Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ezt nem tudtam, akkor jó. Csak kérdés, hogy bírni fogja-e erővel Chile, bízom benne hogy igen.MessiNeymarSuarez írta:Ha a rendes játékidőben döntetlen lesz akkor most a döntőben lesz hosszabbítás.Bob_Marley írta:Chile jól nyomja, kellően agresszívak, s gyorsan felérnek. Tényleg pörgős nagyon jó kis meccs, kár hogy nem lesz hosszabbítás.
Ha a rendes játékidőben döntetlen lesz akkor most a döntőben lesz hosszabbítás.Bob_Marley írta:Chile jól nyomja, kellően agresszívak, s gyorsan felérnek. Tényleg pörgős nagyon jó kis meccs, kár hogy nem lesz hosszabbítás.
Dettó, remélem Bravo kivédi a szemüketBob_Marley írta:Mascheranoék miatt nem sajnálnám, de amúgy soha nem tudnék szurkolni Argentínának. Bravo meg ott van Chilében, inkább feléjük hajlok, de Argentína esélyesebb.
Ha azt nézzük, hogy egy emberhátrányban játszó Peruval szemben sem volt magabiztos a győzelmük, de legalábbis fölényes játékot semmiképp sem mutattak, akkor Argentina dolga könnyü lesz. Mégis azt mondom, hogy csupán 1 gól dönt majd a fináléban, s ezt remélem Messiék szerzik.Akkor jól tudtam, de közben utána néztem, a 2007-es Copában játszottak döntőt a brazilokkal, de simán kikaptak 3-0ra. Ezért rémlett hogy vajon van e neki vagy nincsDe remélem Chile nem fog nekik nagy gondot jelenteni