Én is azok közé tartozom, aki elégedetlen az utánpótlás lehetőségeivel. De ma végre megértettem, mi az oka ennek. LE lenyilatkozta, hogy sokkal többet várt a B-től az előző szezonban. Ebből arra következtetek, hogy a legjobbak is belebonyolódtak az edzőikkel folytatott külön meccsekbe és ezt LE nem díjazza. Talán lesz, aki az előszezonban meg tudja győzni LE-t, hogy a munkájuk alapján mégiscsak számíthat rájuk.visca el barca írta: azt is elhiszem hogy sokan sampert meg a többi b-s gyreket akarnák fene nagy elánnal játszani, csak lehet a szakemberek azt látják, hogy egyik sem üti meg a szintet.
Chinoval értek egyet én is, igazából extrát semmit nem mutatott. A mélységi passzainál meg ha jól megnézed elég sok pontatlan volt, de ez mondjuk nem "kizáró ok", legalább meglátásai vannak, ennyi idősen az is jó. Látszik, hogy tehetséges, mellé gyors is, Brazilként technikás, de ez alapján nem tudom miért kéne 15-18 milliót fizetni érte. Az összes klip szinte az U akárhányas tornákból volt összevágva, és szerintem tényleg nem mutatott olyat, amit sok másik brazil csodagyerektől ne láthatnánk/láthattunk az évek során az ilyen videókban.visca el barca írta:végig nézted egyáltalán? gyors, jól fedezi a labdát, jók a mélységi passzai, és a flikkflakkjai sem olyan öncélú neymar-félék amivel a közönséget szórakoztatná.
Erre meg annyit tudok mondani, hogy ezek a szakemberek hozták el Brazíliából óccsóért Keirrisont, Henriquet, Douglast.. Persze bele lehet nyúlni a tutiba az ilyen igazolásokkal is, de nincsenek túl jó emlékeim az ilyen gyerekekről, úgyhogy ódzkodok tőlük, és inkább olyat játszatnék, aki a klubon belül bizonyított már valami. Mondjuk tény, hogy Gersont nem láttam még "élőben" játszani, és pl Cuadradot is az után kedveltem csak meg, de ezek alapján a videók alapján nem sok reményt fűzök ehhez a transzferhez, ha létrejön - remélem rám cáfol, és aranylabdás lesz..visca el barca írta:azt is elhiszem hogy sokan sampert meg a többi b-s gyreket akarnák fene nagy elánnal játszani, csak lehet a szakemberek azt látják, hogy egyik sem üti meg a szintet.
Ő kérte, hogy ötödére menjen le, ha van vevő és elmenne. Valahol ez jelent meg nemrégen.Chino írta:Azt mondjuk nem értem Pedronak miért vitték le a kivásárlási árát. És pont 30 millióra. Simán el lehetne adni többért is, főleg a Chelsae-nek, ráadásul friss lenne a szerződése, így pedig ez a plafon. Az pedig, hogy elmenne teljesen jogos. Ennyi játékkal még a válogatottsága is veszélybe kerülne
Chino írta:Én személy szerint nem bízom ezekben a barazil csodagyerekekben, ráadásul még egy ilyen összevágott youtube videoból sem jött le, hogy akkora spíler lenne a gyerek.
Gerson jön januárban - Samper megy most.Kubla9 írta:http://www.mundodeportivo.com/futbol/am ... enero.html Na,ha ez a hí igaz akkor ő januárban érkezik.
Télen? Miért épp télen?roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... at-2425655
Nem tudom ebben mennyi az igazság , de ha így van , akkor télen biztos távozik.
Ezt úgy értettem, hogy most ha nyáron lelép, akkor elméletileg nagy kakiban hagy minket, nem lesz csere támadó - bár az ifik megoldhatják -, ezért is marasztalja Lucho annyira. Viszont ha úgy dönt, hogy lelép már most, és pont Joséhoz megy, az szerintem sokaknál a klub vs Mourinho múlt miatt jobban kiverné a biztosítékot, mintha pl az Arsenalhoz menne. És Pedro elég nagy culé, szerintem benne is benne van ez - aztán lehet tévedek.danianevem írta:Ezt mondjuk nem értem. A portugál a "jó munkásokat" nagyon szereti, Pedro meg ilyen.
A mundo is lehozott egy ilyen cikket, mondjuk nem lenne hülyeség a váltás a részéről. Biztos vagyok benne, ha az MSN-ből valaki lesérülne, akkor Turan lenne a preferált személy előre. Szóval Pedro kételyei (már, ha vannak) nem megalapozatlanok.palesz77 írta:English club Chelsea are willing to pay the 30M buyout fee of Barcelona winger Pedro (27). They plan to do it after the elections. [sport]
Ezt mondjuk nem értem. A portugál a "jó munkásokat" nagyon szereti, Pedro meg ilyen.főleg nem Mourinhohoz..
Samper Kimaradt, de helyette Halilovic bekerült. Szerelmesek SR-be és ez elvette az eszüket.Messithebest írta:Sandro, Samper és Munir még a B csapat tagjai. Nincs hivatalos szerződésük az első csapattal.Samper írta:Ter Stegen Bravo Masip
Alves Piqué Vermaelen Alba Bartra Adriano Mathieu Douglas Vidal
Rakitic Busquets Mascherano Iniesta Rafinha SR Arda Samper
Messi Suarez Neymar Pedro Munir Sandro
26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
Sandro, Samper és Munir még a B csapat tagjai. Nincs hivatalos szerződésük az első csapattal.Samper írta:Ter Stegen Bravo Masip
Alves Piqué Vermaelen Alba Bartra Adriano Mathieu Douglas Vidal
Rakitic Busquets Mascherano Iniesta Rafinha SR Arda Samper
Messi Suarez Neymar Pedro Munir Sandro
26 név. Ki lesz az az 1, aki kimarad?
Nyilván ez is benne volt, de szerintem formaidőzítés, és erőnlét miatt is rotált sokkal többször a szezon elején. Mert pl. hogy nézett volna ki Rakéta, ha a szezon első felében is minden meccset lenyom.... kb mint Kroos a túloldalt. Márciusra meg se bírt mozdulni a pali... Elég látványosan sikerült a gálakezdőt forma és erőnlét terén is a legjobb passzba hozni tavaszra. Szóval szerintem ebben csak részszerepet válallt az, hogy kereste az alapcsapatot.palesz77 írta:
Mert lehet mondani, hogy Lucho első félévben szétrotálta az agyát is, de akkor még kereste a gálakezdőjét, Januártól lényegesen kevesebbet forgott a csapat. .