zsoltfree írta:Skacok, nekem nagyon furcsa most a Real.
Ők totálisan leszerepeltek minden fronton, edzőt cseréltek. Én úgy képzeltem el, hogy már ilyenkorra elköltenek legalább 100 milliót és nagy változások is lesznek.
A mi évünk jól sikerült, ráadásul nem is igazolhatunk (igen, de nem lehet regisztrálni télig), a csapatunk is teljesen kész, erre az összes pletyka kb. velünk kapcsolatos. Nem beszélve arról, hogy ideiglenes elnökségünk van, aki nem vehet meg bármikor bárkit, de még így is készen vagyunk a kerettel. Oké, Ramosról, Casillasról és De Geáról (újabban Vidal, Otamendi, Vallejo) lehet olvasni, de minden úgy kezdődik, hogy sajtóértesülések szerint.... Lucas Vasquez az egyedüli szerzeményük:)
Nem furcsa ez nektek?
Szerintem messze nem szerepeltek le, bajnokságról és a BL-ről is éppen csak lemaradtak.
Nem mindegy, hogy éppen csak lemaradsz a kupákról vagy esélyed sem volt megszerezni őket, persze a végeredmény ugyan az... de azért na.
Jelenleg a belső "viszályok" kötik le a figyelmüket, Casillas, Ramos és Cunciról is sorba jelentek meg a hírek, hogy nem örül neki hogy bánnak Ramosékkal. Azért jó ez nekünk, mert így legalább miden valamire való futballista is kétszer meggondolja hogy hozzájuk akar-e igazolni.
Persze a Real ugyan olyan jól csengő név marad a jövőben is, de azért mégiscsak megfordulhat a játékosok fejében, hogy kell-e ez a közeg nekik.