod? Gondolom te sem láttad a szerződésben foglalt feltételeket, szóval ez csak találgatás.

Párhuzam Thiagoval:
Thiagot azért sajnálom, mert hosszútávon lehetett volna megoldás a kp.-ra, az ő ideje még csak most jött volna el, mikor elment, még voltak előtte a sorban.
Alves esete teljesen más. Ő már kifelé megy a pályafutásából, rövid távon számolhatunk már csak vele, de arra sem vehetünk mérget, hogy jövőre nem az őszi, vagy a tavalyi Alvest láthatjuk újra. :roll:
Klaczy
Barça B

2015.05.26. 18:39:03

hajnesz írta:Nála a "besülés" annyit tesz (őszből kiindulva),hogy legalább 1 klasszissal jobb teljesítményt hoz le,mint a Montoya/Douglas duó. Nem véletlen,hogy akkor is ő lett favorizálva, a másik kettőnek csak epizódszerep jutott.
Az a legalább egy klasszissal jobb teljesítményt én nem láttam! Folyton fent maradt, ostoba kiállítások, rossz beadások, ezt lehozza Montoya is és lehet még Douglas is, ha kap végre egy normális cipőt! Neki is mutatnia kell lassan valamit!
Varatrix
Director del Fútbol

2015.05.26. 17:50:04

Ronaldinho&Barca írta:Azért azt az opciót se felejtsük el, hogy mi van ha megegyezik a klubbal x évre és megkapja a hőn áhított zsetonokat, de mi a garancia a jó teljesítményére, mi a garancia hogy nem úgy fog játszani ahogy ősszel és azelőtt? Mert kb. most úgymond állásért játszik, igazolja le bármelyik csapat is, ez most motiválhatja, de utána mi lesz? Ő már mindent megnyert amit egy játékos kívánhat magának egy nagy csapattal, semmi garancia nincs rá hogy nem sülünk be vele, és a nyakunkon marad a vaskos szerződésével.
Utána is el lehet adni. A nem láttam még futballistát aki kitöltötte a szerződését. Mondom szerintem valahol itt lehet a kutya amúgy elásva a sztoriban, érzésem szerint Alvesék kikötöttek egy bizonyos százalékot ami a 2+1 évre szól, amivel a Barca nem ért egyet, mert hiszen mi a garancia... Ami viszont nem hozzáállás mert semmire nem tudsz garanciát adni, szóval leigazolunk valakit a helyére, mi a garancia hogy akár csak negyed olyan jó lesz mint Alves.

Én csak azt nem értem hogy egy éve is sejthető volt ez a dolog, és akkor hoztunk egy Douglast. Most meg tetteik a meglepetett, és a végén még Alves jön ki majd rosszul.

Szóval a szurkolóknál is jellemző hogy amíg itt van szó van róla a sértődöttségtől hogy a játékosok számára van élet a Barcelonán túl is, hajlamosak habzó szájjal elküldeni a a francba. Aztán majd sírunk amikor rájövünk mit veszítettünk.

Szerintem az idegenlégiósok közül talán ő kötődik egyik legjobban a klubhoz. Nem tartom egy emberi gyöngyszemnek, de tényleg nem kapja meg a kijáró tiszteletet.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.05.26. 16:25:34

Nála a "besülés" annyit tesz (őszből kiindulva),hogy legalább 1 klasszissal jobb teljesítményt hoz le,mint a Montoya/Douglas duó. Nem véletlen,hogy akkor is ő lett favorizálva, a másik kettőnek csak epizódszerep jutott.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.26. 16:24:24

Ronaldinho&Barca írta:Azért azt az opciót se felejtsük el, hogy mi van ha megegyezik a klubbal x évre és megkapja a hőn áhított zsetonokat, de mi a garancia a jó teljesítményére, mi a garancia hogy nem úgy fog játszani ahogy ősszel és azelőtt? Mert kb. most úgymond állásért játszik, igazolja le bármelyik csapat is, ez most motiválhatja, de utána mi lesz? Ő már mindent megnyert amit egy játékos kívánhat magának egy nagy csapattal, semmi garancia nincs rá hogy nem sülünk be vele, és a nyakunkon marad a vaskos szerződésével.
Akkor sok pontozott rész lesz a hsz-eimben a következő pár évben.
A Fifa egy szégyen
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.05.26. 15:36:33

Azért azt az opciót se felejtsük el, hogy mi van ha megegyezik a klubbal x évre és megkapja a hőn áhított zsetonokat, de mi a garancia a jó teljesítményére, mi a garancia hogy nem úgy fog játszani ahogy ősszel és azelőtt? Mert kb. most úgymond állásért játszik, igazolja le bármelyik csapat is, ez most motiválhatja, de utána mi lesz? Ő már mindent megnyert amit egy játékos kívánhat magának egy nagy csapattal, semmi garancia nincs rá hogy nem sülünk be vele, és a nyakunkon marad a vaskos szerződésével.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése