Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igyvan. tötyögős jatekkal, lazán le kell hozni ezt a meccset.Ádám02 írta:Mr. Master írta:Én meg egy nyugis egy-null mellett vagyok. Nem kell kipörögni.Készülgessünk csak a BL-serlegre!
az a lényeg ugy nyerjunk hogy ne fáradjanak el a fiuk!!!!
hát akkor már 3-0 és Valesnek legyen meg ismét a legjobb kapus cím legalább papíron ő legyen az jah és Samunak meg az aranycipőBodi írta:Az lenne a jó,ha nyernénk 3-2-re,Damiá lőne két gólt,és jól játsszana nagyon,neki nem szabad arra a sorsra jutni,mint a legtöbb elcserélt játékosunknak!
Maxi játszott a Betis ellen is kb 15 percet, akkor is majdnem lőtt egyet.S T U P I D S H A R K írta:De az a baj hogy Maxi lehetőséget se kapott. Egy meccsen játszot a peaceteam ellen.Akkor is gólt lőtt. ezquerro nem kell ide. Henry jöjjön és kész.
Ha Henry jön,akkor ez nem valószínű,mert ők 4-en már eleve sokan vannak a kezdőre!Silvanus írta:Boixos nem is mondasz butaságot, ezen már én is gondolkodtam. Már mint ezen a MAxi ügyön. Ez a srác nagy hülye lenne, ha tényleg éveket pazarolna el arra, hogy közelről nézzen Barca meccseket, inkább hihető az mondjuk, hogy Rijkaard meg ígérte neki, hogy jövőre Larsson helyett már ő lesz az első számú csere!!! BÁR ÍGY LENNE!!!
De reménykedni lehet!!!cps46 írta:Tényleg sokat volt sérült, ennek ellenére 6-ot lőtt a bajnokságban, 6-ot az UEFA kupában, viszont Frank szerintem se fogja visszahívni.doki írta:Sokat volt sérült idén.Különben jó játékos,de Franknek nem kell.Reyes számomra talány,mert inkább csatár,de középpályást játszik legtöbbször.
Tényleg sokat volt sérült, ennek ellenére 6-ot lőtt a bajnokságban, 6-ot az UEFA kupában, viszont Frank szerintem se fogja visszahívni.doki írta:Sokat volt sérült idén.Különben jó játékos,de Franknek nem kell.Reyes számomra talány,mert inkább csatár,de középpályást játszik legtöbbször.
Ha Saviola nem nagy szám, akkor Gyula mi?!Pénzt is kapnánk a franciáért és Saviola is jobb nála.Subinho írta:saviola nem kell reikardnak és nem is nagy szám, nem sok gólt lőtt idén... talán 2-3...és tavaly sem a monacoban...
maxit nem hinném, h eto'o No.1. helyettesének szánja reikard, mert akkor nem az elmenő larssont játszatná. sztem ő jövőre sem fog játszani, vagy elmegy!
ezquero és giuly maradása csak azon múlik ki jön nyáron. ha henry, akkor tuti nem maradnak, mert semmi esélyük...
egyébként én a reyes gyereket is szívesen látnám itt. fiatal, spanyol és jó playa!
Talán az h egy Etoo, egy Larsson és szükség esetén egy Messi nevű játékos is tud középcsatárt játszani.Enrique írta:Amúgy biztos van valami oka, hogy nem játszik, amit te sem, én sem tudhatunk,[/color]