Bob_Marley írta:Hozzuk Iscot, aki hisztizik, hogy nem játszik eleget, ráadásul totál idegen lenne az LE féle középpályába. Isco fog majd ütközni meg labdát szerezni és előre juttatni, meg futni 15 kmt? Legyen így, csak nem ez az ismérve.
Nem akarok ironikus, vagy gonosz lenni, de már várom a Coutinho vagy Thiago kell nekünk vonalat is.![]()
A brazil gyerek ennyi pénzért valóban hülyeség, akkor már inkább a fiatalok, Roberto, Samper, Rafinha stb.
Isco max. Ini pótlására jöhet. Amellett, hogy kreatív és segíti a támadásokat mostanra egész sokat segít be a védekezésbe, semmivel sem kevesebbet mint a szezonban Ini, sőt. Viszont ha most hoz a Real megint egy nagyágyút a kp-ra, lehet, hogy tényleg "elmegy a kedve" Isconak. Ott van Modric, Kroos, James, akik biztos kezdők, most pedig érkezik még egy játékos, márpedig terveznek oda, akkor tényleg létszámon feletti lehet. A múlt szezonban is csak akkor játszott többet, amikor Bale sérült volt. Amellett én nem hiszem, hogy csak kitérővel lehetne elhozni. Ha ő is elvágyódik, nem is egy Real ikon vagy már régóta ott játszana.
Thiagoval kapcsolatban csak annyit (nem akarok vitát szítani, csak említés szinten), hogy talán a legjobb opció lenne, ha posztot, minőséget, árat és a beilleszkedést nézzük. Ő nem egy tkp, tökéletesen ellátná a xavi okozta űrt, támadásban és védekezésben egyaránt jó és képes a váratlan húzásokra, amik sokszor úgy kellenek mint egy falat kenyér. Ininek is az egyik legnagyobb erőssége csak sajnos egyre kevesebbet látni már. De ez tényleg abszolút zárójel, nem akarok lavinát indítani.
Arda kicsit zsákbamacska számomra. Tényleg technikás játékos (az Atma-ból kb. csak Griezmann hasonló szintű) és masszív, jó felépítésű játékos, de nem tudom mennyire passzolna ide. Igaz, hogy elég mobilis, de szerintem nagyon támadó szellemű. Rafinha pl. ilyen tekintetben sokkal alkalmasabb. Ha idehozzuk rá még Ardat egyiküknek sem lesz túl jó, de inkább a kölyök húzná a rövidebbet. Mondjuk a törökkel kapcsolatban még elég sok kérdőjel van. Jön-e egyáltalán, ha igen mikor csatlakozik, mi lesz a szerepe? Ha mondjuk jövőre érkezik már a 30-hoz közeledne, ami annyira még nem sok, de nem is tervezhető hosszú távra. És ha Rafinha lehoz egy jó szezont (még mindig csak 22, úgyhogy még nagyon fejlődőképes) hogyan oldják meg. Vele kapcsolatban elég képlékeny a dolog szerintem.