Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia,kozben sikerult Safe mod-ban elindítani és úgy tunik minden rendben. Valami az update-tel lehetett. Azt mondod ilyen késobb is elofordulhat?Richmond82 írta:csdewl írta:Sziasztok!
Nemrég a laptopomon (Lenovo) frissítésre kerult sor (Win 8.1). Mikor újra bekapcsoltam már nem indult el a Windows, hanem kék halál? fogadott : http://cdn3.windowswally.com/wp-content ... -Wally.png" target="_blank
Rákerestem, valami a grafikus driverrel van, de sehogy nem tudom elhárítani a hibát.
Egyébként fura, mert nagybátyámmal is ugyanez a dolog tortént, ugyanúgy Lenovo W8.1 van neki is.
Ha valaki esetleg találkozott már ezzel a hibával és tudja rá a megoldást hálás lennék.
2 megoldás van , azaz 3..
1. frissíted a windows-t
2. win10-t pattintasz fel
3. kivágod a kukába
az update windows és driverek az jól működött nekem is egy darabig ,de visszatért a gond, így beneveztem a win10-re és tökéletesen , gyorsabban , finomabban megy a gép....
csdewl írta:Sziasztok!
Nemrég a laptopomon (Lenovo) frissítésre kerult sor (Win 8.1). Mikor újra bekapcsoltam már nem indult el a Windows, hanem kék halál? fogadott : http://cdn3.windowswally.com/wp-content ... -Wally.png" target="_blank
Rákerestem, valami a grafikus driverrel van, de sehogy nem tudom elhárítani a hibát.
Egyébként fura, mert nagybátyámmal is ugyanez a dolog tortént, ugyanúgy Lenovo W8.1 van neki is.
Ha valaki esetleg találkozott már ezzel a hibával és tudja rá a megoldást hálás lennék.
Megpróbálom majd, köszi a tippet.palesz77 írta:Avidemux + Windows Movie Maker, én ezeknek a kombinációjával dolgozok, mert gyenge a gép, és csak ezek futnak el.Kash írta:Sziasztok.
...
Megköszönném a segítséget, akár privátban is jöhet!Avidemuxban nagyjából megvágod a jelenetet, levágsz a képből ha kell, Movie Makerben meg pontosítod és egymás után rakod, zenét teszel alá.
Avidemux + Windows Movie Maker, én ezeknek a kombinációjával dolgozok, mert gyenge a gép, és csak ezek futnak el.Kash írta:Sziasztok.
...
Megköszönném a segítséget, akár privátban is jöhet!
Kash írta:Szívem szerint ezzel csinálnám a vidiket, viszont semmilyen videó formátumot nem akar beolvasni.csababarca írta:Windows movie maker![]()
mp4-et nem tolerálja, avi-t elméletileg igen, hiába akarom importálni, folyton ilyesmit ír ki: The file is unsupported or crashed...De néha egyszerű mp3-nál is ugyanezt írja ki.
Szívem szerint ezzel csinálnám a vidiket, viszont semmilyen videó formátumot nem akar beolvasni.csababarca írta:Windows movie maker
=mellette lévő cella neve*0,15visca el barca írta:
Köszi szépen bevállt.Petr írta: Dugjad rá a gépre, keressed ki a játékot a telefon memóriájában és töröld. Hátha szerencséd lesz. (célszerű lenne dátum szerint rendezni a mappákat)
Dugjad rá a gépre, keressed ki a játékot a telefon memóriájában és töröld. Hátha szerencséd lesz. (célszerű lenne dátum szerint rendezni a mappákat)davi10 írta:Ha jól emlékszem ez nem az első ilyen eset volt, hogy letölt és a vége fele megáll és nem törli az adatokat.
Ilyenkor mi a teendő? Nem szeretném leformázni az egészet.
Valaki esetleg?!recrea írta:Telefonguruk....Sony Xperia L, Facebook alkalmazás, üzenetek....hogyan kell egy-egy beszélgetést archiválni ezen a tipusú telefonon?
Csak a szokásos (időutazás, örök élet titka és az interdimenzionális sajttortakészítés fortélyai), na meg Bob kedvcsinálónak írt egy kisebb regényt a fantasy játékos topikba.ZBarca írta:Sziasztok! Sajnos az utóbbi 5 napban nem voltam internet közelben, ezért nem tudtam követni az itteni eseményeket. Valaki légy szíves leírná, hogy milyen dolgokról volt itt diskurzus? Csak a leglenyegesebb dolgokat kérem.
Előre is köszönöm!
Őszintén megmondom nekem semmi komoly nem ugrik be..ZBarca írta:Sziasztok! Sajnos az utóbbi 5 napban nem voltam internet közelben, ezért nem tudtam követni az itteni eseményeket. Valaki légy szíves leírná, hogy milyen dolgokról volt itt diskurzus? Csak a leglenyegesebb dolgokat kérem.
Előre is köszönöm!