Azt, hogy 2 éve a Serie A legjobb csapatának alapembere, elvergődött egy BL döntőig, hasonlók.visca el barca írta:mit tett le többet az asztalra?Sanama írta:Neymar-al mi volt?
Egy brazil bohoc ligaban hulyeskedett, tehetseges volt. Megvettek ki tudja mennyiert, odaadtak neki hatalmas fizetest, es semmi baj nincs csapaton belul...
Pogba kicsit tobbet tett le az asztalra, mint Neymar azelott, hogy leigazoltak.neymar már akkor brazil válogatott meg "sztár" volt, mikor pogbáról még azt sem tudtuk kicsoda, vagy mit csinál. nem mellesleg pogbával ellentétben nemyarnak van egy brutálisan kemény marketingértéke. pogbában ilyen szempontból egyelőre nem sok van, annyi meg főleg nincs hogy a valós 30 milliós értékéhez csak úgy hozzádobjunk 50-et, mert van egy durván "jó" ügynöke, aki próbálja elhitetni az egész világgal, hogy pogba a no1. holott nagyjából egy erős tehetség, aki még durva messze van a világklasszitól. egy langyos olasz bajnokság juventusában sem tud olyan megagiga kiemelkedőt nyújtani. nem véletlevül írják elég sokan, hogy nagy meccseken egyelőre totál homály
De hát fogadni mertem volna, hogy Te nem akarod majd megérteni ezt.
Neymar is egy erős tehetség volt, amikor leigazolták, közel sem világklasszis. Ráadásul 0 Európában szerzett tapasztalattal.
Engem meg nem érdekel a marketing érték, nem attól lesz jobb a csapat, hogy Neymar arcával hány alsógyatyát lehet eladni.
Ki beszélt róluk? Én rólatok beszéltem, süt, hogy ki nem állhatjátok a srácot, csak nem akarjátok leírni.Amúgy meg Bendito is biztos azért nyilatkozta, hogy 80 millióért és 12 milliós fizetésért nem opció, mert nem bírja a francia pofáját.