Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi. Merthogy egyelőre-bár vannak zseniális villanásai-messze nem az. Ezen kívül közel nem tett le annyit az asztalra, mint amennyire vissza van ide kívánva.visca el barca írta: már 20x leírtam, nem tudok újat mondani. havonta 1x előkerül a lemez, aztán akkora siaratás van itt, mintha eladtuk volna 25 évesen a szezononként 300 gólt lövő messit. senki nem mondja h tehetségtelen volt, de akkora sírás van itt mintha valami világklasszis lenne.
apámnak meg nincs cége, 40 évig esztergályos volt, uhogy ehhez nem tudok hozzászólni.
elment, kész ez van. hiányzik? nem. nélküle is végigaláztuk az egész világot és a jövőben sem lesz ez másként.
már 20x leírtam, nem tudok újat mondani. havonta 1x előkerül a lemez, aztán akkora siaratás van itt, mintha eladtuk volna 25 évesen a szezononként 300 gólt lövő messit. senki nem mondja h tehetségtelen volt, de akkora sírás van itt mintha valami világklasszis lenne.mahitoo írta:...
Gyújtottam is érte egy gyertyát az imént!visca el barca írta:látom megint thiago siratós hét vanmahitoo írta:Nem ő hisztizett, tényleg az apja döntöttaz meg vicc hogy egy 22 éves felnőtt ember nem tud dönteni a saját sorsáról.
látom megint thiago siratós hét vanmahitoo írta:Nem ő hisztizett, tényleg az apja döntött
hajnesz írta:Nálam ez a különbség például Thiago,meg Bartra között. Mindkettő játszani akar/akart, de míg az egyik telekürtöli a sajtót, hogy ő mennyire játszani akar, a másik csendben ül a padon, ha nem kap lehetőséget, majd szép csendben lelép. Épp ilyen okból kifolyólag Bartrát majd a jövőben szívesen látnám vissza, ha bizonyít valahol. Thiagot én messze nem tartom akkora játékosnak, mint itt egyesek, mert hiába áldotta meg a teremtő kivételes labdaérzékkel, nem elég fegyelmezett ide szerintem(ami a brazilok 99%-ra igaz). És még meg sem említettem,hogy mennyire sérülékeny.Chino írta:...
Bartra meg Thiago között nagy a különbség. Bartrat hiába kedvelem nagyon és tehetségesnek tartom, de Thiagoban sokkal több van/volt. Még a Real is vinni akarta. Amellett lehet orrolni rá, de nem igazán emlékszem olyan nyilatkozatára, amiben háborgott volna, főleg nem a kezdőtagságért. Mazinho papa más, ő már Rafinha-ért is pampogott. Hány embernek szidjuk itt a manager-ét, hogy mekkora szemét, ráadásul még nagyon fiatal is volt. Ha valaki előtt ott van egy Xavi és egy még jó korban lévő Ini, plusz odahozzák a sztár Fabregast, nem logikus klubot váltani, főleg egy nagyon nívósba, ahol játéklehetőséget is kap. Nem értem miért jön mindenki kapásból azzal, hogy megsértődött mert nem lehetett kezdő és milyen áruló.hajnesz írta: Nálam ez a különbség például Thiago,meg Bartra között. Mindkettő játszani akar/akart, de míg az egyik telekürtöli a sajtót, hogy ő mennyire játszani akar, a másik csendben ül a padon, ha nem kap lehetőséget, majd szép csendben lelép. Épp ilyen okból kifolyólag Bartrát majd a jövőben szívesen látnám vissza, ha bizonyít valahol. Thiagot én messze nem tartom akkora játékosnak, mint itt egyesek, mert hiába áldotta meg a teremtő kivételes labdaérzékkel, nem elég fegyelmezett ide szerintem(ami a brazilok 99%-ra igaz). És még meg sem említettem,hogy mennyire sérülékeny.
Egy 22 éves "kölyöknek" kéne legyen annyi esze, hogy ne mindenben az apjára hallgasson.mahitoo írta: 22 (?) éves kölyök volt, akinek az apja a menedzsere, és sajnos ő parancsol?
Nálam ez a különbség például Thiago,meg Bartra között. Mindkettő játszani akar/akart, de míg az egyik telekürtöli a sajtót, hogy ő mennyire játszani akar, a másik csendben ül a padon, ha nem kap lehetőséget, majd szép csendben lelép. Épp ilyen okból kifolyólag Bartrát majd a jövőben szívesen látnám vissza, ha bizonyít valahol. Thiagot én messze nem tartom akkora játékosnak, mint itt egyesek, mert hiába áldotta meg a teremtő kivételes labdaérzékkel, nem elég fegyelmezett ide szerintem(ami a brazilok 99%-ra igaz). És még meg sem említettem,hogy mennyire sérülékeny.Chino írta:...
Elég megnézni egy válogatott meccset, és tisztán látszik, hogy mennyire megy neki ez a stílusú játék - Atmaban el is pazarolja magát szerintem, de hát a szív nagy úr. Baromira fekszik neki a gyors, rövid passzos játék, biztos pont tud lenni folyamatosan a helyezkedésével - megkockáztatom, hogy még Verrattinál is jobb ebben -, védekezni is jól tud. Ha olyan kiugratásai lennének, mint a Maestronak voltak anno, tökéletes középpályás lenne Xavi pótlására szerintem is, csak hiányzik belőle a zsenifaktor sajnos. De passzolni tényleg passzolna a játékunkba, csak erősítés nem lenne annyira támadásban - védekezésben nyilván igen.Chino írta:Csak arra lennék kíváncsi, hogy szerinted Koke miért illene bele olyan jól a játékrendszerünkbe? Nem támadás, félre ne érts, csak szeretném tudni miért tartod olyan jó megoldásnak. Pogba az rendben, érthető, pont azért mert van benne egy olyan faktor amire szükségünk lenne, de a spanyolban nincs.
Rátapintottál a lényegre ....Chino írta:Akkor hajtsuk el Piquét és Alba-t is. Itt előtte volt Xavi, Ini, Fabregas, hívta a Bayern, ami akkor a világ talán legerősebb csapata volt és sokkal több játéklehetőségre volt kilátása, Pep lett az edzője, érthető hogy elment. Szép dolog a klubhűség, de Xavi is majdnem elment a Milanba, ezt se felejtsük.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy szerinted Koke miért illene bele olyan jól a játékrendszerünkbe? Nem támadás, félre ne érts, csak szeretném tudni miért tartod olyan jó megoldásnak. Pogba az rendben, érthető, pont azért mert van benne egy olyan faktor amire szükségünk lenne, de a spanyolban nincs.Bob_Marley írta:plaesz 77 megválaszoltad miért nem jó az összehasonlítás. Szerinted x típusú játékos kell szerintem meg y. Koke ebbe a rendszerbe sokkal inkább illene,
Megfordítanám. Ha sok gólt rúgunk és keveset kapunk egy olyan középpályával, ahol kreatív játékos játszik (Ini) akkor miért kellene egy Koke-szerű melósabb, főleg Rakitic mellé? Ha a horvát helyére néznénk valakit, akkor Koke tényleg jó lehetne, de Rakitic jelenleg biztos pont.Bob_Marley írta:Nem ellened szól vagy bármi, de a legkevesebb gólt kapjuk és mellé rúgunk is bőven, akkor miért kellene a te szavaiddal élve kreatív középpálya meg hasonlók? Szuper lenne az 5-4 meccs minden héten....Nálam az eredmény a fontos és a hozzátett meló. Én a te szavaiddal élve a nézhetetlen meccsek általi kupákkal maximálisan elégedett lennék.Ezért ülök le meccset nézni. Mit lehet belőle tanulni, mi az eredmény.
Akkor hajtsuk el Piquét és Alba-t is. Itt előtte volt Xavi, Ini, Fabregas, hívta a Bayern, ami akkor a világ talán legerősebb csapata volt és sokkal több játéklehetőségre volt kilátása, Pep lett az edzője, érthető hogy elment. Szép dolog a klubhűség, de Xavi is majdnem elment a Milanba, ezt se felejtsük.hajnesz írta: Thiagot meg teljesen felesleges visszahozni, aki egyszer elmegy, azt én nem szívesen látom viszont (Fabregas esete). Olyan kp kell nekünk, aki képes dolgozni az MSN helyett is, mert az ideinél több védőmunkát nem várhatunk el tőlük. Persze az se baj, ha jó előrejátékban is, de elsődleges, hogy dolgozzon alá a triónknak.
Beismerem, költői túlzás voltnoname írta:
2 meccs alatt 5 kapufánk volt ellenük. Az nem épp csont nélkül. Akkora mázlit még a világ nem látott.
2 meccs alatt 5 kapufánk volt ellenük. Az nem épp csont nélkül. Akkora mázlit még a világ nem látott.hajnesz írta:Megnyerték? Meg, csont nélkül.S.Agüero írta:Bob, neked a 2012-es Chelsea buszozása sem volt nézhetetlen, mert abban is munka van?
Ennyi erővel minden nézhető, foci nincs munka nélkül.
Megnyerték? Meg, csont nélkül.(Félreértés ne essék,én sem rajongok értük,sőt!) Lehet aztán mondani,hogy nem érdemelték meg, nem emlékszik rájuk senki, meg hasonló maszlagok, de ez kb. olyan, mint hogy a Barcelonában csak az játszhat, aki saját nevelésü, meg fiatal. Néha ez is bejön, hatalmas kampánystory Laportának, hogy kiálltunk 11 saját nevelésűvel, de ez hosszabbtávon tarthatatlan. Ugyanez a helyzet a középpályánkkal is. Egyszer összejött egy Xavi Iniesta Busquets trió, de azt senki sem gondolhatta komolyan, hogy a Föld pusztulásáig igazi harcos, vkp nélkül fogjuk tolni a meccseinket.S.Agüero írta:Bob, neked a 2012-es Chelsea buszozása sem volt nézhetetlen, mert abban is munka van?
Jaa, így értem, okés. Csak nem volt egészen tiszta, azt hittem magát a játékosokat hasonlítod csak össze, nem úgy, hogy neked melyikük tetszene most jobban. Amúgy a jelenlegi középpályára szerintem se kéne egy Coutinho-De Bruyne-Isco stb féle igazolás, mert nem tudnának jól játszani - kb mint Ini idén -, viszont egy támadóbb szellemű középpályás elkélne véleményem szerint azok miatt, amiket Chino írt már - Juve elleni első gól tökéletes példa erre -, ezért változtatnék kicsit..Bob_Marley írta:palesz77 megválaszoltad miért nem jó az összehasonlítás. Szerinted x típusú játékos kell szerintem meg y. ...
Nem megbántva, de állandóan hiányolsz valamit, én meg speciel pont azt mondom ha valami működik, akkor azon kell javítani, hogy az a rendszer menjen tovább mintsem átalakítani. ...
Abba a Chelsea-be elég sok tudatosság volt.S.Agüero írta:Bob, neked a 2012-es Chelsea buszozása sem volt nézhetetlen, mert abban is munka van?