Na ez érdekes téma, elmondom az én gondolataimat is, persze tudom...Nem érdekel senkit, de muszáj beleszólnom nekem is.S.Agüero írta:Azt a mindenit, most meggyőztél.Koke amolyan hasznos, robotos játékos, mint az aranycsapatban Zakariás volt. Pogba nagy egyéniség, nagyon ott van a pályán.
Koke nincs ott mondjuk annyira a pályán, mint Pogba, ebben igazad van, lehet tévedtem.
Ha én kellene döntsek a 2 játékos sorsáról, egész pontosan arról, hogy ki jöjjön hozzánk, egyértelműen Koke mellett tenném le a voksom. Pogba jó játékos, viszont Kokét sokkal alázatosabbnak tartom, nincs nagy hype körülötte, mindezek mellett labdabiztos, olyan, mint Xavi, kiválóan fedezi, tartja meg azt, viszont neki nincs radar az agyában, mint a maestronak, aki csukott szemmel is jól "odarakja" a lasztit, egy időben Koke is god mode-ban tolta, sokan akarták, aztán később leült ez a dolog. Visszatérve Pogbára, akit szintén nem írok le, ő is megfelelne, ebben biztos vagyok, szimplán Kokéval jobban szimpatizálok. Pogbáról mindig Neymar jut eszembe, kicsit féltem is, mikor utóbbi hozzánk érkezett, ugye akkor még 21 éves volt(?), Brazil bajnokságból érkezett, ami ugye sokak szerint bohócliga, féltek, hogy itt nem lesz képes úgy dobálni a védőket, mint ott, aztán nagyot néztek. Én nem tudnék senkit sem meggyőzni arról, hogy Pogba vagy Koke a jobb választás-e, pedig én nem vagyok 1-2 soros megmondóember, mint Samper fórumtársunk.