Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jááájjjjjj!!NSO írta:"A mérkőzéseket Hajdú B. István, Léderer Ákos, Világi Péter és Hethéssy Zoltán közvetíti majd, a riporterek munkáját szakkomentátorként Kovács Kálmán és Urbán Flórián segíti. A budapesti studióban Bozsik Péter szövetségi kapitány, valamint a volt szakvezető Bicskei Bertalan és Verebes József, illetve a korábbi kiváló válogatott játékos, a jelenleg szintén trénerként tevékenykedő Nagy László mondja el véleményét."
Meg a Real is, bár az más azért de szurkoljunk.G-Jay írta:Igen ez igy van sajnos! De egyszer minden átok megtörik! Reménykedjünk!Aragones is nagyon fogadkozik!
G-Jay írta:Hat mivel én a spanyoloknak és braziloknak szurkolok, ezert remélem látunk egy jo kis döntöt e között a két csapat között! Mindkettö kerete fantasztikus játékosokbol áll! Remélem h egy ilyen meccset izgulhatok végig!
oké mondjuk azt hogy jók cicinho hát ő se a védekezéséről híres na meg a pajtása roby se érdekes ilyenkor jók reál barca meccseken szarok nem értem esküszöm. A másik meg az öreg lúció asszem a milán ellen meg mutatta ő is hogy tud hibázni és hát ott nem kell sokat mer nem egy kahn fog védeni mögötte hanem egy érdekes formában lévő dida juan meg hát majd kiderülRaulito írta:Jók ezek,kivéve R.Juniort.
Köszi, itt találtam is a brazilokról egy keretet, akik a selejtezőkön játszottak, de ebből sajna nem sok következik, bár Belletti valszeg nem lesz ott.Enrique írta:Itt mindent megtalálsz a VéBéről. http://origo.hu/vb2006/index.html
Amúgy én nem találtam sem brazil, sem argentin bő keretet.
Csak arra gondoltam, hogy pl a hollandoknak már van bő 33-as keretük, és abba se Seedorf, se Makaay. Szóval arra voltam kíváncsi, hogy tudunk-e már olyanokról, akik meglepetésre nem lesznek ott a vb-n a fenti 2 válogatottból.barcafan írta:ha jól tudom akkor az csak 2-3-4 héttel a VB elött szokott kiderülnicps46 írta:Nem tudja valaki, hogy megvan-e már a brazil meg az argentín keret?
Egyrészt azért írtam Hollandiát,mert nekik szurkolok,másrészt a poén miatt is.A brazilok fognak nyerni,ha nem lesznek túl elszállva.S T U P I D S H A R K írta:Abszolút a brazilok esélyesek.Nem is értem mit dumáltok itt hogy argentínok meg hollandok meg angolok. Semmi esélyük a brazilok mellett.
Jók ezek,kivéve R.Juniort.Barcafan92 írta:totobike írta:kéne oda egy védelem és egy nagy munkabírású középpálya mer a Káká Ronnie páros nem fognak sűrűn viszajárni védekezniRonal.10 írta:Sima Brasil gyözelem......Ronaldo,Kaka,Ronaldinho,Robinho,Adriano
Lucio,Juan,Roqe Junior,Cicinho,Robi Carlos