Chino írta:Chiellini fontos, de nem döntő faktor. Jó képességű játékos, de Messinek annyival nagyobb gondot nem okozna mint az esetleges helyettese. Inkább abban volt kiemelkedő, hogy ő a védelem vezére, ő fogja őket össze.
Egyedül a középpályájuktól félek, az nagyon egyben van, és nem Pogbat vagy Pirlot tartom ott a kulcsnak, hanem Marchisiot. Iszonyú fontos láncszem ott, csak nem ő van a középpontban. Kicsit olyan, mint nálunk Busi. Elég észrevehetetlen, de nagyon megsínylenénk, ha nem lenne ott.
A másik veszélyforrás a szabadrúgások. Remélem Piqué-ék észnél lesznek és nem szabálytalankodnak a tizenhatos előterében. Pirlo talán a jelenlegi legjobb szabadrúgáslövő, nem kéne hagyni, hogy lehetőséghez jusson. Ezt a Madrid meg tudta csinálni, akkor nekünk is menni fog.
Én alapvetően optimista vagyok, de helyén kell kezelni a dolgokat. Ez nem egy párharc, ott sokkal esélyesebbek lennénk, itt a pillanatnyi forma fog dönteni, bármilyen elcsépelten is hangzik.
Chiellinivel kapcsolatban jöhetnek itt a madridisták, hogy makkerek vagyunk stb., de arról egy szót sem hallottam, hogy Pogba is kiesett az első meccsükön, és a visszavágón sem volt teljesen egészséges.
Igazából ha kivesézzük őket akkor az ember arra jut, hogy nagyon jók. A hátvédsoruk bitang jó. És elég csereszabadtos. Chiellini és Barzalgi is is igazi vezér.
Középpályán pedig egyaránt tudnak törni éstámadást segíteni. Borzasztóan erősek csapatként.
A támadósorunk messzemenően veri az övéket de minden azon fog múlni, hogy mi lesz középpályán. Komoly dominanciát kell kialakítani és az nem lesz egyszerű. És egy kontra vagy egy jó helyröl jövő szabadrúgás és ott a baj.