2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nemtalálom.linket tudnál róla?Enrique írta:... Illetve az FC Barcelona topicban.Vito írta:a főoldalon.
Sikerült végreCharlie írta:Avatar topik,superul leírta Enrique kolléga.dali írta:köszi Charlie.De nem megy ez igy se.Asszem bennem van a hiba
C.
olyat sajna én nem tok, csak olyat h cipőre a saját nevedet.... www.nikefootball.com és ott lenn NIKE ID (Morminho-tól tomFiginho írta:Nem tud valaki egy olyan honlapot ahol egy Barca mezbe írhatunk neveket?
A legutolsó linket másold be a 4közül a kepfeltoltesről.dali írta:A távoli avatar webcime nem ervenyes , ezt irja ha bemasolom,majd rákatt.a kuld-re.A képfeltoltes.hu-rol.Mért?Valaki tudja?Segitség kéne
Delinquent Habbits- Return of the TresKorikaSzeged írta:A Nike a JogaTV projekten belül csinált egy videót C. Ronaldoval és Ibrahimoviccsal. Meg tudná valaki mondani a zene címét, ami alatta megy? thx
Hát,most leszedtem,de nemnagyon megy..ugyanúgy fejjel lefelé játsza le,mint a többi sajna..de azér thxA. Gábor írta:Nem próbálkoztál MPlayerrel? kodek nélkül mindent játsz..Raulito írta:Van egy nagy problémám,tudna vki segíteni? Az 1ik film fejjel lefelé van,szal megfordítva vannak a filmkockák:) Ezen mivel lehetne segíteni? Szeretném nem kitekerni a nyakamat..
ha nincs meg akkor: http://mpf.dzm.hu
Nem próbálkoztál MPlayerrel? kodek nélkül mindent játsz..Raulito írta:Van egy nagy problémám,tudna vki segíteni? Az 1ik film fejjel lefelé van,szal megfordítva vannak a filmkockák:) Ezen mivel lehetne segíteni? Szeretném nem kitekerni a nyakamat..
Próbáltam,nem mozdíthatóBoixos írta:akkor fordítsd meg a monitort.![]()
lehet, h kodekprobléma.