visca el barca írta:végig nézted egyáltalán? gyors, jól fedezi a labdát, jók a mélységi passzai, és a flikkflakkjai sem olyan öncélú neymar-félék amivel a közönséget szórakoztatná.
Chinoval értek egyet én is, igazából extrát semmit nem mutatott. A mélységi passzainál meg ha jól megnézed elég sok pontatlan volt, de ez mondjuk nem "kizáró ok", legalább meglátásai vannak, ennyi idősen az is jó. Látszik, hogy tehetséges, mellé gyors is, Brazilként technikás, de ez alapján nem tudom miért kéne 15-18 milliót fizetni érte. Az összes klip szinte az U akárhányas tornákból volt összevágva, és szerintem tényleg nem mutatott olyat, amit sok másik brazil csodagyerektől ne láthatnánk/láthattunk az évek során az ilyen videókban.
Azt meg halkan megjegyezném még plusz kétségként, hogy a Lucho féle csapatba, ahol sokat kell egy középpályásnak gürizni, és kevesebbet támadni, ő hogy passzolna..

Rafinhánál is látszik a kontraszt a Celtás és az idei éve közt. Plusz saját véleményként hozzátenném, hogy ahogy néztem a srácot én inkább szélsőként tudnám itt elképzelni valamiért, a passzai se rosszak, de a videó alapján nem ez a fő erőssége.
visca el barca írta:azt is elhiszem hogy sokan sampert meg a többi b-s gyreket akarnák fene nagy elánnal játszani, csak lehet a szakemberek azt látják, hogy egyik sem üti meg a szintet.
Erre meg annyit tudok mondani, hogy ezek a szakemberek hozták el Brazíliából óccsóért Keirrisont, Henriquet, Douglast.. Persze bele lehet nyúlni a tutiba az ilyen igazolásokkal is, de nincsenek túl jó emlékeim az ilyen gyerekekről, úgyhogy ódzkodok tőlük, és inkább olyat játszatnék, aki a klubon belül bizonyított már valami. Mondjuk tény, hogy Gersont nem láttam még "élőben" játszani, és pl Cuadradot is az után kedveltem csak meg, de ezek alapján a videók alapján nem sok reményt fűzök ehhez a transzferhez, ha létrejön - remélem rám cáfol, és aranylabdás lesz..

Chino meg tavaly több B meccset látott szerintem mint Barto, egy tehetséget meg a fotelből is ki lehet szúrni, szóval én nem hiszem, hogy hasra ütés szerűen csak azért követel több percet az ifiknek, mert Barca nevelések.
De ha már videók..
Rafinha,
Halilovic,
Denis. Direkt nem Barcásat raktam Rafinháról és Halilovicról, itt látszik, hogy szabadabban róluk is készül olyan videó, mint Gersonról - konkrétan jobbak is szerintem, pedig több a nívós ellenfél még Halilovicnál is (horvát első osztály a fele kb) -, próba szerencse alapon persze el lehet hozni a brazilt is, csak komoly szakmai indokot nem látok mögötte - csak olyan bemagyarázottat, mint tavaly Douglansál.