az a foglalo 3 Santos ifirol szolt, nem Gersonrol.Bob_Marley írta:15-20 között jönne az tényleg sok, de egyelőre én csak a foglalóról tudok, ami viszont kis kockázatú befektetés.
Barca Igazolások

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
15-18 millió az ára, írta már mindenki. A Juve 16-ot kínált érte, mi blokkoltuk ezt, ennyit meg legalább le kell majd tenni. Úgyhogy sajnos ennyi lesz, ha jön..Bob_Marley írta:15-20 között jönne az tényleg sok, de egyelőre én csak a foglalóról tudok, ami viszont kis kockázatú befektetés.

- Chino
- Llegenda del Barça
Itt nem arról van szó, hogy bármelyikünk jobban tudná, hogy ki kell a B-csapatba, meg ki a legjobb, kit éri meg felhozni, de valaminek csak kellett történnie, ha tavaly szinte ugyanezzel (talán gyengébbel) a kerettel a harmadik helyen voltunk, idén meg kiestünk.
És azért innen is lehet látni, hogy egy Patric és Samper között mi a különbség vkp poszton vagy, hogy mennyire erőltetik Dongout jó ideje (nem hiszem, hogy véletlen, hogy LE is inkább egy addig gyakorlatilag Juvenilből felhozott játékost játszatott helyette Suarez hiányában) vagy Halilovic, akia Dinamoban nem betonbiztos, de stabil játékos, és horvát válogatott volt 17-18 évesen annyi lehetőséget kap kb. mint Camara, (még néha azon a poszton Gumbau vagy Bicho is helyette játszott)
Nyilván jobban látják az ottaniak,, mint bármelyikünk innen és lehettek az öltözőben is gondok, de az eredmények nem azt mutatják, hogy annyira jól végezné a dolgát az a 600 szakember. Szóval lehet azt mondani, hogy ne szóljunk semmit mert kik vagyunk mi itt és ők tudják a tutit, szerintem ennek ellenére elmondhatjuk mi is, ha úgy gondoljuk, hogy nem jól dolgoznak jól.
A keret az bizonyítottan adott, azt, hogy mit hoznak ki belőle már az ó érdemük vagy saruk.
Gersonnal kapcsolatban pedig nem azt mondtam, hogy nem jó játékos, csak hogy az összevágott videok alapján, ahol mindenkinek a legjobb megmozdulásait mutatják olyan kiemelkedőt nem láttam. Ott volt Keirrison, akinek tényekkel is alá volt támasztva, hogy kiváló játékos (legfiatalabb brazil gólkirály, meg valami év legjobb brazil sportolója) mégsem tudott egy Benfica-ban vagy egy Fiorentina-ban bármi komolyat alkotni. És nem azért "ellenzem" a brazil megvételét, mert annyira gáznak gondolom, hanem mert minimum hasonló, de talán jobb fiatal játékosaink vannak. És mindezért kiadnánk egy rakat pénzt.
Arda más tészta, róla tudjuk mire képes és személy szerint én nem sokallom az árát, egy ilyen képességű játékos a mai piacon még talán olcsónak is mondható. Aztán majd meglátjuk mit alakít. Sokkal jobban örülök neki mint Kokenak, a törökben sokkal több a kreativitás a váratlan megoldás és passzjátékban sem marad el a spanyoltól. (nem mellesleg kb 20 misivel olcsóbb) Igazán arra leszek kíváncsi, hogy jövőre milyen igazolásokat terveznek. Ha beválik Turan és Rafinha is jó szintet hoz akarnak majd-e Pogbat vagy hasonlót hozni bárki legyen is az elnök. (mondjuk ha Laporta lenne Abidallal valószínű, hogy megpróbálnák)
Rafinha-val kapcsolatban tartom a véleményem, bár lehet hogy kisebbségben vagyok. Vele úgy vélem fejben voltak gondok. Nem néztem közel sem minden Celta meccset, de ahhoz eleget, hogy lássam, hogy sokszor amikor helye volt és megindulhatott volna vagy volt lehetősége egy kockázatosabb kulcspasszt adni itt nem vállalta be. Inkább a biztosat választotta, egyszer kétszer mert komolyabban vállalkozni, de annyi. Ennek ellenére én nem mondanám, hogy olyan rossz szezont futott volt azért kiemelkedő meccse is, de én inkább valami önbizalomhiányt, vagy túl nagy felelősséget esetleg Xavi árnyékát éreztem rajta. Én inkább azért helyezném előtérbe őt, mint Denist vagy Halilovicot (akármekkora tehetségnek is tartom a kis horvátot) mert a stílusa jobban beleillik ebbe a középpályába, mint az előbbi kettőé. Halilovicnak az ideális a Messié amikor viszább lép, mélységből indul és vezeti rá a védelemre vagy húzza befelé, amolyan irányító-tkp féle. Denist talán hátrébb lehet vonni, ehhez nem értek, ez a mindenkori edző feladata, de a B-ben amikor láttam a legjobbját tipikus támadó középpályásként nyújtotta.
És azért innen is lehet látni, hogy egy Patric és Samper között mi a különbség vkp poszton vagy, hogy mennyire erőltetik Dongout jó ideje (nem hiszem, hogy véletlen, hogy LE is inkább egy addig gyakorlatilag Juvenilből felhozott játékost játszatott helyette Suarez hiányában) vagy Halilovic, akia Dinamoban nem betonbiztos, de stabil játékos, és horvát válogatott volt 17-18 évesen annyi lehetőséget kap kb. mint Camara, (még néha azon a poszton Gumbau vagy Bicho is helyette játszott)
Nyilván jobban látják az ottaniak,, mint bármelyikünk innen és lehettek az öltözőben is gondok, de az eredmények nem azt mutatják, hogy annyira jól végezné a dolgát az a 600 szakember. Szóval lehet azt mondani, hogy ne szóljunk semmit mert kik vagyunk mi itt és ők tudják a tutit, szerintem ennek ellenére elmondhatjuk mi is, ha úgy gondoljuk, hogy nem jól dolgoznak jól.
A keret az bizonyítottan adott, azt, hogy mit hoznak ki belőle már az ó érdemük vagy saruk.
Gersonnal kapcsolatban pedig nem azt mondtam, hogy nem jó játékos, csak hogy az összevágott videok alapján, ahol mindenkinek a legjobb megmozdulásait mutatják olyan kiemelkedőt nem láttam. Ott volt Keirrison, akinek tényekkel is alá volt támasztva, hogy kiváló játékos (legfiatalabb brazil gólkirály, meg valami év legjobb brazil sportolója) mégsem tudott egy Benfica-ban vagy egy Fiorentina-ban bármi komolyat alkotni. És nem azért "ellenzem" a brazil megvételét, mert annyira gáznak gondolom, hanem mert minimum hasonló, de talán jobb fiatal játékosaink vannak. És mindezért kiadnánk egy rakat pénzt.
Arda más tészta, róla tudjuk mire képes és személy szerint én nem sokallom az árát, egy ilyen képességű játékos a mai piacon még talán olcsónak is mondható. Aztán majd meglátjuk mit alakít. Sokkal jobban örülök neki mint Kokenak, a törökben sokkal több a kreativitás a váratlan megoldás és passzjátékban sem marad el a spanyoltól. (nem mellesleg kb 20 misivel olcsóbb) Igazán arra leszek kíváncsi, hogy jövőre milyen igazolásokat terveznek. Ha beválik Turan és Rafinha is jó szintet hoz akarnak majd-e Pogbat vagy hasonlót hozni bárki legyen is az elnök. (mondjuk ha Laporta lenne Abidallal valószínű, hogy megpróbálnák)
Rafinha-val kapcsolatban tartom a véleményem, bár lehet hogy kisebbségben vagyok. Vele úgy vélem fejben voltak gondok. Nem néztem közel sem minden Celta meccset, de ahhoz eleget, hogy lássam, hogy sokszor amikor helye volt és megindulhatott volna vagy volt lehetősége egy kockázatosabb kulcspasszt adni itt nem vállalta be. Inkább a biztosat választotta, egyszer kétszer mert komolyabban vállalkozni, de annyi. Ennek ellenére én nem mondanám, hogy olyan rossz szezont futott volt azért kiemelkedő meccse is, de én inkább valami önbizalomhiányt, vagy túl nagy felelősséget esetleg Xavi árnyékát éreztem rajta. Én inkább azért helyezném előtérbe őt, mint Denist vagy Halilovicot (akármekkora tehetségnek is tartom a kis horvátot) mert a stílusa jobban beleillik ebbe a középpályába, mint az előbbi kettőé. Halilovicnak az ideális a Messié amikor viszább lép, mélységből indul és vezeti rá a védelemre vagy húzza befelé, amolyan irányító-tkp féle. Denist talán hátrébb lehet vonni, ehhez nem értek, ez a mindenkori edző feladata, de a B-ben amikor láttam a legjobbját tipikus támadó középpályásként nyújtotta.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2015.07.14. 19:47:37-kor.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
15-20 között jönne az tényleg sok, de egyelőre én csak a foglalóról tudok, ami viszont kis kockázatú befektetés.

- palesz77
Sandros résszel egyetértek javarészt, bár idővel lehet Munir lekörözi, de még - tavaly legalábbis - bőven hasznosabbnak éreztem, mint Haddadit.Bob_Marley írta:Gerson szerintem is felesleges, s valószínű, hogy tényleg még a Neymar üzletből "ragad" ránk, de nem sokat fizettünk ki a három tehetséges emberke előjogaiért, s akár még be is válhatnak később. Egyelőre viszont helyük nincsen.
Erre meg csak annyit, hogy a foglaló tényleg nem volt sok, de 15-18 millióért érkezne még pluszban ezek után, az meg már szerintem elég sok..
Ehhez mondjuk Luchonak is volt némi köze, aki totál más középpályát csinált, mint eddig volt, ami nem kedvez a Rafinha/Ini/Gerson féle játékosoknak.. Persze egyáltalán nem volt kirobbanó szezonja a kis Alcantarának, de ez nem csak a tehetség hiánya miatt volt - Ini miatt mondom szinte biztosra, ő is flop volt a válogatottban mutatotthoz képest.vagy rafinha, hogy már pedig ő minden celta meccset látott és igenis karmester volt stb stb. itt meg annak ellenére, hogy azért a a lehetőségekhez mérten sokat játszott semmi olyan hű de extrát nem mutatott.
Tudom, de ilyen alapon kb minden második tehetséget elhozhatnánk anélkül, hogy az "épp esedékeseket" kipróbálnánk.gersonról meg nem írtam, hogy az új messi, meg vegyük meg bármi áron, azt íretam egy próbát megér. attól mert brazil és túlsztárolt, még lehet h 5x annyi van benne mint a kis horvátban vagy jóskapistában.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ott van pl. munir is. tavaly minden tv-s előkészületi meccset néztem, tök jól tolta, lőtte a gólokat is, mondom zsír, pedro mehet a lecsóba. aztán jöttek a bajnoki, ahol NULLA teljesítménnyel rukkolt elő.
vagy rafinha. tavaly talán épp chino volt aki győzködött (szegény, megint őt veszem elő, bocsi
), hogy már pedig ő minden celta meccset látott és igenis karmester volt stb stb. itt meg annak ellenére, hogy azért a a lehetőségekhez mérten sokat játszott semmi olyan hű de extrát nem mutatott. persze aki elvakult az irányába az máshogy látja a játékát, de én, mint aki totál semleges rafinha ügyben semmi extrémet nem véltem benne felfedezni.
gersonról meg nem írtam, hogy az új messi, meg vegyük meg bármi áron, azt íretam egy próbát megér. attól mert brazil és túlsztárolt, még lehet h 5x annyi van benne mint a kis horvátban vagy jóskapistában.
vagy rafinha. tavaly talán épp chino volt aki győzködött (szegény, megint őt veszem elő, bocsi

gersonról meg nem írtam, hogy az új messi, meg vegyük meg bármi áron, azt íretam egy próbát megér. attól mert brazil és túlsztárolt, még lehet h 5x annyi van benne mint a kis horvátban vagy jóskapistában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2015.07.14. 19:10:46-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Amúgy ez a tehetség dolog is olyan, hogy jó ha van, de ezer más aspektus is van, amivel odalehet érni. Ha belegondolunk, hányszor hallottuk már hogy na majd ez na majd az, s leginkább a "noname" emberek jöttek elő. Most is legutóbb nem poénból írtam Sandro-t mert szerintem simán lefogja körözni Munirt, pedig lehet utóbbi tehetségesebb. De Sandro jobban akar, jobb csapatember stb. Itteni divatos szóval munkásabb, de a mai foci leginkább erről szól, hogy ki tudja maximálisan betartani az edzői utasításokat. Nem az hogy mélységi labdát ad vagy sem, meg megpörgeti a labdát vagy sem.
Gerson szerintem is felesleges, s valószínű, hogy tényleg még a Neymar üzletből "ragad" ránk, de nem sokat fizettünk ki a három tehetséges emberke előjogaiért, s akár még be is válhatnak később. Egyelőre viszont helyük nincsen.
Gerson szerintem is felesleges, s valószínű, hogy tényleg még a Neymar üzletből "ragad" ránk, de nem sokat fizettünk ki a három tehetséges emberke előjogaiért, s akár még be is válhatnak később. Egyelőre viszont helyük nincsen.

A bizalom az 6873 edzőben kétséges az után, hogy az eltévedt Eusebiot nem voltak képesek időben kirúgni és Vinyals megbízásával is mellényúltak. De LE és stábja a triplázás után bizalmat érdemel és Barto új tanácsadói se találtak semmit a B-sekben. Samperék helyzete a transferban miatt nem eleve reménytelen ennek ellenére se. Ők is tudhatják, hogy vaj van a fejükön. Meg hát ott lehet előttük Piqué,Fabregas Alba és - bizonyos mértékig - Rafinha példája.visca el barca írta:lehet, hogy Chino több barca B meccset látott mint Barto, de a játékosokat LE kéri, ő meg valószínűleg nem csak hogy többet látta őket játszani, de valamelyik stábtaggal agyon is elemezte őket. nem bántásból/bunkóságból mondom, de néha úgy érzem kicsit görcsösen toljátok ezt az állandó """"""""nyafogást""""""", hogy jaj ez most elmegy kölcsönbe, jaj amaz miért nem jön fel, meg elpazaroljuk. van 6873 edző a barcánál, 0-24-ben ez az egy feladatuk van hogy kiválasszák melyik jó, melyik "kuka". bízzatok már bennük egy kicsit a jó ég áldjon meg![]()
- palesz77
Én Chinot csak azért hoztam fel, mert írtad, hogy sanszos, hogy nem ütik meg a szintet a B-sek, és hogy Gerson akár kaphatna lehetőséget - a kárukra.visca el barca írta:...

- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet, hogy Chino több barca B meccset látott mint Barto, de a játékosokat LE kéri, ő meg valószínűleg nem csak hogy többet látta őket játszani, de valamelyik stábtaggal agyon is elemezte őket. nem bántásból/bunkóságból mondom, de néha úgy érzem kicsit görcsösen toljátok ezt az állandó """"""""nyafogást""""""", hogy jaj ez most elmegy kölcsönbe, jaj amaz miért nem jön fel, meg elpazaroljuk. van 6873 edző a barcánál, 0-24-ben ez az egy feladatuk van hogy kiválasszák melyik jó, melyik "kuka". bízzatok már bennük egy kicsit a jó ég áldjon meg

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én is azok közé tartozom, aki elégedetlen az utánpótlás lehetőségeivel. De ma végre megértettem, mi az oka ennek. LE lenyilatkozta, hogy sokkal többet várt a B-től az előző szezonban. Ebből arra következtetek, hogy a legjobbak is belebonyolódtak az edzőikkel folytatott külön meccsekbe és ezt LE nem díjazza. Talán lesz, aki az előszezonban meg tudja győzni LE-t, hogy a munkájuk alapján mégiscsak számíthat rájuk.visca el barca írta: azt is elhiszem hogy sokan sampert meg a többi b-s gyreket akarnák fene nagy elánnal játszani, csak lehet a szakemberek azt látják, hogy egyik sem üti meg a szintet.
- palesz77
Chinoval értek egyet én is, igazából extrát semmit nem mutatott. A mélységi passzainál meg ha jól megnézed elég sok pontatlan volt, de ez mondjuk nem "kizáró ok", legalább meglátásai vannak, ennyi idősen az is jó. Látszik, hogy tehetséges, mellé gyors is, Brazilként technikás, de ez alapján nem tudom miért kéne 15-18 milliót fizetni érte. Az összes klip szinte az U akárhányas tornákból volt összevágva, és szerintem tényleg nem mutatott olyat, amit sok másik brazil csodagyerektől ne láthatnánk/láthattunk az évek során az ilyen videókban.visca el barca írta:végig nézted egyáltalán? gyors, jól fedezi a labdát, jók a mélységi passzai, és a flikkflakkjai sem olyan öncélú neymar-félék amivel a közönséget szórakoztatná.
Azt meg halkan megjegyezném még plusz kétségként, hogy a Lucho féle csapatba, ahol sokat kell egy középpályásnak gürizni, és kevesebbet támadni, ő hogy passzolna..

Erre meg annyit tudok mondani, hogy ezek a szakemberek hozták el Brazíliából óccsóért Keirrisont, Henriquet, Douglast.. Persze bele lehet nyúlni a tutiba az ilyen igazolásokkal is, de nincsenek túl jó emlékeim az ilyen gyerekekről, úgyhogy ódzkodok tőlük, és inkább olyat játszatnék, aki a klubon belül bizonyított már valami. Mondjuk tény, hogy Gersont nem láttam még "élőben" játszani, és pl Cuadradot is az után kedveltem csak meg, de ezek alapján a videók alapján nem sok reményt fűzök ehhez a transzferhez, ha létrejön - remélem rám cáfol, és aranylabdás lesz..visca el barca írta:azt is elhiszem hogy sokan sampert meg a többi b-s gyreket akarnák fene nagy elánnal játszani, csak lehet a szakemberek azt látják, hogy egyik sem üti meg a szintet.

De ha már videók..

Ő kérte, hogy ötödére menjen le, ha van vevő és elmenne. Valahol ez jelent meg nemrégen.Chino írta:Azt mondjuk nem értem Pedronak miért vitték le a kivásárlási árát. És pont 30 millióra. Simán el lehetne adni többért is, főleg a Chelsae-nek, ráadásul friss lenne a szerződése, így pedig ez a plafon. Az pedig, hogy elmenne teljesen jogos. Ennyi játékkal még a válogatottsága is veszélybe kerülne
Szerintem korrekt volt, hogy hosszabbított, mert elmehetett volna zsebpénzért is, úgy hogy nem ír alá új szerződést. Kérő volt már eddig is. Egyike azon keveseknek, akik a klub érdekeit is nézik.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Chino írta:Én személy szerint nem bízom ezekben a barazil csodagyerekekben, ráadásul még egy ilyen összevágott youtube videoból sem jött le, hogy akkora spíler lenne a gyerek.

végig nézted egyáltalán? gyors, jól fedezi a labdát, jók a mélységi passzai, és a flikkflakkjai sem olyan öncélú neymar-félék amivel a közönséget szórakoztatná.
bár mondjuk manapság szokás zsigerből fikázni minden ilyen gyereket (anno még 1 éve mikor szóba jött én is megtettem), de egy esélyt lehet megérdemelne.
azt is elhiszem hogy sokan sampert meg a többi b-s gyreket akarnák fene nagy elánnal játszani, csak lehet a szakemberek azt látják, hogy egyik sem üti meg a szintet.

- Chino
- Llegenda del Barça
Én személy szerint nem bízom ezekben a barazil csodagyerekekben, ráadásul még egy ilyen összevágott youtube videoból sem jött le, hogy akkora spíler lenne a gyerek. Persze még csak 18 és biztos van benne fantázia, de arra a posztra elég sokan vagyunk, főleg fiatalok. (Halilovic, Rafinha esetleg még Denis is) Először őket kellene próbálgatni. Mondjuk ez valószínűleg még a Neymar transzfer "hozadéka", de akkor sem hiszem, hogy ő itt sok sót megenne. Ne legyen igazam, de ezeket a perceket inkább a "sajátjainknak kellene odaadni. Ezért nem is támogattam annyira Denis visszatérését sem, mert ahhoz, hogy valakit beépítsünk kellenek a percek és minél több játékos között oszlik szét, annál kevesebb az esély.
Grimaldo, Halilovic, Samper, Adama kölcsönadása eléggé megviselné a B-csapatot is, főleg, hogy még Munir is feljön. Nyilván az a lényeg, hogy kineveljék a játékosokat, de ha a fél csapat elmegy (ráadásul a húzóemberek) a kicsiknek annál nehezebb lesz. Plusz ugye itt van már Turan is. Nagyon bízok benne, hogy ősszel Rafinha elég lehetőséget kap és élni is tud vele. Ha LE fejben össze tudja rakni simán befuthat, mert a képességei alapján előbb utóbb akár kezdő szintű is lehet. Xavi árnyékában nem lehetett könnyű neki. Meg is látszott a játékán, hogy mindig a biztosra törekedett és nem nagyon merte bevállalni azokat amiket a B-ben és Celtaban csinált. A Villarreal ellen például felszabadultan játszott meg is látszott a teljesítményén. Amellett jelenleg a Halilovic-Denis-Rafinha trióból ő illeszkedik legjobban a csapatba. A horvátot azért sajnálom nagyon, mert nem nagyon van helye a kezdőcsapatban. Legalábbis, amilyen pozícióban eddig játszott azzal Messivel kioltanák egymást.
Arda jó igazolásnak tűnik, de kíváncsi leszek Lucho milyen szerepet szán majd neki. Kkp-ként nemtudom mennyire lenne hatékony. Fizikailag nagyon jó, passzai is ülnek de pl. Rakitic helyét nem tudom mennyire tudná átvenni, én inkább Ini pozíciójában tudnám elképzelni. Habár azt se tudjuk milyen szerepet szán neki LE. Olyat, mint tavaly Xavi-nak vagy inkább kezdőként.
Amúgy ez a Gerson gyerek a B-be jönne vagy egyből a felnőttekhez? Mert elég fiatal és nem hiszem hogy Lucho kérése, inkább a Rossell-féle buli alapján jönne.
Azt mondjuk nem értem Pedronak miért vitték le a kivásárlási árát. És pont 30 millióra. Simán el lehetne adni többért is, főleg a Chelsae-nek, ráadásul friss lenne a szerződése, így pedig ez a plafon. Az pedig, hogy elmenne teljesen jogos. Ennyi játékkal még a válogatottsága is veszélybe kerülne
Grimaldo, Halilovic, Samper, Adama kölcsönadása eléggé megviselné a B-csapatot is, főleg, hogy még Munir is feljön. Nyilván az a lényeg, hogy kineveljék a játékosokat, de ha a fél csapat elmegy (ráadásul a húzóemberek) a kicsiknek annál nehezebb lesz. Plusz ugye itt van már Turan is. Nagyon bízok benne, hogy ősszel Rafinha elég lehetőséget kap és élni is tud vele. Ha LE fejben össze tudja rakni simán befuthat, mert a képességei alapján előbb utóbb akár kezdő szintű is lehet. Xavi árnyékában nem lehetett könnyű neki. Meg is látszott a játékán, hogy mindig a biztosra törekedett és nem nagyon merte bevállalni azokat amiket a B-ben és Celtaban csinált. A Villarreal ellen például felszabadultan játszott meg is látszott a teljesítményén. Amellett jelenleg a Halilovic-Denis-Rafinha trióból ő illeszkedik legjobban a csapatba. A horvátot azért sajnálom nagyon, mert nem nagyon van helye a kezdőcsapatban. Legalábbis, amilyen pozícióban eddig játszott azzal Messivel kioltanák egymást.
Arda jó igazolásnak tűnik, de kíváncsi leszek Lucho milyen szerepet szán majd neki. Kkp-ként nemtudom mennyire lenne hatékony. Fizikailag nagyon jó, passzai is ülnek de pl. Rakitic helyét nem tudom mennyire tudná átvenni, én inkább Ini pozíciójában tudnám elképzelni. Habár azt se tudjuk milyen szerepet szán neki LE. Olyat, mint tavaly Xavi-nak vagy inkább kezdőként.
Amúgy ez a Gerson gyerek a B-be jönne vagy egyből a felnőttekhez? Mert elég fiatal és nem hiszem hogy Lucho kérése, inkább a Rossell-féle buli alapján jönne.
Azt mondjuk nem értem Pedronak miért vitték le a kivásárlási árát. És pont 30 millióra. Simán el lehetne adni többért is, főleg a Chelsae-nek, ráadásul friss lenne a szerződése, így pedig ez a plafon. Az pedig, hogy elmenne teljesen jogos. Ennyi játékkal még a válogatottsága is veszélybe kerülne
Forca Barca!!!!
Én úgy vagyok vele, hogy 30 millióért nyugodtan elvihetik. Tavaly 1500 perc alatt lőtt 6 gólt ami nem túl meggyőző. Persze, tudom hogy nem tudunk regisztrálni januárig, de egy esetleges sérülés esetén is Pedro-t tudnánk pótolni (akár még Alves is)
94:39 6 - 1
- visca el barca
- Presidente del Barça
most már gerson papa is azt mondta, hogy jön a gyerek januárban.
nem szokásom ilyen best of videokat nézni, de most belefutottam, nem tűnik elveszettnek a srác, hátha bejön. ráadásul a city meg a juve is nagyon nézegette, csak nem egy keirisson kaliber.
https://www.youtube.com/watch?v=_JuXfTsLfs0" target="_blank
csak azt kellene megoldani, hogy ez 178 középpályás vhogy elférjen majd
mondjuk nem bánnám ha vagy ő, vagy a kis horvát berobbanna és nem kellene pogbára 100 milliót elverni
nem szokásom ilyen best of videokat nézni, de most belefutottam, nem tűnik elveszettnek a srác, hátha bejön. ráadásul a city meg a juve is nagyon nézegette, csak nem egy keirisson kaliber.
https://www.youtube.com/watch?v=_JuXfTsLfs0" target="_blank
csak azt kellene megoldani, hogy ez 178 középpályás vhogy elférjen majd

- palesz77
Fifa don't allow Denis Suarez to return this summer in case he'd be released by Sevilla. The player will continue on loan at Sevilla [sport]
Na, remélhetőleg ez is eldőlt végleg..
Denis idén nem tud csatlakozni a kerethez, folytatja Sevillában. Hülyén hangzik, de remélem jövőre nem lesz szükségünk rá, az azt jelentené, hogy vagy Rafinha vagy Halilovic megugrották azt a bizonyos lécet..
Na, remélhetőleg ez is eldőlt végleg..

Gerson jön januárban - Samper megy most.Kubla9 írta:http://www.mundodeportivo.com/futbol/am ... enero.html Na,ha ez a hí igaz akkor ő januárban érkezik.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/am ... enero.html" target="_blank Na,ha ez a hí igaz akkor ő januárban érkezik.
Télen? Miért épp télen?roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... at-2425655
Nem tudom ebben mennyi az igazság , de ha így van , akkor télen biztos távozik.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... at-2425655" target="_blank
- danianevem
- Entrenador del Barça
Pedronak legfeljebb még 3 kupáért érné meg maradnia fél évet, sokkal több szerep nem hiszem, hogy jutna neki ősszel. Persze ezek még mindig csak cikkek, de kivételesen jól időzítettek...
- palesz77
Pedro (27) has decided to join Chelsea, who will pay his 30M buyout fee. Had earlier rejected offers from Arsenal, Liverpool, PSG. [sport]
Vagy lehet hülyeséget mondtam az előbb..
Vagy lehet hülyeséget mondtam az előbb..