2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van aki ilyenkor is ezzel meg a Real szurkolók véleményével foglalkozik, azért elképesztő.csababarca írta:shutterisland írta:tudom, arra gondoltam, hogy akkor most neymar nyerte e meg a legkevesebb játékperc miatt (eddig ezt a verziót ismertem) vagy holtverseny.CR-Messi-Neymar 10-10-10 gól.
Ez ki a lótúrót érdekel Cén kívül? Most komolyan nem tök mindegy ezzel foglalkozni mikor tripláztunk?
shutterisland írta:tudom, arra gondoltam, hogy akkor most neymar nyerte e meg a legkevesebb játékperc miatt (eddig ezt a verziót ismertem) vagy holtverseny.CR-Messi-Neymar 10-10-10 gól.
tudom, arra gondoltam, hogy akkor most neymar nyerte e meg a legkevesebb játékperc miatt (eddig ezt a verziót ismertem) vagy holtverseny.CR-Messi-Neymar 10-10-10 gól.
gondolom akkor is hevesen reklamáltak, mikor a svájci "lekezezte" a labdát a 16oson belülAlonso0190 írta:Azon, hogy a Juve KÉT(!) tizenegyest nem kapott meg. Az egyik eleve baromság hisz a 16-on kívül volt.defender3 írta: Amúgy most nem tudom, hogy min vannak fennakadva.
Jobb is, hogy nem adta meg, különben megint mehetne évekig az övrebőzés. Amúgy visszanézve a lassítást, jogos is volt az ítélet, legjobb esetben is kapufára ment volna a fejes, ha nem pattan meg a kezén.diagonal írta:A másik oldalon mikor Ney a saját kezére fejeli és úgy gól ( amit aztán nem adtak meg kezezés címén ) az egy vétlen kezezés, de tényleg, nem azért mondom mert gránátvörös a vérem:-)
De amúgy azt Cakir megadta volna simán, csak az alapvonali játékvezető rászólt a fülére, hogy kéz és akkor már nem volt mit tennie.
Hát azért 2006-ban Henry ziccereinél biztosan 10 évet öregedtem. Az igazán idegörlő meccs volt, főleg, hogy a játékunk is látványosan akadozott, még 10 ember ellen is. A mai meccs igazából 1-1 után lett izgalmas, addig az olaszok fejben ott sem voltak a pályán. 15-20 percet leszámítva viszont az történt, amit mi akartunk.visca el barca írta:alves mekkora pacsit adott platininekazt hittem az öreg visszakézből lekever neki egyet...
![]()
huh iszonyatosan nehéz meccs volt, az 4 döntő közül messze ez volt a legszenvedősebb...
Szerintem nagyon nehéz meccs volt bírói szempontból és nagyon korrekten vezette ahhoz képest. De ez a bíró rendszeresen fúj Fener - Galata, Fener - Besiktas meccseken otthon mert szoktam nézni, azokról meg gondolom mindenki tudja, hogy ott mi van, micsoda feszültség stb. Hozzá van szokva.visca el barca írta:nem tudom mennyire megy a bírózás, de sztem iszonyatosan nehéz meccs volt játékvezetői szempontból. millió esés/kelés/fetrengés/rúgás/reklamálás. igazából az lett volna a mókás, ha a 7. percben megadja a teljesen jogos tizit és 2-0...
Ugyanezt akartam én is írni. Gyerekes, buta dolognak tartom. Más portálon, még ostobább emberek hozzászólásán rágódni.kanty írta:Csak annyira érdekel, hogy pötyögjek pár szót. De titeket miért foglalkoztat, hogy éppen melyik tábor mit gondol? Nyertünk, élvezzük!
Az első : Egyrészt kívül történt másrészt Alba hozzá sem ért pogbahoz.Alonso0190 írta:Azon, hogy a Juve KÉT(!) tizenegyest nem kapott meg. Az egyik eleve baromság hisz a 16-on kívül volt.defender3 írta: Amúgy most nem tudom, hogy min vannak fennakadva.
CR-Messi-Neymar 10-10-10 gól.shutterisland írta:nem volt egy túlzottan élvezetes meccs, de annál fontosabb győzelem.
ha valaki azt mondja szezon elején, hogy triplázunk, nem hiszek neki, de teljesen jogos mind a három trófea.![]()
a gólkirályi címről van valakinek valami official infoja ?
Egyik se volt az szerintem. Az első kívül volt a másodiknál meg mindketten ugyanúgy dolgoztak a kezükkel. Ennyi erővel mi is sírhatnánk, hogy Neymar kezezése nem volt szándékos és emiatt meg lehetett volna adni.Azon, hogy a Juve KÉT(!) tizenegyest nem kapott meg. Az egyik eleve baromság hisz a 16-on kívül volt.
Azon, hogy a Juve KÉT(!) tizenegyest nem kapott meg. Az egyik eleve baromság hisz a 16-on kívül volt.defender3 írta: Amúgy most nem tudom, hogy min vannak fennakadva.
Nem kell ezen csodálkozni. Mi csak csalással, bíróval tudunk nyerni. Ezt meg kell szokni meg jókat nevetni rajt. Amúgy most nem tudom, hogy min vannak fennakadva.Alonso0190 írta:Nevetséges, hogy ha mi nyerünk az mindig az Uefa segítségével történik, legalábbis az ellentábor szerint...