kanty írta:
Szóval összességében abszolút érthető volt, hogy lelépett, bár azt nem értettem, hogy miért a Bayernt választotta, konkurencia azért ott is volt, plusz ugye a sérülésekkel is megjárta.
Szerintem teljesen érthető, a Bayern egy top 3-as csapat, ami nemzetközi szinten is minden trófeáért az esélyesek között van, Pep lett az edzője, aki komolyan számolt is vele. Ezt gondolom meg is beszélték, de a konkurencia közel sem volt akkora, mint itt. És azzal, hogy inkább Cesc-t hozták és nem őt kezdték el beépíteni elég egyértelmű jelzés.
Ki tudja mennyi lehetőséget kapott volna. lehet, hogy sokat, lehet, hogy csak elvétve, nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy most tökéletes lenne ide és a legkevesebb kockázat is benne lenne. Esetleg sérülés terén lehet benne rizikó.
kanty írta:Néhány tavaszi meccsen láttam játszani, és nekem úgy tűnt, hogy abszolút nem lépett előre, a hiányosságaiban nem fejlődött, (főleg itt a labdavesztésekre, döntéshozásra gondolok) nyilván az is igaz, hogy ha nem játszik folyamatosan, akkor nem is tud fejlődni.
Viszont míg 3 évvel ezelőtt reális esélyt láttam arra, hogy belőle egy topcsapat klasszis játékosa lesz valamikor, most ebben már egyáltalán nem vagyok biztos. Sőt.
Az idei bajnokságban pl. játszott össz-vissz. 7 meccset a végén (abból is csak egyet végig) a sérülése miatt, az idei szezonban, tavaly is 13-at. Az lenne a csoda, ha top formában játszana. Messin is simán látszana komoly visszaesés, ha ennyit kihagyott volna.
Én csak azt mondom nála alkalmasabbat nem nagyon látok jelenleg, főleg, hogy a beilleszkedéssel sem lenne baj. Egy 80 milliós Pogba-ban is nagy kockázat van, ha Verrattit tudjuk hozni kb. 60-ért, ő sem nagyon játszott még ott, míg Thiagonak a legtöbbször az a pozíciója, ahova mi keresünk embert.
Persze elfogult is vagyok valamennyire, de ha objektíven nézzük igazi megoldás lehetne.