MQuCsabi írta:Csak kb 2 évig volt a csapat legrosszabb játékosa
Én azért nem varrnám egyedül az ő nyakába a rossz formánkat. Egyértelmű, hogy nem játszott jól, de sok playát nem tudnék említeni, ak iigen

Azt se felejtsük el, hogy évek óta semmi konkurenciája nincs. Montoya lehetett volna talán, de őt látványosan egyik edző sem használta. Amellett volt Adriano most Douglas. Ez azért akaratlanul is befolyásol egy játékost. Most itt lesz Vidal, aki ugyan nem egy világklasszis, de valószínűleg sokkal nagyobb nyomást gyakorolhat rá. Ráadásul így, hogy Messi kikerült szélre Alvesnek is komolyabb szerepe lett. Nagyon sokat számít, hogy ő van ott az argentin mellett, vagy Montoya, Rakitic beépülésével pedig kicsit szabadabban játszhat, ami a hatékonyságát is növeli.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Aleix milyen konkurenciát teremt a számára.
Ezt egyelőre még LE sem tudja szerintem, de jövőre már komolyabban átveheti a stafétát. Nem hiszem, hogy annyira bedurcázna, ha csak második számú jh lenne. A pénzét úgy is megkapja, LE-nek is nagyobb szava lehet már az öltözőben egy ilyen szezon után.
Ha sikerül akár egy komolyabb trófeát is begyűjteni (mondjuk a bajnokságot) szerintem elégedettek lehetünk. Így, hogy egy transferban akadályoz az erősítésben, sőt kulcsjátékos is távozik Xavi személyében (hiába nem volt kezdő, de fontos láncszem volt), fontos emberek is idősebbek lesznek már (Masch, Ini, Alves, Mathieu) nagy fegyvertény lenne Lucho-tól. De akár egy 0 kupás vagy egy király kupás szezon sem lenne feltétlenül csalódás LE-től, ha a játékban lenne koncepció és komoly elképzelés.