Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nemhivatalosnak.noname írta:Az előszezonbeli barátságos meccsek hivatalosnak vagy nemhivatalosnak minősülnek?
Bocs, a nélkül tök értelmetlen, mert nincs esély arra, hogy visszajöjjön, ha kéne.messideco írta:Profi szerződés. Anélkül.
Szerinted hogy nézne ki egy ilyen kölcsönadás? Előbb profiszerződés és csak aztán, vagy a nélkül?Gareth Tello írta: Örülnék, ha legalább Ié, Samper, Munir, Sandro, Grimaldo, Adama és Halilovic végigcsinálná az előszezont Luchóékkal - persze nyilván csak abban az esetben, ha az előszezon kezdetéig még egyikük kölcsönadása sem lesz végleges.
Semmi pontosat nem lehet tudni, de elméletileg a sérülése nem olyan súlyos, mint elsőre tűnt, szóval szerintem van esély arra, hogy akár már az előszezon legelejére is felépüljön.palesz77 írta:Barcelona B goalkeepers Suarez and Ortola and midfielder Samper are among the players who will start pre-season with the first team. [sport]
Samper, tessék.Rajtuk kívül még Munir is gondolom, bár ő lehet már első keret tag lesz jövőre - remélem Samper is. Grimaldoval mi van? Mikor épül fel?
Bármilyen játékosok a keretbe kerülhetnek ilyenkor a B-ből, minden évben rendszeresen a keretbe is kerülnek, még ha olyanok is, akik egész biztos nem fognak az első csapatban befutni. Általában hiányosan kezdjük meg az előszezont, és addig pótolni kell az A csapatból hiányzókat a B csapat tagjaival, hogy ki tudjunk egyáltalán állni a meccsekre. Most egész jól fogunk állni, ugyanis csak a Copa miatt lesznek hiányzók - bár szerintem MAtS se rögtön kezd, most játszik U21-es meccseket -, szóval nem lesz olyan meccs nagy eséllyel, ahol csak ifik lépnek pályára. De attól még Samperék ott lesznek, ne aggódj.Samper írta:Úgy, hogy a keretbe kerülhetnének játékosok a B-ből, akiknek sorsa nincs elrendezve. Persze ha nincsenek máshonnan jó ajánlataik, akkor elutazhatnak, aztán utána kiderül, kivel mi lesz ősztől.
Nem ettől függ a sorsuk, az első opció valószínűleg mindegyiknél a maradás hosszútávon, LE-vel kell megbeszélniük, hogy kinek milyen szerep jut a következő szezonban, ha nem lesz rá szükség, akkor kölcsön, ahhoz a tárgyalások már idejében el lesznek kezdve, azért mert valaki benn lesz az utazókeretben semmire nem lesz garancia, sőt..Samper írta: Úgy, hogy a keretbe kerülhetnének játékosok a B-ből, akiknek sorsa nincs elrendezve. Persze ha nincsenek máshonnan jó ajánlataik, akkor elutazhatnak, aztán utána kiderül, kivel mi lesz ősztől.
Úgy, hogy a keretbe kerülhetnének játékosok a B-ből, akiknek sorsa nincs elrendezve. Persze ha nincsenek máshonnan jó ajánlataik, akkor elutazhatnak, aztán utána kiderül, kivel mi lesz ősztől.MichaaBee írta:Senki nem beszélt itt az elnökválasztásról.Samper írta:Jul. 21.-én már meccs van. Ahhoz kell utazó keret biztonsági tartalékokkal. Ezt nem lehet az elnökválasztás után kezdeni szervezni.Ennek semmi köze hozzá, attól, hogy nincs elnök, nem áll meg az élet a klubnál. Július 13-ig szabadságon vannak a játékosok, akkor jönnek vissza edzeni és Luis Enrique majd eldönti, hogy kivel utazik. Nem tudom hogyan sikerült belekavarni a július 18-ra kiírt elnökválasztást.
Senki nem beszélt itt az elnökválasztásról.Samper írta:Jul. 21.-én már meccs van. Ahhoz kell utazó keret biztonsági tartalékokkal. Ezt nem lehet az elnökválasztás után kezdeni szervezni.
MQuCsabi írta:Mondjuk kicsit már sok, mert most egy hónapig azt hallgathatjuk, hogy miért nem íratják már alá az ifikkel a felnőtt szerződést, stb., stb.Szeretem ezeket a Samper-féle egysoros bölcsességeket
Mondjuk kicsit már sok, mert most egy hónapig azt hallgathatjuk, hogy miért nem íratják már alá az ifikkel a felnőtt szerződést, stb., stb.Szeretem ezeket a Samper-féle egysoros bölcsességeket
Ez jó volt.palesz77 írta:Jelenleg senki nincs ott, mert Július 13-án kezdődik az előszezon.Samper írta:Már folynak az edzések s nem tudjuk, kikkel. Pedig aki nincs ott, az tuti nem utazik.
Már folynak az edzések s nem tudjuk, kikkel. Pedig aki nincs ott, az tuti nem utazik.palesz77 írta:A játékosok attól még minden évben megkapják a tornák után a pihenőt.. Mindig ifikkel kezdünk, és szép lassan jönnek a sztárok is, a Gamperre meg marad pár tehetség a B-ből. Mióta nézek felkészülést folyton ezt csináljuk, kétlem, hogy ez pont idén változna meg..Samper írta:Az ilyen meccseken vagy bevállalják név szerint bizonyos játékosok pályára lépését, vagy sokkal kisebb a csapat felléptidíja.
A nyár folyamán lesz bejelentve.diagonal írta:Csak én nem találom kivel játszunk majd a Gamper - kupán vagy még tényleg nem lehet tudni ezt ennyire előre?
A játékosok attól még minden évben megkapják a tornák után a pihenőt.. Mindig ifikkel kezdünk, és szép lassan jönnek a sztárok is, a Gamperre meg marad pár tehetség a B-ből. Mióta nézek felkészülést folyton ezt csináljuk, kétlem, hogy ez pont idén változna meg..Samper írta:Az ilyen meccseken vagy bevállalják név szerint bizonyos játékosok pályára lépését, vagy sokkal kisebb a csapat felléptidíja.
S.Agüero írta:Szerintem nem, 3 hét pihenőt szoktak ilyenkor adni minimum. Viszont ha hamar kiesnek, lehetséges.MichaaBee írta:Tudja esetleg valakik, hogy reális-e, hogy a Copa América küzdelmeitől függetlenül az USA-ba már a teljes keret utazzon?
Szerintem nem, 3 hét pihenőt szoktak ilyenkor adni minimum. Viszont ha hamar kiesnek, lehetséges.MichaaBee írta:Tudja esetleg valakik, hogy reális-e, hogy a Copa América küzdelmeitől függetlenül az USA-ba már a teljes keret utazzon?
Ha utaznak, akkor elégedett leszek.palesz77 írta:Messit Pedro, Neymart Adama-Munir-Sandro-Halilovic, Mascheranot Samper vagy Ié, attól függ épp hova kell ember. Remélem elégedett vagy a válasszal..Samper írta:A Copa szereplők közül gondolom Bravot Masip, Alvest Vidal helyettesíti. De ki helyettesíti Messit, Neymart és Mascheranot?Ez nem hivatalos, csak hasra ütés szerűen írtam, de hát gondolom így lesz, mindig így szokott lenni..
Szokás szerint ifik jönnek addig gondolom, a tehetségesebbek meg maradnak is Gamperig remélem.
Messit Pedro, Suárezt Suárez, Neymart Adama-Munir-Sandro-Halilovic, Mascheranot Samper vagy Ié, attól függ épp hova kell ember. Remélem elégedett vagy a válasszal..Samper írta:A Copa szereplők közül gondolom Bravot Masip, Alvest Vidal helyettesíti. De ki helyettesíti Messit, Suarezt és Mascheranot?