Sanama írta:Birom, hogy nem birjatok kimondani, hogy nem birjatok a sracot, aztan mindenfele indokkal probaljakatok megmagyarazni, hogy miert nem jo o ide, vagy miert nem kell.
Én már leírtam százszor, hogy mik az aggályaim Pogábval kapcsolatban, ha neked ezekből annyi jött le, hogy "mindenféle indokot kitalálok, hogy leplezzem az unszimpátiám", akkor nem tudok mit mondani.. Lehet jó lesz majd Pogba ha jön, de nekem baromi sok dologban rizikós a francia, úgyhogy én kérek elnézést, hogy nem ujjongok örömömben, hogy ennyi pénzért hozni akarjuk.
Amúgy meg Bendito is biztos azért nyilatkozta, hogy 80 millióért és 12 milliós fizetésért nem opció, mert nem bírja a francia pofáját.
Neymart meg fel lehet hozni, őt én is támogattam. De szimplán azért, mivel úgy éreztem, hogy az ő erősségei azok voltak már akkor is, amiket itt ki tud majd használni - dribblin kívül -, és ami szerintem kellett a csapatnak. Pogbánál viszont pont nem azt érzem, hogy ő kéne nekünk, vagy mi neki. Yaya jut róla az eszembe, a Szikla nálunk is jó volt, de extraklasszis akkor lett, amikor a Cityben szabadságot kapott. Pogba is lehet, hogy jó lenne itt, de sokkal jobban le lenne korlátozva, mint a Juvéban, kétlem, hogy megközelítené azt a szintet itt, amit most tolt - javarészt a kicsik ellen - az olasz ligában. A Bl döntős szintjét hozná kb érzésem szerint, az meg nem tudom mitől ér 80millát és 12 milliós fizetést..