noname írta:Erről a Farre-ról abban a pillanatban lemondtam, amikor azt mondta h nem kell imázskampány. Hol él ez? A klub bevételének jelentős része Ázsiából jön, ahol kb azt a csapatot szeretik, amiről több posztert látnak az utcán. Ha ő lenne az elnök, akkor gazdaságilag tönkretetté a Barcát rövid távon.
"Barça a lehető legjobb márka Katalónia számára, melynek nem kellene annyit költenie az imázskampányokra, amikor itt van a világ egyik legjobb klubja"
Szerintem ezzel azt akarta mondani, hogy Barcelona városának és Katalóniának nem kell imázskampányokra költenie, mert az FC Barcelona a legjobb imázskampány (ez kicsit egybecseng a Mes que un club-filozófiával, hogy a focicsapat több, mint egy klub, hanem Barcelona és a katalánok fő képviselője).
Amúgy érdekes, én a többi jelölttől falra mászok:
- Freixa Rosell exszócsöveként hirdet nagy-nagy megújulást, de közben semmi érdemlegeset nem mond (a sociok a fontosak, a Masia fontos, az elnökség vezesse a klubot, tegyük világmárkává a Barcát, védjük a klubot a támadások ellen, legyen sikeres minden szakosztály. Hát gatyámba élveztem ettől a kampánytól. De a kedvencem vessünk véget a klub elleni bírósági eljárásoknak. És mégis hogyan? Kérjük meg szépen a bíróságot, hogy lécci fejezzük be?!
- Benedito jön a hülye Pogbás-mézesmadzaggal (egyébként se szeretem a franciát, de 80-ért pláne nem kéne), meghogy a MU lenne a Barca számára követendő minta, arról a politikailag elfogadhatatlan, demagóg hülyeségről, hogy Katar a terrorizmus finanszírozója már nem is beszélek.
- Barto legyen hálás a csapatnak, hogy egyáltalán maradt esélye, egyébként meg bőven benne van a klub legbotrányosabb időszakában, még az is lehet, hogy kattan rajta a bilincs, szóval az egyetlen örömteli lépése az volt, hogy kiírta az előrehozott választásokat, remélem nem azért, hogy visszaüljön az elnöki székbe.
- Laportát se szeretem, tipik politikus, mégha a Rosell-Barto fémjelezte éra pozitívabb megvilágításba is helyezte a ténykedését, nem véletlenül volt veszélyben egyáltalán, hogy kitöltse a második ciklusát.
Farre semmi érdemlegeset nem mondott, de így legalább hülyeséget sem mondott.

Ha ennyi a programja, akkor az nudli, de legalább a Freixa-féle semmitmondó dolgokat kerülte. Amúgy nyilvánvalóan hót esélytelen figura, ha Laporta indul úgyis ő nyer, ha nem akkor Barto-Benedito közt dől el.