visca el barca írta:nem tudom mennyire megy a bírózás, de sztem iszonyatosan nehéz meccs volt játékvezetői szempontból. millió esés/kelés/fetrengés/rúgás/reklamálás. igazából az lett volna a mókás, ha a 7. percben megadja a teljesen jogos tizit és 2-0...

Szerintem nagyon nehéz meccs volt bírói szempontból és nagyon korrekten vezette ahhoz képest. De ez a bíró rendszeresen fúj Fener - Galata, Fener - Besiktas meccseken otthon mert szoktam nézni, azokról meg gondolom mindenki tudja, hogy ott mi van, micsoda feszültség stb. Hozzá van szokva.
Valószínűleg a Juve reklamálni fogja majd azt a bizonyos Dani Alves - Pogba esetet a 16-oson belül. Azt érdemes megnézni majd, de elejétől, nem csak azt ami a végén történik. Először ugyanis Pogba "húzza át" magát Alevsen, utána jön csak az hogy Alves lerántja.
A másik oldalon mikor Ney a saját kezére fejeli és úgy gól ( amit aztán nem adtak meg kezezés címén ) az egy vétlen kezezés, de tényleg, nem azért mondom mert gránátvörös a vérem:-)
De amúgy azt Cakir megadta volna simán, csak az alapvonali játékvezető rászólt a fülére, hogy kéz és akkor már nem volt mit tennie.