Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, azt én is, Ini példájából okulva felesleges most egy ilyen embert idehozni - kivéve ha Lucho alakítani akar. Csak azzal nem értettem egyet, hogy nem lenne elég védekezésben..Bob_Marley írta:Oké, ezt elfogadom, mert tényleg fejlődött (viszont ez még kevés), de azt viszont tartom, hogy nem ilyen embert keresünk.
Oké, ezt elfogadom, mert tényleg fejlődött (viszont ez még kevés), de azt viszont tartom, hogy nem ilyen embert keresünk.palesz77 írta:Mondjuk idén baromi sokat fejlődött védekezésben, simán megütné a LE által kívánt szintet. Csak ez a támadójátéka rovására megy, pont mint Ininek.Bob_Marley írta:Isco fog majd ütközni meg labdát szerezni és előre juttatni, meg futni 15 kmt? Legyen így, csak nem ez az ismérve.
Mondjuk Isco meg Xavi stílusban ég és föld. Isco egy inkább Inire hajazó játékos, aki ugyan jól passzol, de nem tudja úgy mozgatni a csapatot, mint Xavi - mondjuk Arda sem tudja, még annyira se talán. Meg alapból a Realban akar maradni, a kivásárlási ára az egekben lehet.. Elég esélytelen, maradjunk annyiban.westerngom írta:nekünk jelen pillanat egy játékmesterre (ISCO) lenne szükségünk egy Xavi 2.0-ra
Mondjuk idén baromi sokat fejlődött védekezésben, simán megütné a LE által kívánt szintet. Csak ez a támadójátéka rovására megy, pont mint Ininek.Bob_Marley írta:Isco fog majd ütközni meg labdát szerezni és előre juttatni, meg futni 15 kmt? Legyen így, csak nem ez az ismérve.
ezért írtam....., hogy nekünk jelen pillanat egy játékmesterre (ISCO) lenne szükségünk egy Xavi 2.0-ra, DE az edző biztos tudja, hogy miért a törököt hozzuk. (: lehet, hogy nem voltam elég ironikusvisca el barca írta:turan mint irányító? előbb raknám be vkp-nakwesterngom írta:Én nem tiltakozom, hogy ha jön a török, mert jelen pillanat szükségünk van a középpályán egy irányító, kreatív playara, aki mind ezek mellett kellően technikás és fizikailag is "állat"![]()
turan mint irányító? előbb raknám be vkp-nakwesterngom írta:Én nem tiltakozom, hogy ha jön a török, mert jelen pillanat szükségünk van a középpályán egy irányító, kreatív playara, aki mind ezek mellett kellően technikás és fizikailag is "állat"![]()
ha valóban LE kérte a leigazolását...visca el barca írta: ez a húzás épp azt bizonyítja, hogy itt a reállal ellentétben nem egy elnök, hanem az edző igazol.
Ő lehet Douglas vagy Keirrson, Henrique 2.0. Ha max 5-ért jönne akkor még elnézném de nem 15-ért.palesz77 írta: Ez meg..Barto komolyan gondolja úgy tűnik, hogy kevésbé kell rivaldafény a La Masiának, hozunk mindenhova mindenkit, csak őket nem próbáljuk ki.. Rafinha konkrétan komolyabb számokkal rendelkezik a Barcában, mint Gerson a Brazil ligában - és még egy olyan youtube videót se tudtak Gersonról összehozni, amin kitűnne a Brazil átlagból, pedig az nem egy nagy ördöngösség. Alig várom, hogy elvegye a fiataljaink elől a perceket..
ezek a komoly forrásokpalesz77 írta:Fluminense have rejected Juventus' 16M bid for Gerson (18). Barcelona, who have first option, blocked the transfer. [odia rn via md]
miért terjeszkedett volna túl? ez a húzás épp azt bizonyítja, hogy itt a reállal ellentétben nem egy elnök, hanem az edző igazol.Samper írta:Az ideiglenes vezetőség harapófogóba került. Ha megveszi, akkor nem elegáns módon túlterjeszkedett a szerepkörén. Ha nem, akkor elúszik az üzlet, LE és a szurkolók őket fogják vádolni, hogy miattuk nem lesz olyan a tavaszi csapat, amilyet akartak.
Hát erre nagyon kíváncsi leszek,tényleg nem tudja az ember hogy kire figyeljen. Naponta jelennek meg különböző cikkek az újságokban. Jön ,nem jön, Ez a hír sincs sehol hivatalosan megerősítve. Hétfőig kell dönteni az ideiglenes elnökségnek állítólag. Mindegy,majd meglátjuk hogy mi lesz.MessiNeymarSuarez írta:Bartomeu Twittere: nem fake:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... def11c3a7a" target="_blank ... e=562142D9
Nagyon úgy tűnik hogy megvettük, kicsivel kevesebbért mint 35 millió eu.
Hát kíváncsi leszek.
Ha idén jön, januártól játszhat hivatalos meccsen. Addig összeszokhat új csapattársaival és megtalálhatják és begyakorolhatják a leginkább célravezető taktikai elemeket.lui1698 írta:Most akkor, hogy van ez a transferban? Arda már jöhetne idén, vagy csak jövőre?
Örülnék neki egyébként, az hogy Madridban mit csinált engem nem érdekel. Tudásban bőven tud hozzátenni a játékhoz, elég kreatív nem egy hülyegyerek és emellett sokat melózik. Gondolom Lucho is ezek miatt szeretné leginkább, mert az MSN mögé olyan kp. kell ami bírja a nagyobb terhelést.
rafinha 2016, és nem is nagyon van szó hosszabbításrólvisca el barca írta:kis írás, meg grafika arról, hogy kinek meddig van szerződése
Neymar más tészta volt, ebben egyetértek veb-el. Ő azért a válogatottban is megmutatta, hogy milyen fiatalon milyen jó játékos és igen, a marketingérték is szempont volt. Amellett inkább hiányposztra érkezett, mint Pogba jönne, értem ezt úgy, hogy azon a poszton megközelítendő játékost nem szereztünk volna. Amellett elkötelezett is volt, de ami a legnagyobb különbség, hogy akkor még nem volt ennyi magas fizetésű játékos, plusz nem költöttünk ennyi pénzt egy emberre sem. Pogba esetében már a 100 millió körüli Neymar 9 millás fizuval, 80 milliós Suarez 10 misis gázsival. (ha jól tudom a számokat) Most érkezne 80-90-ért Pogba 12 milliós fizetéssel. Így is nálunk a legmagasabbak a fizuk.Sanama írta: Neymar-al mi volt?
Egy brazil bohoc ligaban hulyeskedett, tehetseges volt. Megvettek ki tudja mennyiert, odaadtak neki hatalmas fizetest, es semmi baj nincs csapaton belul...
Pogba kicsit tobbet tett le az asztalra, mint Neymar azelott, hogy leigazoltak.
Ez mar reg nem az a "kisiskolas/ovodas" tarsasag, amirol anno Ibra beszelt, meg kene erteni.
Birom, hogy nem birjatok kimondani, hogy nem birjatok a sracot, aztan mindenfele indokkal probaljakatok megmagyarazni, hogy miert nem jo o ide, vagy miert nem kell.