Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Játszhatnak, ez is ugyanúgy barátságos meccs, mint a Gamper. Nemrég amúgy játszottunk a MU-val az USA-ban, remélem most is látunk majd hasonlót.StickyFingaz írta:Ezen a meccsen játszhat Arda és Vidal?Vagy ők csak majd a Gamperen mutatkozhatnak be?
Én inkább megnézem aznap este, ismétlik.palesz77 írta:Engem megkavart amit írtál is Kérdések topicban, azthittem 10-kor lesz.S.Agüero írta:A Digi adja a Champions Cup-ot, amin mi is részt veszünk.![]()
Galaxy elleni meccsünket például élőben adják.5-kor kelni kemény lesz mindjuk, de hát a srácokért mindent..
Többit nem adják élőben? Nem vagyok gépnél, nem tudom most meglesni, szóval előre is köszi, ha megírod.
Engem megkavart amit írtál is Kérdések topicban, azthittem 10-kor lesz.S.Agüero írta:A Digi adja a Champions Cup-ot, amin mi is részt veszünk.![]()
Galaxy elleni meccsünket például élőben adják.
Nézd meg Sandrot tavaly. A felnőtteknél sokkal jobb volt, mint a B-ben.P.U.Y.O.L. írta:Rohadjak meg, ha értem, hogy ez mit jelent...Samper írta:hogy ki képes kiugrani a nagyok között azzal, hogy jobban megérti magát a legjobbakkal, mint a kortársaival. Mert az intelligens, technikás játékosokkal ez előfordul.![]()
Adnak majd felkészülési meccseket, de szerintem a mieinket nem. Júli 21-én pl tuti nem adják.P.U.Y.O.L. írta:Van rá esély, hogy a Sport1-2 lead pár felkészülési meccset? Vagy ők egyáltalán nem szoktak ezzel foglalkozni?
Valami olyasmire gondolhat hogy pl. Halilovic hiába osztogat fullos labdágat vagy próbál kényszerítőzni, nem nőnek hozzá fel a kicsik, és jobban kitűnik nyilván ha minden 2. passzából ziccer vagy gól születik.P.U.Y.O.L. írta:Rohadjak meg, ha értem, hogy ez mit jelent...Samper írta: ki képes kiugrani a nagyok között azzal, hogy jobban megérti magát a legjobbakkal, mint a kortársaival. Mert az intelligens, technikás játékosokkal ez előfordul.![]()
Rohadjak meg, ha értem, hogy ez mit jelent...Samper írta: ki képes kiugrani a nagyok között azzal, hogy jobban megérti magát a legjobbakkal, mint a kortársaival. Mert az intelligens, technikás játékosokkal ez előfordul.
Nemhivatalosnak.noname írta:Az előszezonbeli barátságos meccsek hivatalosnak vagy nemhivatalosnak minősülnek?
Bocs, a nélkül tök értelmetlen, mert nincs esély arra, hogy visszajöjjön, ha kéne.messideco írta:Profi szerződés. Anélkül.
Szerinted hogy nézne ki egy ilyen kölcsönadás? Előbb profiszerződés és csak aztán, vagy a nélkül?Gareth Tello írta: Örülnék, ha legalább Ié, Samper, Munir, Sandro, Grimaldo, Adama és Halilovic végigcsinálná az előszezont Luchóékkal - persze nyilván csak abban az esetben, ha az előszezon kezdetéig még egyikük kölcsönadása sem lesz végleges.
Semmi pontosat nem lehet tudni, de elméletileg a sérülése nem olyan súlyos, mint elsőre tűnt, szóval szerintem van esély arra, hogy akár már az előszezon legelejére is felépüljön.palesz77 írta:Barcelona B goalkeepers Suarez and Ortola and midfielder Samper are among the players who will start pre-season with the first team. [sport]
Samper, tessék.Rajtuk kívül még Munir is gondolom, bár ő lehet már első keret tag lesz jövőre - remélem Samper is. Grimaldoval mi van? Mikor épül fel?
Bármilyen játékosok a keretbe kerülhetnek ilyenkor a B-ből, minden évben rendszeresen a keretbe is kerülnek, még ha olyanok is, akik egész biztos nem fognak az első csapatban befutni. Általában hiányosan kezdjük meg az előszezont, és addig pótolni kell az A csapatból hiányzókat a B csapat tagjaival, hogy ki tudjunk egyáltalán állni a meccsekre. Most egész jól fogunk állni, ugyanis csak a Copa miatt lesznek hiányzók - bár szerintem MAtS se rögtön kezd, most játszik U21-es meccseket -, szóval nem lesz olyan meccs nagy eséllyel, ahol csak ifik lépnek pályára. De attól még Samperék ott lesznek, ne aggódj.Samper írta:Úgy, hogy a keretbe kerülhetnének játékosok a B-ből, akiknek sorsa nincs elrendezve. Persze ha nincsenek máshonnan jó ajánlataik, akkor elutazhatnak, aztán utána kiderül, kivel mi lesz ősztől.
Nem ettől függ a sorsuk, az első opció valószínűleg mindegyiknél a maradás hosszútávon, LE-vel kell megbeszélniük, hogy kinek milyen szerep jut a következő szezonban, ha nem lesz rá szükség, akkor kölcsön, ahhoz a tárgyalások már idejében el lesznek kezdve, azért mert valaki benn lesz az utazókeretben semmire nem lesz garancia, sőt..Samper írta: Úgy, hogy a keretbe kerülhetnének játékosok a B-ből, akiknek sorsa nincs elrendezve. Persze ha nincsenek máshonnan jó ajánlataik, akkor elutazhatnak, aztán utána kiderül, kivel mi lesz ősztől.
Úgy, hogy a keretbe kerülhetnének játékosok a B-ből, akiknek sorsa nincs elrendezve. Persze ha nincsenek máshonnan jó ajánlataik, akkor elutazhatnak, aztán utána kiderül, kivel mi lesz ősztől.MichaaBee írta:Senki nem beszélt itt az elnökválasztásról.Samper írta:Jul. 21.-én már meccs van. Ahhoz kell utazó keret biztonsági tartalékokkal. Ezt nem lehet az elnökválasztás után kezdeni szervezni.Ennek semmi köze hozzá, attól, hogy nincs elnök, nem áll meg az élet a klubnál. Július 13-ig szabadságon vannak a játékosok, akkor jönnek vissza edzeni és Luis Enrique majd eldönti, hogy kivel utazik. Nem tudom hogyan sikerült belekavarni a július 18-ra kiírt elnökválasztást.
Senki nem beszélt itt az elnökválasztásról.Samper írta:Jul. 21.-én már meccs van. Ahhoz kell utazó keret biztonsági tartalékokkal. Ezt nem lehet az elnökválasztás után kezdeni szervezni.
MQuCsabi írta:Mondjuk kicsit már sok, mert most egy hónapig azt hallgathatjuk, hogy miért nem íratják már alá az ifikkel a felnőtt szerződést, stb., stb.Szeretem ezeket a Samper-féle egysoros bölcsességeket