Kovbal88 írta:Samper írta:Koko1998 írta:Nehéz lesz nézni a hétvégi BL döntőt.

Amióta ismerem és nézem a focit azóta ennek a két csapatnak szurkolók és mindig reménykedtem hogy nem jön össze ez a párosítás, de most már elkerülhetetlen volt.

És mind2 csapat a triplázásért hajt szóval kemény menet lesz, nekik is és nekem is

A Barcanak kudarc lenne a vereség, a Juvenak nem. Ez adhat többlet motívációt mind a csapatnak, mind az összes játékosnak. És a Barcaban nincs fiatal játékos a kapuson kívül, aki úgy gondolhatná, hogy még ráér. A kapusnak meg végképp létkérdés, hogy győzzön a csapat.
Persze, majd a Juventus vár újabb 12 évet, hogy döntőt játszon. A legjobb négy között már bármelyik csapat esélyes lehet a végső győzelemre a mai modern labdarúgásban. Nem számít a szép játék nyerni kell. A Juventusnak is vannak, olyan játékosai akik eldönthetik a meccset.
Szóval bármi megtörténhet. Nem fogadnék Barca győzelemre, de ellene se.
Nagyon nehéz meccs lesz és aki azt mondja nem az nem kicsit nem veszi komolyan az ellenfelet. A Juve 12 éve nem nyert nemzetközi szinten semmit. Egy második hely nekik sem eredmény. A legjobb vesztes. Ráadásul keretből Buffon, Chiellini, Balzagi, Prilo, Marchisio, Lichsteiner, Evra, Tevez és LIorente is 30 körüli, vagy bőven azon túl van. Ezeknek a játékosoknak valószínűleg utolsó esélye, hogy BL-t nyerjenek, mert nem valószínű, hogy csak úgy egyből nagy csapatba szerződnek és az sem, hogy megint idáig mennek. Végelgyengülésig fognak, küzdeni, törni előre, harcolni, ütközni, rakkolni ameddig csak vért nem p*nak. Ide látom mindent egyből el fognak lőni, a kapu előtt, minden kontrába úgy fognak kapaszkodni mint az életükbe és minnél tovább fel tudják tartani a támadóinkat minnél tovább nem kapnak gólt annál nagyobb esélyük lesz.
És nehogy az legyen, hogy egy védelmi zárlat és bekapunk egy kontrát mert ezek úgy beállnak akkor 10 emberrel, hogy a jó ég se nyitja ki őket.
Nagyon remélem, hogy a technika kijön, de azok a játékosk se butábbak a mieinknél, felőrölni is nehéz lesz őket mert az olaszok nagyon egybe vannak fizikálisan. Nagyon sok Juve meccset láttam, ksizámíthatatlanok ha arról van szó, és nagyon értik mikor lassítsák és mikor gyorsítsák a játékot. Pirlót,és Marchisio-t szét kell majd választani ne tudjanak középen keverni és még középen meg kell állítani őket, félelmetes, de az öreg ha nem szed be sérülést még végig bírja a meccset. (És azok a szabadrúgások...) Tevezzel, és Pogbával pedig igen nehéz lesz bírkózni hátul. Az egyik egy erőszakos pitbull a másik meg egy izomállat ló. Rakiticnek kulcs szerepe lehet, hogy középen megöljük őket. Az MSN pedig nem szabad, hogy túlsprázza a dolgot. Semmi önzőség semmi felesleges virgázás.
Szerintem nagyon nehéz 90 perc(remélem csak 90 perc) áll előttünk.