westerngom írta:Bob: egy játékmestertől, aki a stílusát és sebességét határozza a pályán a játékunknak, aki a támadásokat indítja és a forintos labdákat lögyböli a védők mögé, kiugratva a támadókat.
Igazad van, jelenleg csak 1 ilyen játékosunk van, aki ilyen, mégpedig MESSI. Szerintem bőven elég így, hogy Ő irányít, Ő a vezér. úgy gondolom bőven elég Leo, ha pedig nem játszik akkor megoldják nélküle is azon a pár meccsen.
Arda remek passzokat képes adni, beadni, löbbölni, mindent, nem csak annyit csinál, lekaszabolja az ellenfelet.
Rakitichoz hasonlóan ő is rengeteget melózna, mellette kiszolgálná a társait, és gólt is képes lőni.
Egy Coutinho, Thiago vagy Isco tényleg remek focista, de én nem gondolom, hogy velük úgy tudna érvényesülni ez a játék mint egy Arda Turannal vagy Kokevel.
Jelenleg ez a rendszer, hogy Messi mélyről/szélről indulva a góllövés mellett osztogatja a labdákat, amelyeket Neymar és Suarez értékesít, amíg a középpálya visszazár és a támadásban is besegít remek passzokkal, lövésekkel, szerintem teljesen rendben van.
Ehhez jelenleg 2 név van a kalapban, Pogba és Turan, nem véletlenül nem Thiago, Coutinho vagy Isco.