Offtopic
- visca el barca
- Presidente del Barça
ne privátozzon, tolja ide, én is váromPetr írta:Ha valakinek van egy jó minőségű Xavi-Pirlo képe a döntő végéről ne sajnálja, szívesen fogadom privátban. A kép amit FB-on láttam elég elmosódott volt.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szerintem eléggé változó a nehézsége a játéknak. 2x próbálkoztam, az elsőre 5-ből 4-nél fogalmam sem volt, ilyen erdős-füves szarságra dobott, amiből kb. van mindenhol, így összesen csak 3500 körül gyűjtöttem. A másodikban 3-ban városban voltam, + volt 1 tipikus nevadai táj, sikerült is 14 000 felett teljesítenem.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát, akinek ez a játék könnyű, az rohadtul ismerheti a földet, mert én egy tábla nélküli hajtűkanyarból nem jöttem rá, hogy Kínában vagyok..

Ez a játék meg.. Túl addiktív, pedig semmi extra, sőt, de nem tudtam leállni vele..MessiFan írta:http://www.agar.io aki esetleg unatkozik

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.06.06. 09:43:42-kor.
Ó hogy rohadna meg. 7735 pont, úgy hogy 2x beszopatott engem is Ausztráliával. Nézem, hogy mondom itt angolul vannak a táblák, a kocsik baloldalt mennek, ez tuti Anglia.. erre 2-ből 0 pont..
http://www.agar.io" target="_blank aki esetleg unatkozik
http://www.agar.io" target="_blank aki esetleg unatkozik

- Capon
- Llegenda del Barça
Ez a játék nem szeret engem.
Kétszer próbálkoztam, elsőre egy sípályát dobott utána meg egy sivatagi utat. Sok támpontot nem adott.
Kétszer próbálkoztam, elsőre egy sípályát dobott utána meg egy sivatagi utat. Sok támpontot nem adott.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Olyan házakat mutatott, utcával együtt, mint amilyenek a Breaking Badben vannak. Tipikus széles, újépítésű lakás, tipikus széles amerikai sáv nélküli utcácskákkal. Be is nyomtam valahova Új-Mexikó-Nevada közé a gombot, kidobta Ausztráliát. A következő egy aranyos kis lengyel-német falu benyomását keltette, valahova a határra benyomtam, Új-Zélandon volt a hely.defender3 írta:Ha tudod, hogy melyik területnek milyen a jellegzetes tája akkor annyira vészes.
Az, hogy ismered a környezetet és van egy jó tipped, az még csak félig siker. Nyilván úgy a legegyszerűbb, ha vándorolsz az egérrel egy kicsit és nézed a táblákat, vagy 18-20.000 pontot szedtem össze ebből, ilyen módon. De ha csak úgy tippelsz, elég sok hely tud hasonlítani egymásra, mind a tájak, mind a közösségek, szóval nem eszik olyan forrón a kását.

Football, bloody hell. /SAF/
- MatyiG
- Adminisztrátor
Hát azért elég könnyű összetéveszteni.defender3 írta:Ha tudod, hogy melyik területnek milyen a jellegzetes tája akkor annyira vészes.S.Agüero írta:Jó, most találjátok ki írás nélkül, csak a tájat nézve.
Van olyan jellegzetes táj Európában, ami mondjuk más kontinensen is az valamelyik országban.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
11039 táblák nélkül..
ami a legjobban tetszett,h egy Afrikai célpontot az alapján tippeltem meg 100km eltéréssel,hogy volt egy úton egy traktor, rendszám nem látszott,de a sofőrből ki lehetett annyit venni,h fekete
:D és a pigmentek alapján Afrikai fekete
Am semmi más kapaszkodó nem volt azon a képen.
Olyan helyszín csak 1 volt,ahol volt tábla,de arra nem zoomoltam rá.
ami a legjobban tetszett,h egy Afrikai célpontot az alapján tippeltem meg 100km eltéréssel,hogy volt egy úton egy traktor, rendszám nem látszott,de a sofőrből ki lehetett annyit venni,h fekete

Olyan helyszín csak 1 volt,ahol volt tábla,de arra nem zoomoltam rá.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ha tudod, hogy melyik területnek milyen a jellegzetes tája akkor annyira vészes.S.Agüero írta:Jó, most találjátok ki írás nélkül, csak a tájat nézve.
- Messithebest
- Director del Fútbol
ez nem olyan nehez, a legtobb kepen pl meglehet tekinteni egy utcanevet vagy vmilyen nyelvu irast, abbol ki lehet talalni, hogy mi a tortenet.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
15229
Nem olyan nehéz ha figyeled a táblákat, meg nagyjából tudod, hogy hol milyenek az épületek. Persze ha ki tesz a semmi közepére akkor ciki. Mondjuk nekem sikerült Ausztrália közepén 500 km-nél kevesebb hibával tippelnem
Nem olyan nehéz ha figyeled a táblákat, meg nagyjából tudod, hogy hol milyenek az épületek. Persze ha ki tesz a semmi közepére akkor ciki. Mondjuk nekem sikerült Ausztrália közepén 500 km-nél kevesebb hibával tippelnem

-
- Entrenador del Barça
Igy elsore 9024.S.Agüero írta:Rohadt nehéz, leginkább szerencse kell hozzá.
https://geoguessr.com/world/play" target="_blank
5500 a rekord.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Rohadt nehéz, leginkább szerencse kell hozzá.
5500 a rekord.
5500 a rekord.
Van amelyik érdekes, van amelyik elgondolkodtató, más pedig szomorú:
http://xkcd.com/1331/" target="_blank
http://xkcd.com/1331/" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- barca6
- Jugador d'estrella
Sziasztok! Szeretnélek megkérni titeket egy apró szívességre.Szavazzatok a mi tablónkra a versenyen!:)
http://ujszo.com/online/panorama/2015/0 ... b-tablojat" target="_blank
az oldal alján találjátok az iskolákat,és a
Elektrotechnikai Szakközépiskola, IV.DZ, Érsekújvár-neve mellé kell egy pontocska és szavazás gomb:)
Koszonom szépen!
http://ujszo.com/online/panorama/2015/0 ... b-tablojat" target="_blank
az oldal alján találjátok az iskolákat,és a
Elektrotechnikai Szakközépiskola, IV.DZ, Érsekújvár-neve mellé kell egy pontocska és szavazás gomb:)
Koszonom szépen!

-
- aka Game90
Hát, ez a minimumBob_Marley írta:Most mit mondjak, azt hogy te előre mondtad? És igazad volt?![]()

Egyébként hiába volt jó szövege/mondanivalója, olyan unalmas volt, hogy majdnem elaludtam rajta.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eurovízió: távol áll tőlem minden fajta konzervatizmus, főleg nyelvek terén, de abban egyetértek az öregemmel, aki éppen a minap akadt ki nálunk ezen, hogy miért nem magyarul éneklünk az Eurovízión? Nem sok nyelv büszkélkedhet azzal, hogy ennyire különleges hangzású, és egyúttal ennyire "elismert" is legyen nemzetközileg, mint a magyar. Legalábbis az én tapasztalatom az, hogy a külföldiek szeretik a nyelvünket, és az külön unikummá teszi, hogy a legnehezebbek között van a világon, most nem is tudom épp hanyadik helyen.
Na de a lényeg, hogy szerintem sokkal eladhatóbbak lennének a dalaink ha használnánk is végre, amit kaptunk, mert szerintem dallamosság terén a magyar szavak sokszínűségével kevés nyelv veszi fel a versenyt, a faék egyszerűségű angol meg főleg... Úgyis csak ez számít, a szöveg és a mondanivaló nem, ez tisztán látszik, akkor meg észrevehetné már az agyonképzett szakértőink...
ByAlex száma sem lett volna fele ennyire sikeres, ha nem magyarul énekel. Mondjuk Kállay épp kivétel, de azt a dalt nagyon eltalálták akkor, hogy mire van szükség, a marketing is nagyon jó volt, és Saunders is nagyon eladható volt, de hasonló sémákra épült a Compact Disco is pár éve, és hát az sem lett egy sikertörténet, szóval ehhez az irányhoz mázli is kell.
Egyetértek azzal, hogy a lényeg az, hogy minél különlegesebb, formabontóbb legyen egy dal. Nézzük csak meg Conchitát... ( uram atyám), ő is ennek a hullámnak a nyertese, szakáll nélkül szerintem valahol a 10. hely körül végez. Azt pl. máig tartom, hogy ha kiküldenék az acapellás bandát akik Kállay-val voltak egy mezőnyben még tavaly, és még magyarul is énekelnének, borítékolható lenne az első ötbe kerülés.
Na de a lényeg, hogy szerintem sokkal eladhatóbbak lennének a dalaink ha használnánk is végre, amit kaptunk, mert szerintem dallamosság terén a magyar szavak sokszínűségével kevés nyelv veszi fel a versenyt, a faék egyszerűségű angol meg főleg... Úgyis csak ez számít, a szöveg és a mondanivaló nem, ez tisztán látszik, akkor meg észrevehetné már az agyonképzett szakértőink...
ByAlex száma sem lett volna fele ennyire sikeres, ha nem magyarul énekel. Mondjuk Kállay épp kivétel, de azt a dalt nagyon eltalálták akkor, hogy mire van szükség, a marketing is nagyon jó volt, és Saunders is nagyon eladható volt, de hasonló sémákra épült a Compact Disco is pár éve, és hát az sem lett egy sikertörténet, szóval ehhez az irányhoz mázli is kell.
Egyetértek azzal, hogy a lényeg az, hogy minél különlegesebb, formabontóbb legyen egy dal. Nézzük csak meg Conchitát... ( uram atyám), ő is ennek a hullámnak a nyertese, szakáll nélkül szerintem valahol a 10. hely körül végez. Azt pl. máig tartom, hogy ha kiküldenék az acapellás bandát akik Kállay-val voltak egy mezőnyben még tavaly, és még magyarul is énekelnének, borítékolható lenne az első ötbe kerülés.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Entrenador del Barça
Aki volt már Rómában, az mit tud mondani az ottani árakról, közlekedésről? Asszonnyal készülünk nyáron nyaralni, s Barcelona mellett szóba jött Róma (mert az odaút és a szállás olcsó + szép helyek) és München (Audi Kupa + szép helyek + olcsóbb, mint Barcelona). Barcelonában már voltam, csakúgy, mint Münchenben, ezért is jött szóba Róma.
Oda-vissza út+szállás alapján Barcelona 80.000 körül lenne, München 70.000 körül, Róma pedig egy utazási csomaggal 50.000 alatt. A bajoroknál és a katalánoknál tisztában vagyok az árakkal, a boltok nyitva tartásával és a közlekedéssel, de Rómával gondban vagyok.
Oda-vissza út+szállás alapján Barcelona 80.000 körül lenne, München 70.000 körül, Róma pedig egy utazási csomaggal 50.000 alatt. A bajoroknál és a katalánoknál tisztában vagyok az árakkal, a boltok nyitva tartásával és a közlekedéssel, de Rómával gondban vagyok.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Én ezt úgy látom, hogy Boggie zenéje abszolút semmilyen. Se nem jó, se nem pocsék, hanem totál szimpla. Ez a szám arra jó, hogy a Boggie rajongók egy ilyen számot is halhassanak, amikor a lemezét hallgatják. Nem hiszem, hogy bárki is emlékezne itt erre a dalra, ha mondjuk a moldávok énekelték volna. Ott van pl. a Bye Alex szám, ami nem is zene, hanem inkább valami dallamos versike, de jó volt arra, hogy elüssön a többitől, s szerintem ebben van a lényeg. Van 3-4 séma, amibe be lehet sorolni az ottani dalokat, attól kéne elütni, szerintem ennyi a sikeres Ezrovízió titka. A svédeknek a színpadi látványa pl. tök jó volt, Boggieé viszont... Az a kalasnyikov fa nagyon ízléstelenre sikeredett.Bob_Marley írta:...PCsabi írta: Ez jól összefoglalja a lényeget:
KATT
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most mit mondjak, azt hogy te előre mondtad? És igazad volt?PCsabi írta: Ez jól összefoglalja a lényeget:
KATT

Beszéltük előtte is, hogy nemzetközi dalverseny, de az hogy mindenki angolul tolja már rohadt idegesítő. Románok milyen korrektül megoldották ezt, fele román fele angol volt. Annak megvan a különlegessége, hogy mindenki saját nyelven énekel.
Mindegy, szíven ütni nem fog, nem is nekem csinálják ezeket a zenéket, mert a nagy többséget azonnal kapcsolnám tovább egy rádióban, de azért valahol szomorú vagyok, hogy olyan előadások, amikre azt mondom valóban produkció nem végeztek sehol. Van benne szöveg, van benne egy karizmatikus előadó, egy jó énekhang. Svéd gyerek remek showt csinált és ő nagyon egyben volt a szövegben is, bár az oohooh zenéket én kifejezetten utálom.

Idei Euróvízió panaszkodás is megvolt.