Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak egyikőjük sem az a könnyű eset + három labda kell majd nekik.MessiFan írta:Nekem az az érzésem, hogy pont hogy össze fog illeni ez a hármas.
Csábító név az LBJ vagy CP3. De mondjuk tényleg inkább Parker-rel és ABC-vel játszok együtt, mint egy lottery csapatban Kobe-val vagy Melo-valBob_Marley írta:Én örülnék ha lenne ilyen szintű játékosunk, mert ezen sok múlik. Szerintem egy Parker-Giannis kettős csábítóan hangzik pl egy Monroenak is.
Most a mentálisan gyenge Sanders-ről van szó? Szerintem előbb hoznának egy 210 cm-es négert az utcáról.Bob_Marley írta:És még egy Sanders is mekkora húzás lehetne
JR ugyanúgy fér be ahogy Love, Shump. Gilbert ígyis-úgyis luxusadózik, csak az a kérdés hogy mennyit.MessiFan írta: Kik maradtak még akik nagyobb neveknek számítanak? JR? Ő befér még egyáltalán a Cavs-ba fizetésileg?
Nice! Ennek nagyon örülök. Imádom a Spurs játékát, szerintem tökéletes lesz számukra LMA, remélem nyernek még 1 utolsó bajnokságot Duncanék, utána jöhet a Celtics bezsebelni az összesetMessithebest írta:Lamarcus Aldridge @aldridge_12 2 h2 órával ezelőtt Fordítás megtekintése
I'm happy to say I'm going home to Texas and will be a Spur!! I'm excited to join the team and be close to my family and friends.
Akkor ez eldőlt. Spurs... úgy érzem ezzel megint előléptek a bajnokság fő esélyesévé, hiába a Cavs meg a GSW... egy Parker-Gino/Green-Kawhi-LMA-Duncan kezdőt nem tudom hogy hogy lehetne megfogni...
Én örülnék ha lenne ilyen szintű játékosunk, mert ezen sok múlik. Szerintem egy Parker-Giannis kettős csábítóan hangzik pl egy Monroenak is.PCsabi írta:Azért meglepődnék, ha Parker annyira csábító emberke lenneBob_Marley írta:ott van a Bucks, aki meg lehagyott minket, de ott sokat számít, hogy van egy igazi csábító emberke Parker személyében.![]()
Nekem az az érzésem, hogy pont hogy össze fog illeni ez a hármas.PCsabi írta:Rondo, Cousins, Gay egy csapatban? Hajrá.
Azért meglepődnék, ha Parker annyira csábító emberke lenneBob_Marley írta:ott van a Bucks, aki meg lehagyott minket, de ott sokat számít, hogy van egy igazi csábító emberke Parker személyében.
Tessék LMA:Messithebest írta:Shumpi is hozva, JRt nem bannam ha nem fizetnenk agyon(és azt se ha ezaltal lepne), bár nem tudom kit hozhatnank helyette. Nálam meg TT kene nagyon(meg persze Lebron), meg egy csere iranyito, JR ugyis maradni fog minden bizonnyal. Viszont orulok hogy a csapat főbb kerdesei ilyen hamar eldoltek, mostmár csak Wade erdekel úgy isten igazan( najo meg egy kicsit LMA)
PiercePCsabi írta:Na, nekem most van végem: Kyle Singler 5 év, 25 millió.
Brandan Wright - Grizzlies, Millsap - Hawks.