Feast4 írta:Kiváncsi vagyok, hogy lesz e egyáltalán igazolás. Ha Gündogan nem akkor nem kéne bonyolítani. Denis Suarezt vissza kéne hozni és ennyi.
A Sevilla állítólag Denis helyett Halilovicot kérné kölcsönbe és a Barca is hajlik rá, így hogy a B-csapat kiesett. Van benne kockázat, de akár jól is elsülhet. Ha játszik annyit, mint Suarez nagy előrelépés lehet. A spanyol több, majdnem 2500 percet kapott az első osztály nagyon erős csapatában, Halilovic pedig alig 1800-at a B-ben.
Denist nagyon jó játékosnak tartom, de szerintem sokan Xavi stílusú játékosnak tartják, viszont sokkal offenzívebb.
Én még mindig tartom, hogy Rafinha lenne az elsődleges megoldás. Aki látta a B-ben vagy a Celtaban, az tudja, hogy miről is beszélek. A B-ből magasan kiemelkedett, a Vigonak pedig igazi húzóembere volt, nagy mértékben hozzájárult, hogy nagyot léptek előre és stabil középcsapat lettek. Nem véletlenül választották tavaly az év fiatal játékosának sem. Amellett ő inkább tud visszavontabban játszani, mint Suarez vagy Halilovic.
Neki inkább fejben van probléma. Mintha egy mentális gát lenne, kevés az önbizalma. Azért idén is megmutatta párszor, hogy nem egy nyeretlen kétéves.
Idén ráadásul volt előtte egy olyan Xavi, aki rendre tökéletesen szállt be a meccsekbe. Plusz LE nem is nagyon mert fiatalabbakat játszatni. Szerintem nagy volt az ereedménykényszer, inogott is alatta a pad, a B-ből sem nagyon hozott senkit, SR is nagyon keveset játszott, pedig Busi helyén nem volt rossz.
SR-re kitérve, a klub elvileg nem akarja eladni, szóval Sampernek nem tudom mennyi esélye lesz. Arra a posztra ott van Robi, ha Busit pihentetik szerintem inkább ő fog játszani.