Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2006.04.05. 08:51:02

Amigos, szabad országban élünk, miért ne mehetnének az emberek az ellen fórumára? sztem nem probléma, ha más véleményeket is olvashatnak a júzerek a saját fórumukon, persze, ha azok a vélemények normálisan vannak odaírva. a meccsekre is elkísérik a szurkolók a csapataikat idegenbe, én annak idején, aktív koromban még szerettem is az ilyen turnékat. sztem addig jó, ha mindenki a saját belátása szerint tehet, ha akar, átnéz, ha nem akar, akkor nem. a lényeg a hazaiak tiszteletben tartása, ha ez megy, akkor jöjjön, menjen bátran, aki akar. ha valaki erre képtelen, az úgyis ki lesz szórva.
egyébként sem az embereket kell gyűlölni, ugyanolyan szurkolók, mint mi, nem egy nagyon jó gyerek van köztük. persze, vannak akik hülyeségeket is írnak, ugyanúgy, ahogy itt is néha, de nem vagyunk tökéletesek. én sem vagyok büszke minden hszemre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.04.04. 21:30:00

Én csak a híreket olvasom. Még egysetlen hsz-em sincsen ott. de legalább regelve vagyo :!: asszem :oops: Egyébként a hírolvasást is csak acélból, h ugye az ember minél jobban ismeri az ellenséget, annál jobban fel lehet készülni belőle. Jó dolog, ha tudom azt is, h mi folyik a margó háza táján.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.04.04. 21:09:44

Régebben más fórumokon én is vitáztam(inkább veszekedtünk)reálosokkal,és egyértelmű hogy soha nem fog egyik a másiknak igazat adni,és csak a baj van...ezért megfogadtam ,rájuk hagyom,és a madridistára nem is járok (kivétel ha szurkolói torna van,vagy egymás elleni barátságos meccs,merthogy ilyen is volt)szóval ezt ajánlom nektek is :wink:

Silva haversrác is jól beszélt :lol:

FORCA BARCA!!!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.04.04. 20:59:01

Én most voltam ott kb egy hétig de aztán rájöttemhogy nem tudok az ő nyelvükön beszélni és inkább otthagytam az egéset a francba. Így utólag nincs semmi értelme és tényleg ez az oldalam.
cps46
Entrenador del Barça

2006.04.04. 20:36:46

Silvanus írta:Srácok!

Csak félve kérdem, mert nem akarok senkivel vitázni ezen, de mindenképpen szükséges állandóan figyelnetek a Madridista fórumot, és onnan beírni ide idézeteket???

Ha valaki nem értené, elmagyarázom kérdésem lényegét: utáljátok a Madridot? Pláne a Madridistákat? Akkor miért jártok folyton oda? A ti oldalatok EZ, az EuroBarca.hu!!! Ha állandóan ott vagytok, ott is utálni fognak titeket, és minden más Barcást is, pláne innen, ha meg beírogattok ide idézeteket, akkor meg idejönnek, és itt osszák az észt.... MIÉRT, kérdem még egyszer MIÉRT jó ez nekünk, nektek??? Amikor meg idejönnek, akkor meg elküldenétek őket melegebb éghajlatokra...? JA! GONDOLKOZZATOK!!! Kérlek! Köszönöm!

Maradjunk csak meg a tisztelet teljes szurkolásnál, ne süllyedjetek már le mások szintjére! Legyetek TI az okosabbak, a különbek!!! Forcá Barca!
Egyetértek! Ne feledjétek: az igazság nem mindig odaát van. Szerintem se kell foglalkozni velük, mert ahogy észrevettem az ő cikkeikre mindenki csak idegbeteg hsz-eket tud kreálni.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Silvanus
Director del Fútbol

2006.04.04. 19:38:46

Srácok!

Csak félve kérdem, mert nem akarok senkivel vitázni ezen, de mindenképpen szükséges állandóan figyelnetek a Madridista fórumot, és onnan beírni ide idézeteket???

Ha valaki nem értené, elmagyarázom kérdésem lényegét: utáljátok a Madridot? Pláne a Madridistákat? Akkor miért jártok folyton oda? A ti oldalatok EZ, az EuroBarca.hu!!! Ha állandóan ott vagytok, ott is utálni fognak titeket, és minden más Barcást is, pláne innen, ha meg beírogattok ide idézeteket, akkor meg idejönnek, és itt osszák az észt.... MIÉRT, kérdem még egyszer MIÉRT jó ez nekünk, nektek??? Amikor meg idejönnek, akkor meg elküldenétek őket melegebb éghajlatokra...? JA! GONDOLKOZZATOK!!! Kérlek! Köszönöm!

Maradjunk csak meg a tisztelet teljes szurkolásnál, ne süllyedjetek már le mások szintjére! Legyetek TI az okosabbak, a különbek!!! Forcá Barca!
"Més Cuen un Club"
Kralo
Entrenador del Barça

2006.04.04. 19:10:35

tudom hogy erősen benne volt a politika régen, Franco idején nem semmi dolgok folytak. de ezt már csak ott tudják igazán és ők nem felejtik el. sajnos ez a része meg is marad.
de ezeknek az embereknek a fejében rögzülhetne, hogy ezeknek a madridi játékosoknak már közük nincs az akkori dolgokhoz. és akár sérülést is okozhatnak egy-egy ártatlan embernek, szóval ez nem helyes hozzáállás. ettől függetlenül megértem érzéseiket csak ezt nem így kellene kifejezniük.

ez a madridista írás nem csak nevetséges hanem uszításként is hathat egy-egy elvakult szurkolóra. ez még rosszabb mint egy buszdobálás. sértés, piszkálódás... törődjenek már bele nem ők vannak a csúcson :twisted:
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.04.04. 19:09:26

ehhez már nekem is kedvem volt hozzászólni odaát...
Aki látta a malaga és a zaragoza elleni meccseket... aki 3-5 évvel ezelőtt real -meccseket nézet... Az talán tudja, h miről is szól ez a bírói csalás ügy. Nekem ne pont a margitisták ugassank, h szegény elnyomottakat, h megbántják ezek a goonosz, csaló bíróbácsik! Undorító nyálgép annak a szövegnek az írója. Inkább homi-regényeket kéne írnia, úgylátom, megy neki az ehhez szükséges fogalmazási mód.

Charlie
Öreg Harcos

2006.04.04. 19:04:06

Ilyen erővel ki is rakhatnánk egy táblát:

Belépés díjtalan,kilépés bizonytalan!

Egyébként nézzétek meg kik csámcsognak ezeken odaát,csodáljátok hogy lehet hülyíteni őket?
C.
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.04.04. 19:02:14

Kéne rendezni egy boixos nois-ultras sur rangdót vmi focipályán.
Cél: az egyetlen labda minél többször az ellenfél hálójába juttatása.
Szabályok:
-Amennyi ultras sur elfér az egyik oldalon, annyi 'játékos'
-Amennyi boixos nois-tag elfér a másik oldalon, ott annyi 'játékos'
-Megengedett eszközök:, normál utcai ruha, stoplis
Utolsó szabály:
-NINCS TÖBB SZABÁLY!!

Izgi egy kis meccs lenne 8) :lol:

Boixos
Llegenda del Barça

2006.04.04. 18:48:03

persze, nem szép dolog dobálni, de amit az a madridi f.sz írt a "felhívásában", erősen eltúlozta a dolgot. amúgy túl a cruyff által említett dolgokon, a margit ultras sur-os bohóccsapata semmivel sem áll szelídebb gyerekekből, ugyanilyen balhékat csinálnak/csináltak. mégsem mondja azt senki sem néhány gyökér miatt, h a "[auto_cenzúra], szemét madridiak".
PUYOL-XAVI-INIESTA
cruyff
Entrenador del Barça

2006.04.04. 18:41:53

Kralo! Ez nem vandalizmus, nem huliganizmus, ez (sajnos) politika. Innen nézve őrűltségnek tűnik, és ez így is van rendjén. De ott a Barca-real egy "kicsivel" még az örökrangadónál is többet jelent: a "Franco-csapat" legyőzését. Pár évtizede még embereket öltek, a diktatúra idején, pár évtizede még karhatalommal, börtönnel fenyegették meg az FC Barcelona csapatát a Bernabeauban, ha nem mennek ki a második félidőre "focizni" egy országosan elcsalt félidőt követően.... :cry: ez sajnos politika.... és Katalónia nem felejtett.. a reál pedig nem is tudom mit is képvisel egy katalán szemében..... :wink: ez persze iszonyatos, de Franco nem csak a futballpályán verette meg a katalánokat korábban a egy kis buszdobálás és hidd el nekem, még mindig nem kvittek. :roll:
VISCA EL BARCA!
Kralo
Entrenador del Barça

2006.04.04. 18:30:42

micsoda hírek látnak napvilágot! mindenki szídott mindenkit és persze a Szent ( :lol: ) Madrid megint az ártatlan, akibe mindenki belerúg (lehet hogy nem véletlen)! szegények csak puffognak... 11 pont. szánalom szánalom szánalom
látják, hogy mosolyogva lazán játszogattunk a kapujuk elött, amelyhez nem kellett a kiállítás sem, számoljuk meg hányszor jöttek át a térfélen!
ami a Barcat illeti hát kihagytunk helyzeteket de nem az életünk múlt rajta szal belefér egy könnyített edzés a két BL meccs között! :P
Egy biztos aki egy rendkívül jó el classicora számított volna az csalódott, de aki valamelyest követi a futball világát az tudhatta előre, hogy nem lesz nagy durranás.
Ami elkeserítő az a buszmegdobálás de hát ilyen szurkolók előfordulnak minden csapatnál (és ez nem a csapatot és az egész szurkolótábort minősíti). akkor nemcsoda ha egy ilyen nagy szurkolótáborban van egy pár ilyen idióta. Részvétem.
cruyff
Entrenador del Barça

2006.04.04. 17:45:24

Boixos, most a szívemből szóltál! Éppen ők ugatnak! Elmondok egy igaz történetet! Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy real-Osasuna rangadó! :lol: Elkezdődött a meccs, szépen, csendben folydogált, a játék. Ámde egyszer csak meglódult az Osasuna jobbszélsője a labdával. Na, igen ám, de ott volt a rinyál szuperparaszt balhátvédje, szegény, a meg nem értett zseni :lol: , don carlos, aki midőn látta ezt, gondolta: hijnye ez má mégse járja, oszt odacsúszott! Kb 5 méterről, páros lábbal! :wink: El is rúgta a labdát.... a játékos lábaival együtt! Szegény még most lábadozik. Bár bocs, ne ferdítsük el a tényeket, a játékos már visszatért....1 hónapos kihagyás után! :wink: Na de menjünk tovább a történetben. Percekkel, mondom percekkel később szuperparaszt don carlos barátunk, vállal ütközött az ellenfél egy másik jeles tagjával. Ilyen ütközésből kb úgy 20-25 előfordul egy spanyol bajnokin (félidőnként :D ) na de mit tett a DON!!! Egy tigrisbukfencet (vagy valami hasonlót) követően, artikulátlan üvöltéssel, a fejét fogva a földre vetette magát, és úgy 10 métert gurulva elhagyta a Bernabeau zöld gyepét. E korántsem méltóságteljes, ámde hatásos cselekedetet látván a spanyol bíró törlesztés gyanújával azonnal kiállította az Osasuna játékosát! Don carlosnak pedig ezekutánna már kutya baja volt! Csalt a bíró? Nem, egyszerűen hülye volt. Ezzel mesémnek vége, a tanúlságot mindenki levonhatja. :idea: Ja igen, a meccs eredménye egyébként 1-1 lett! :D :D :D :D :D :D
VISCA EL BARCA!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.04.04. 17:07:14

Charlie írta:García csak ennyit fűzött ehhez: "Nem mondtunk rá semmit."

Bizonyára ez így is történt(szavahihető az a szerencsétlen urugayi)...kezd komikus lenni amit művelnek.Ellenünk fújtak a Malaga ellen,érdekes mi nem csaptunk ekkora balhét.Inkább örülnének hogy nem kaptak egy 6ost,és még 1ponttal tértek haza.
C.
persze, nem mondtak rá semmit, hanem hátratett kezekkel ücsörögtek a padon és nem értették ezt az egészet. ugyan már!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
nem igaz, h még mit fognak kitalálni a liga elnyomottjai! bakker ne legyen már annyira evidens, h mindig ezeknek kell az élen állni! mi a szarért nem játszottak normálisan az szezon legtöbb meccsén? pár éve nem róluk szól a dal, és akkor már mindenki ellenük van? "elég volt! világ madridistái egyesüljetek!"
fúj de utálom ezt a gyökér klubot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.04.04. 16:56:29

Nekünk a BL-el kell foglalkozni mostmár, nempedig holmi rejál margittal.
Beszéljenek csak.És a carlosnak se a bírókkal kéne törődni, hanem a csapatát felpofozni és gatyába rázni!!Ebben az évben se jött össze nekik semmi, tavaly sem és jövőre se fog, ha így folytatják.Duma és reklamáció helyett FOCIZNI kéne inkább!!!!

HAJRÁ BARCA
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Charlie
Öreg Harcos

2006.04.04. 16:49:50

García csak ennyit fűzött ehhez: "Nem mondtunk rá semmit."

Bizonyára ez így is történt(szavahihető az a szerencsétlen urugayi)...kezd komikus lenni amit művelnek.Ellenünk fújtak a Malaga ellen,érdekes mi nem csaptunk ekkora balhét.Inkább örülnének hogy nem kaptak egy 6ost,és még 1ponttal tértek haza.
C.
Charlie
Öreg Harcos

2006.04.04. 15:27:08

Norbipapa írta:nem fellebbezi meg a madrid RC egyik lapját sem, ellentétben Ronaldoéval.

Tegnap a spanyol tévé kb. 25 percet foglalkozott a kiállítással, kiírva minden egyes szót, amiket a játékosok mondtak. Nem csodálkozom rajta, hogy Gutiért sem fellebbeznek. Egyébként a meccsen volt olyan -ezt is mutatták tegnap- , hogy Cicinho portugálul szidta a partjelző [auto_cenzúra] anyját. Egy méterről, visszafelé fordulva, üvöltve. Kábé az egész főlelátó hallotta.
C.
Pedro
Jugador d'estrella

2006.04.04. 10:00:28

A mi részünkről így sincs vita... :D
Az ő részükről pedig akkor is lett volna, ha 8-1re nyerünk... :roll:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2006.04.04. 09:33:53

Egyszerűen kikellett volna használnunk az emberelőnyt,meg a helyzeteinket,és akkor nincs vita!! Ennyi!
Kép Mi a világ leghosszabb meccse?---A real-barca,mert majdnem 2-7-ig tartott:)
Charlie
Öreg Harcos

2006.04.03. 23:21:38

Roberto Carlosos esethez még annyit hogy a jegyzőkönyvbe ez került be,ez a bíró indoklása az esetre:

Tú y tú sois mierdas! -ezért kapta a piroslapot egyből hirtelen a bírótól!

Ami annyit tesz,Te és te, szarok vagytok!

Megérdemli?
C.
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.04.03. 17:32:03

Galaktikus írta:Hé álljon meg a menet! Lehet, hogy van egy nagyon elvakult szúrkoló aki ilyen baromságokat ír, de még mindig jobb mintha betörné a Barca búsz oldalát meccs előtt pár órával....(ennyit a hülye szurkolókról)
Még mindig jobb szavakkal mentegetőzni, mint kővel dobálózni! :roll: Nem kell mindenkit előre elítélni pár ember miatt....
Nem akarlak felhúzni titeket, de szerintem Roby kiállítása nem volt fer, de valószínüleg úgy is kiderül mit mondott a bírónak, szóval felesleges előre leírni a történteket.
vége a mecsnek, az eredmény 1-1.nem kell többet ezzel törődni.jobb volt a BARCA, akkor is amikor a rejál 11 emberrel jáccot és utánna is (nem is kevéssel), csakhát a rengeteg helyzetből 1-2 gólt kellett volna rugni .kárlosz magának köszönheti a kiállítást és nem hiszem , hogy csak úgy jókedvéből kiálította volna a bíró!!biztos mondott valami olyat amiért ki kellett fáradnia!!
és ez a duma, h a bíró így meg amugy.mostmár lényegtelen.jobb volt a BARCA, csak a 100helyzetből legalább 1ment volna be :( :( :(
Galaktikus
Barça C

2006.04.03. 17:19:28

Hé álljon meg a menet! Lehet, hogy van egy nagyon elvakult szúrkoló aki ilyen baromságokat ír, de még mindig jobb mintha betörné a Barca búsz oldalát meccs előtt pár órával....(ennyit a hülye szurkolókról)
Még mindig jobb szavakkal mentegetőzni, mint kővel dobálózni! :roll: Nem kell mindenkit előre elítélni pár ember miatt....
Nem akarlak felhúzni titeket, de szerintem Roby kiállítása nem volt fer, de valószínüleg úgy is kiderül mit mondott a bírónak, szóval felesleges előre leírni a történteket.
Lezárt