Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Lordi te vagy az?messideco írta:Tét a teme, ata tupateme, látato, shalalalalalala
visca el barca írta:kicsit szakadjunk el a trónok harcától
keresek vmi lájtos vígjátéksorozatot. legyen már befejezett, kevésbé ismert, családiasabb, nem az az ordenáré káromkodós/szexelős/alkoholista/tini féleség. tehát nem kalifogria, hmiym, tbbt és egyéb dolgok.
amit mostanában ilyesmi témakörben néztem és nagyon bejött: modern család, nevelésből elégséges. próbáltam tastekiddel a dolgokat, de nagyon jött össze semmi
kösz, ha valaki kisegít vmi jó ötlettel.
az kevésbé ismert lenne? családias?nzxtpo írta:Nekem örök kedvenc a Jóbarátok, bár biztos láttad, vagy nem jött be.
Nekem örök kedvenc a Jóbarátok, bár biztos láttad, vagy nem jött be.visca el barca írta:kicsit szakadjunk el a trónok harcától
keresek vmi lájtos vígjátéksorozatot. legyen már befejezett, kevésbé ismert, családiasabb, nem az az ordenáré káromkodós/szexelős/alkoholista/tini féleség. tehát nem kalifogria, hmiym, tbbt és egyéb dolgok.
amit mostanában ilyesmi témakörben néztem és nagyon bejött: modern család, nevelésből elégséges. próbáltam tastekiddel a dolgokat, de nagyon jött össze semmi
Nos, bár nem talán nem az a klasszikus vígjáték, inkább fekete humorral operál, de mindenképp tudom ajánlani az A Young Doctor's Notebook c. sorozatot. Igazából ha nem tetszik sem veszítesz vele sokat, mert 2 évad mindössze 4db 20perces epizóddal. De a szereplőgárda egy ilyen kis sorozathoz meglepően minőségi, Daniel Radcliffe (őt tán nem kell bemutatni ) és Jon Hamm a Mad Menből. No nem csak vígjáték, drámai szál is van benne, de szerintem mindenképp megéri azt a kis időt, míg végigpörgeted.visca el barca írta:
1. Ne kötődj senkihez sem,mert nem éri meg!MQuCsabi írta:Én visszanyúlnék kicsit a FoT-hoz azért: Habár nem olvastam a könyvet, nem tudom ott mennyire vontatott, de nekem nem volt vészes a sorozat. Az első három részt pörgettem ma le, szépen bontakoznak ki a tervek. Nyilván lesz ez még jobb is, de elfogadható volt azért.
Milyen kategóriát szeretnél? Vígjáték, akció, horror(ebből ijesztő vagy gore), pszihothriller, fantasy, stb. ?davi10 írta:Ha van olyan, ami végig pörgős meg izgalmas ajánlhattok, mert igaz, hogy nem vagyok oda az animékért, de ha izgalmasabb, mint amit egy normál sorozatból ki lehet hozni, állok elébe.
Én is ajánlásra kezdtem el, mert nagyon dícsérték és nem nagyon nézek animét, gondoltam adok neki egy esélyt.zola8787 írta: Death note
Ezt most muszáj volt? Azt hittem a résszel kapcsolatos, erre egy ekkora könyves bojlert nyomsz ide!zola8787 írta:GoT s05e08:
Köszi az ajánlásokat, majd belekukkantok 1-2benoname írta:Igény szerint tudok ajánlani számos kategóriából animét, mert az anime-planet.com szerint eddig 1 hónap, 3 hét, 5 nap és 22 órát töltöttem anime nézéssel.zola8787 írta: Death note
Akkor ajánlok neked pár animét, ami a Death Note rajongóknak tetszhet:zola8787 írta: Death note:
Gyerekek ez az anima te atyaúristen!!! A filmeket láttam már régebben azok is nagyon bejöttek. Alapból nem áll tőlem távol az anime, Dragon ball, Pokémon, Yu-yu hakusho, Inuyasha, Slayers, Neon genesis evangelion, Full metal panic egytől egyik nagy kedvencek.
2 napja megnyitottam egy oldalt, ahol leírta egy valaki a top 15 sorozatát, benne volt a Death note is, na mondom egye fene, régen láttam már mesét, meg nem is olyan hosszú.
Már a felét megnéztem Ajánlom mindenkinek, baromira tetszik benne, hogy nagyon részletesen körbejárnak mindenen.
zola8787 írta:Trónok harca:
danianevem-nek:
Én annak csak örülök, ha esetleg jó irányba terelődik a történet a szezon végére, de ettől még az évadról alkotott képem nem lesz másabb.csababarca írta:Most Zola és danianevem beszélgetését leachiváltam a GoT témáról, finálé után érkezem hozzászólni.
Fú, ne is mondd, kegyetlenül rá vagyok most kattanva. Januárban újrakezdtem, mert irtó rég láttam, a simát már bedaráltam, most a Z megy amikor van szabadidőm. Épp most lett vége - asszem - a freeza sagának, nem volt rövid.. Eszméletlenül jó még mindig, most jobban is élvezem mint anno, mert jobban értem a poénokat - Roshit főleg -, meg úgy összességében jobban is tetszik. Szülinapomra kaptam is egy ilyen pólót.zola8787 írta:Dragon ball,