Erxy írta:a sporttv-nek lejart a szerzodese, es meg nem dolt el, hogy ki kozvetit.
Szóval marad a stream.
Komolyra fordítva a szót szerintem is továbbra is a Sport TV-n fogják közvetíteni a spanyol bajnokságot. Szép is lenne, ha pont a világ legerősebb bajnokságát nem adná egyik csatorna sem.
Messias2 írta:Sportklub nem jöhet szóba? Ott ha jól tudom nem adnak komolyabb bajnoksàgot.
Nem lenne rossz, ha Horti kommentálná a meccseinket. Egyetlen gond az, hogy SportKlub nincs HD-ban (nekem legalábbis nincs).
De mint már írtam, szerintem maradni fog a Sport TV-n, valahogy úgyis meghosszabbítják a szerződést. Nekik már szinte tényleg csak a La Liga van fociból + pár hétközi BL meccs.
Erxy írta:
ez itt asszem off, de a sporttv-nek lejart a szerzodese, es meg nem dolt el, hogy ki kozvetit.
Annyira nem off mert benne van a topic nevében , hogy TV műsor .
Én kizártnak tartom , hogy az idei szezon ne a Sport 1-en menjen. Az NB1-et ( bocsánat MB1-et ) már elveszítették a BL-ben pedig az első választás jogát. Ha a spanyol bajnokságot is bukják akkor kb le is húzhatják a rolót mivel nagy részben a spanyol bajnokság nézettsége tartotta őket életben. Plusz azt se nagyon látom , hogy melyik csatorna lenne az aki elvenné tőlük. A Diginek ott van az olasz a francia és az angol bajnokság ez 2 csatornán bőven elég nekik. Az M4 inkább a magyar érdekeltségű sporteseményeket közvetít az Eurosport pedig nem egy nagy focis csatorna nekik bőven elég a Bundás Liga.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alfa 2015.07.30. 12:05:52-kor.
Banshee confirmed canceled after fourth season: KATT
Ne
Petr írta:Hát, nálam ez a pont már korábban eljött, kezd tényleg beteg lenni az évad. Sőt, inkább úgy fogalmazom, hogy már nagyon beteg.
Van tipped, hogy ki a gyilkos? Én a francia ürgére tippelek közvetetten... legalábbis most.
Előző rész jó volt felvezetésnek/hangolódásnak, ezzel a mostanival meg beszippantottak
Első évad nálam betegebb volt.
Amúgy Farrell zseniális.
Hú, fogalmam sincs, hogy ki lehet a gyilkos.
Egyébként a rendőrcsaj apja nagyon el lett felejtve, azt hittem, hogy ott is lesz egy szál.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
True Detective s02e06: eljutottam odáig, hogy most már érdekel, hogy mi lesz ez a nagy "rejtély"
Miihiikém, hogy haladsz, követed A Szikla "karrierjét"?
Összességében azt adja, amit elvársz tőle, egy laza limonádé, szépen szövögetik a szálakat. Lassan remélem több minden is kiderül.
Az Affleck-film volt azt hiszem az első CD-re kiírt filmem és láttam kb. 15-ször. Anno 10-11 évesen nagyon tetszett, 10 évvel később persze már annyira nem voltam lenyűgözve, de azért jó emlék a film. Éppen ezért nagyon vártam a sorozatot is.
Összességében nem volt rossz, sőt, de azért pl. az IMDB 9-es értékelést elég túlzónak találom. Az évad közepe szerintem eléggé beszürkült, volt 3-4 rész, amikor csak az utolsó pár perc mentette meg az adott epizódot is. Viszont - a körülményekhez képest - realisztikus volt, szépen, lépésről-lépésre épült a történet. Sok mindent megtudtunk, (néhány talán felesleges dolgot is) és a vége is viszonylag jó lett, bár a katarzis azért messze elmaradt. Több helyen is olvastam, hogy a bunyójelenetek mennyire realisztikusak lettek. Ezzel én azért vitatkoznék, volt egy-két tényleg látványos jelenet, de azért néha eléggé feltűnő volt a légboksz.
Tetszett, hogy Murdock karaktere teljesen emberi - néha már túlságosan is - és a szemünk láttára fejlődik.
Volt egy rész amikor a pappal beszélt és mélyebben elgondolkodott azon, hogy ő most melyik oldalhoz tartozik, talán ezt a részt még jobban ki lehetett volna emelni. Azonban az pl. nem volt letisztázva, hogy Fisket miért akarja ennyire elkapni. Az oké, hogy a várost akarta védeni, de még volt néhány bűnöző, aki keresztbe tett a városnak, azonban őket csak úgy "mellékesen" iktatta ki.
Aztán a vakságának a bemutatása is érdekes. Többször elmondta, hogy "lángoló embereket" lát, azonban amikor mutatták, hogy mit lát, akkor homályos emberek jelentek meg, viszont az jól kivehető volt, hogy eléggé tisztán látja őket - feltéve, ha tényleg az ő szemszögéből volt bemutatva a jelenet. Viszont, ha ennyire tisztán lát, akkor a vaksága kicsit sántít.
Charlie Coxot már a Boardwalk Empire-ben is bírtam, szerintem itt sem volt vele gond összességében.
Fisk karaktere azonban számomra nagyon idegesítő volt. Valahogy számomra nagyon nem jött át, az önmagában viaskodó karakter, aki a várost akarja megmenteni, jobbá tenni, azonban ennek érdekében mindenkit kiiktat, aki az útjába kerül.
Amikor kínaiul beszélt az nagyon vicces volt, kb. mintha karót nyelt volna.
Amúgy a karakter maga nem rossz, de nekem ez az alakítás eléggé izzadságszagú volt - abszolút nem jött át.
Összességében abszolút nézhető és folytatni is fogom, de a nagy "hype" számomra kicsit érthetetlen.
Debroah Ann Woll pedig nagyon dögös.
Nyár egyik hangosabb újonca volt, úgyhogy ledaráltam gyorsan, de hát, elég vegyes... Az első pár rész jó volt, kezdték Lost-osan felépíteni a misztikumot, akármi kisülhetett volna belőle, aztán az évad közepén(!) kiderültek a dolgok, és onnantól konkrét műfajváltás történt, ellaposodott számomra a sztori, illetve az egészet lerendezték utána 5 rész alatt, mondani se kell, nagyon összecsapott lett. A sztori is hagyott (számomra) kívánnivalót maga után, de ez még tetézte is, hogy így ez a koncepció nem igazán fér el 10 részben. Sokkal jobb is lehetett volna.
Valaki nézte még esetleg?
Én is néztem. Kb. ugyanez a véleményem. Első 4 rész 10/8 volt. Aztán miután kiderült az "igazság", számomra picit unalmas lett. A lezárás is nagyon gyenge lett.
Nekem most jön majd a 8. rész, eddig ugyanígy vélekedem, nem is várok mást. Összességében kicsit bugyutának érzem az egész forgatókönyvet, talán az első 1-2 rész kivételével.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Nyár egyik hangosabb újonca volt, úgyhogy ledaráltam gyorsan, de hát, elég vegyes... Az első pár rész jó volt, kezdték Lost-osan felépíteni a misztikumot, akármi kisülhetett volna belőle, aztán az évad közepén(!) kiderültek a dolgok, és onnantól konkrét műfajváltás történt, ellaposodott számomra a sztori, illetve az egészet lerendezték utána 5 rész alatt, mondani se kell, nagyon összecsapott lett. A sztori is hagyott (számomra) kívánnivalót maga után, de ez még tetézte is, hogy így ez a koncepció nem igazán fér el 10 részben. Sokkal jobb is lehetett volna.
Én is néztem. Kb. ugyanez a véleményem. Első 4 rész 10/8 volt. Aztán miután kiderült az "igazság", számomra picit unalmas lett. A lezárás is nagyon gyenge lett.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Hát nem tudom mit mondjak rá GoT-os dramaturgia után elég meseszerű/unalmas a történet, itt arra gondolok, hogy
Most komolyan, főszereplők közül halt meg már valaki, aki pozitív karakter volt? Rollo 2szer jön vissza a halálból, de mondhatnám Athelesthan-t vagy Flokit is... Egyszer-egyszer még örülök neki (meg tényleg GoT után üdítően hat), de ez, hogy mindenki túlél mindent egy idő után komolytalanná teszi számomra
Egyébként nekem messze a legérdekesebbszál a történetben
a pap vívódása, hogy mégis melyik hitet válassza, valahogy ezerszer jobban leköt, mint mondjuk az, amikor Ragnarék Borg-nál voltak 2 teljes epizódon keresztül...
bár a többi sem annyira unalmas mint mondjuk a Breaking Bad-ből a Skyler-szál, azokat inkább átlagosnak mondanám
Nem tudom mi fogott meg ebben a sorozatban, lehet csak azért nézem mert darálom, de mindenesetre a harmadik évadra engem "megvettek"
"A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,
egy mecseki terápián nem kell hezitálnia"
ki az a néger csávó, aki a végén megjelent? Mert nekem ő abszolút ismeretlen, viszont Rick úgy nézett rá, mint egy régi ismerősere.
Az első részből a hapsi, aki a fiával segített Ricknek. Meg aztán az egyik évadban még szerepelt, kicsit be volt kattanva, akkor a fia már halott volt.
Az első 8 részről alább írtam, most onnan folytatom.
Vegyes érzéseim vannak. Egyrészt a tematika, az évad második részének az alapfilozófiája nagyon bejön. Ugye adva van egy közösség, ahol próbálják a demokráciát alkalmazni. De mi van akkor, ha a túléléshez nem ez kell? Hanem az, hogy legyen egy vezető - aki tudja, hogy mit csinál - neked pedig követned kell, akkor is, ha nem mindig bízol benne. Egyáltalán ez kivitelezhető erőszak nélkül? És, ha kell is az erőszak, akkor hol van a határ? Meddig beszélünk civilizált társadalomról, és hol van az a pont, amitől kezdve már csak gyilkológépek ezek az emberek?
Ezt a részt nyitva is hagyták, érdekes lesz, hogy az évadzárón történtek után végül mi lesz. Én azt tippelem, hogy Rickék teljesen átveszik az irányítást - egyszerűen azért, mert ők az erősebbek, abban a világban pedig az él túl, aki a legerősebb. Bár érdekes lesz, hogy a főmúff nőből mit hoz ki, hogy a fia elvesztése után a férje is meghalt.
A végkifejlet tetszik, de néha voltak olyan részek, hogy csak néztem. Egy csávónak az a feladata, hogy a kapura vigyázzon, erre a végén nyugodtan a papra bízza, hogy csukja be. Ez mi?
Aztán Rick előző esti kirohanása is elég fura volt. A végére tisztázódott, hogy miért tette, de akkor helyben számomra nem igazán volt világos, hogy csak megakarja dugni a csajt, vagy tényleg a túlélés miatt izmozik.
Emellett aztán ott van a másik csoport is, aki W-ket rajzol a járkálókra, róluk még sokat nem tudtunk meg, de gondolom, hogy a következő évadban velük megy majd az izmozás.
Amúgy lehet, hogy én vagyok totál idióta, de
ki az a néger csávó, aki a végén megjelent? Mert nekem ő abszolút ismeretlen, viszont Rick úgy nézett rá, mint egy régi ismerősere.
Összességében egy közepest adnék az évadra. A megvalósítás nem mindig lett szerintem a legjobb, plusz voltak olyan pillanatok, amikor nem tudtam, hogy merre tart a sorozat. Most olvastam, hogy a képregény szerint valahol a 12. évadnál jár a sztori, azért ha addig elviszik a filmet is, akkor remélem kicsit majd képes lesz megújulni.
Na, ezzel az ötödik résszel végre elkezdődött az évad.
Nos, a Hells Angels nem a diszkóba járásról, meg a "yo man" beszólásokról+öltözködésről híres, szóval szokj hozzá, ez végig ilyen lesz.
A Snatchből idéznék és remélem fel sem merül az, hogy bárkinek ne lenne ismerős: "És a dzsipó reakció ku. félelmetes akció." Na most itt kicseréled a dzsipót a bandára és kész a képlet. Szvsz az az egyik legjobb szezonzáró a 2. évados zárás.
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025