Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan ez a lényege az egésznek...hogy ne ezekről beszéljenek az emberek, hanem a bevándorlókról, a halálbüntetésről, és a többi -megjegyzem totál értelmetlen és felesleges- témáról. A nagyobbik baj, hogy ez senkinek se tűnik fel, hogy amikor jön egy botrány, akkor rá max 1,5-2 hétre kijön egy teljesen értelmetlen téma, ami valamiért totál elhomályosítja azt, hogy itt 100 milliárdos csalások történnek.visca el barca írta:a média generált egy problémát és nyelitek mint kacsa a nokedlit
média szakon első éves tananyag shaw-mccombs sajtó napirend meghatározó elmélete. a média totál átmossa az agyad és cselesen nem azt mondja meg h mit gondoljunk, hanem hogy miről gondolkodjunk![]()
és az a durva, hogy az utcán is mindenki jajveszékel egy nem valós probléma miatt (illetve valós, de kb huszad annyira fontos mint ahogy azt nyomatják), holott tarsoly csabika 150 milliárdja, rogán durva ingatlanmutyija, a trafikmutyi, a milliárdos buktás külföldi kereskedőházak tömkelege, szimának és vajnának pályáztatás nélkül juttatott milliárdjai, orbán vejének volt cége, akinek személyre szabottan írtak ki több miliárdos tendereket havonta stb stb
ti meg egy nem létező problémán agonizáltok
(illetve ahogy látom Tim nem, kár, hogy ebből a "fajtából" van kevesebb, nem itt tartana ez az ország)
Megoldás? Én nem vagyok ebben kompetens, s nem tudok igazán megoldást, de abban biztos vagyok hogy ilyenek hogy fal meg hasonlók nem lehet megoldás. Lehetne alkalmazni például az ausztrál pontrendszert és máris egy humánusabb vonal felé menne a dolog. Alapvetően az európai társadalom egy öregedő társadalom, a migráció adott esetben megoldást nyújtana erre. Valamiféle elosztás nem lenne hülyeség, amiről szólt is fáma, mert azt viszont nem lehet megtenni, hogy akkor bezárjuk a kaput. Én ezzel nem értek egyet, nem egy empatikus döntés lenne.S.Agüero írta: Kérdés, hogy most ez jó vagy sem.![]()
Szerinted mi segítene ezen az egész bevándorláson?
Ez politika megint. Probléma a bevándorlás és ahhoz, hogy olyan intézkedéseket hozzanak, amit szeretnének, legitimitást kell szerezni, amit ilyen idióta konzultációs levelekkel próbálnak megszerezni, amin nyilván irányìtottak a kérdések és a válaszok is. Ennek birtokában mondhatják, hogy az ország többsége az intézkedések mellett foglal állást.Bob_Marley írta:A történet is zavaros, de nyilván az van kiemelve, hogy bevándorló. Ezt feltétlenül ki kell hangsúlyozni...Olyan dolgokról már nem is beszélek, hogy ingyen utazik a vonaton, meg nyilván hogy maga a megerőszakolás ténye (?), de a legfontosabb hogy bevándorló...nevetséges.
Én a papírt, amit kiküldtek szinte az első mozdulattal dobtam is ki. Nem a véleményemet kérdezték hanem a sajátjukat próbálták rám erőltetni ez aztán konzultáció....És mondom ezt úgy, hogy eléggé kormánypárti beállítottságom van.
Komoly probléma a bevándorlás kérdése, de ezek a cikkek meg plakátok meg kampányolás nem hogy segítene, de csak mélyíti a problémát.
Kérdés, hogy most ez jó vagy sem.Bob_Marley írta:És mondom ezt úgy, hogy eléggé kormánypárti beállítottságom van.
Komoly probléma a bevándorlás kérdése, de ezek a cikkek meg plakátok meg kampányolás nem hogy segítene, de csak mélyíti a problémát.
Mert sok Fidesz Tv amúgy leadna egy ilyet....ja nemP.U.Y.O.L. írta: Ráadásul egyedül a mittoménkinek nyilatkozott...
A lány legközelebb biztos nem fog bliccelni.S.Agüero írta:Azért nem semmi, ha igaz.
http://alfahir.hu/felderito_bevandorlo_ ... _a_vonaton" target="_blank
Bob a világon mindenütt összeomlik a közlekedés ilyen viharok után, lásd a németeket egy nappal korábban.Bob_Marley írta:Vihar:
Rendben, hogy bemondta a TV, de attól még ha ott vagy, akkor döbbensz rá mi van. Mit csinálsz nem mész haza? Az irodaház is elázott.Vagy akinek ráesett a kocsijára egy fa? Valószínű őt se érdekelte hogy vihar lesz? És még Olimpiát akarunk megrendezni, mikor secperc alatt összeomlik a városban a közlekedés.
.
Nem ismerem a sorozatot, de maga a probléma viszont eléggé aggasztó. Nem csak hogy drogokat állítanak elő, de az is, hogy gyakran ők se tudják mit készítenek és milyen hatásai lehetnek. Nagyon durván elharapódzott a kínai drogkészítés, s komoly kockázatokat rejt ez magában. Nem hiába vannak meztelen rohangáló emberek, akik éppen bogarakat képzelnek magukra....soadroli írta:az igazi breaking bad
Amúgy ezt akár át is vihetném a sorozatos topicba, de itt is jó helye lesz. Szerintem a Breaking Bad tipikusan az a sorozat, ami parádés tv-show, de rossz példát mutat.soadroli írta:az igazi breaking bad
Azért vettem külön, mert rohadjak meg én nem értem ezt a bekezdést.messideco írta: Juj, milyen cinkes szituációba keveredtem...
Egyfajta legénybúcsún voltam, nálunk fele szokás, hogy a lagzi előtt ágakat ütnek a kapura, és azt követően vacsora és buli zajlik. Unokatestvérem a menyasszony, így egész nap sürögtem-forogtam náluk, igyekeztem minél többet segíteni a szervezésbe.
Ilyenen meg ne parázzál. Én voltam már pár esküvőn és hidd el estére már a fele társaság meg se tudja különböztetni, hogy ki a menyasszony és ki a vőlegény, nem fogja senki azt nézni te éppen sebes vagy valahol vagy sem. Elestél, van ilyen. Én voltam már úgy, hogy picit továbbtartott a legénybúcsú és nyolckor még a Margit hídnál kóvályogtunk pár ismerőssel és mentünk 11-re Fehérvárra esküvőre.messideco írta: El is jött az este, felszolgáltam a vacsorán stb, majd miután a kötelességemet elvégeztem, én is italozni kezdtem. Nem voltam tökrészeg, ez a kulcs. Biciklivel mentem haza, hajtottam mint az őrült, mikor kiértem a főútra, az első féket behúztam és a biciklivel fejreálltam. Most itthon fekszem, négy horzsolással a fejemen, sebbel a homlokomon... Szombaton lagzi, az egész rokonom ott lesz stb, és magyarázd el hogy mi történt, és higgyék el, hogy nem voltam tajrészeg... áh. És még csúnya is vagyok