Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

visca el barca írta:érdekes ez a kis háttérműsor...
ég és föld a két csapat... nálunk mindenki röhög, edzés nulla, mintha vmi teadélutánon lennének.... a juve meg totál a másik véglet... mind1ik befeszülve, néz előre bambán mint egy gép...
alves meg idióta. az lett volna a nagy só ha lezúg a mozgólépcsőről és eltöri a lábát![]()
Igen pont ezekből az extázisokból következtettem én is arra, hogy nem éppen szimpatizálhat velünk. De mostmár így világos minden, én örülök neki mert tényleg egy karakteres kommentátor.visca el barca írta:
semmi baj, aszért irtam/irtuk, hogy tuddamugy tényleg vicces pali, néha real meccsen is olyan extazisba kerül, h hihetetlen
semmi baj, aszért irtam/irtuk, hogy tuddNigel írta:Ne haragudj ez nálam kimaradt.visca el barca írta: fogalmad nincs miről beszélsz. gondolom viuccből kérte meg az asszony kezét a camp nouban![]()
Én kérek elnézést.
Ne haragudj ez nálam kimaradt.visca el barca írta: fogalmad nincs miről beszélsz. gondolom viuccből kérte meg az asszony kezét a camp nouban![]()
fogalmad nincs miről beszélsz. gondolom viuccből kérte meg az asszony kezét a camp noubanNigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
Minden mondatán érződik ez az ellenszenv a csapat iránt (és ezt már évek óta csinálja).
Lázár Bence nem egyszer kijelentette már hogy nekik szurkol.santhera írta:Farkas Norbi óriási Barca-szurkoló, a gond az, hogy ő ezt kinyilvánítva nem ülhet a mikrofon elé, szóval próbálja ellensúlyozni ezt, ami sokszor abban nyilvánul meg, hogy szenvtelenül beszél a csapatról, szituációkról, megpróbál semleges maradni, nem ajnározza őket. Érdekesen csinálja egy kicsit, mert a Madridot meg van, hogy pont ezért isteníti, pl. tavaly.Nigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
Minden mondatán érződik ez az ellenszenv a csapat iránt (és ezt már évek óta csinálja).
Egyébként a kedvenc kommentátorom.
Farkas Norbi óriási Barca-szurkoló, a gond az, hogy ő ezt kinyilvánítva nem ülhet a mikrofon elé, szóval próbálja ellensúlyozni ezt, ami sokszor abban nyilvánul meg, hogy szenvtelenül beszél a csapatról, szituációkról, megpróbál semleges maradni, nem ajnározza őket. Érdekesen csinálja egy kicsit, mert a Madridot meg van, hogy pont ezért isteníti, pl. tavaly.Nigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
Legnagyobb Barca szurkoló Farkas Norbert.Nigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
?Nigel írta:Elképesztő ez a Farkas Norbert.Ennyire kimutatni a csapat iránti ellenszenvét ez elképesztő, most éppen azzal foglalkozik hogy Enriquének 20 valahány segítőre van szüksége.
Vele azért nem foglalkoznak, mert ő mindenképpen hozza, amit tud.visca el barca írta:...
érdekes h mindenki buszkeccel foglalkozik, pedig sztem rakéta uo. kulcs lesz a kp-n. nagyon kellene hogy ne fáradjon el a 60. percre, mert onnantól vagy xavi jön be, vagy matyi és akkor masch megy fel, amivel nagyot fog változni az egész kp. igazából az lenne a jó forgatókönyv, hogy 60-65. percre 2-0 és akkor jöhetne xavi labdát tartani, vagy masch "hentelni"Chino írta:Businak nagyon oda kell majd figyelnie
Királyszekelygyula írta:Megvan az 5000MessiNeymarSuarez írta:BFC írta: Haha![]()
Én kb folyamatosan frissítem, elég szoros néha, de van amikor elhúzunk.
Szerintem igen, aztán lehet trollkodnak és mindkettőt alapból megcsinálják