Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem itt a kolléga arra gondolt, hogy Suarez kapuval háttal képtelen átvenni, vagy lekezelni a bogyót.. Ráadásul, ha sikerül neki, akkor egy picike szellőtől eldobja magát.Feast4 írta:hank1ee írta:Egyszerűen nulla, amit csinál mostanában, és nem túlzom el, nem csak a mai eredmény mondatja ezt velem (meg a többiekkel).
Nem védeni akarom de akomplett támadósor meccsek óta 0 lásd Neymar (jó lőtt egy gólt, mit hagyot ki? Nem ma úgy amióta visszajött.) Messi is tompa, néha meg-meg villan de aztán annyi...
Azt modom amit több topicban írtam valami baj van. Az egész csapat toompa jóllakot napközis módjára rohangál, ez így nem csak egy nagy verés lesz.
hank1ee írta:Egyszerűen nulla, amit csinál mostanában, és nem túlzom el, nem csak a mai eredmény mondatja ezt velem (meg a többiekkel).
tavaly is gyengén kezdett, de legalább az assistok jöttek.csababarca írta:Nekem az a bajom vele,hogy vagy nagyon rossz vagy nagyon jó.
Ha gyenge napot fog ki használhatatlan...míg egy Neymar-Messi kettősben gyenge napon is van valami plusz.
Illetve tavaly is ez volt,hogy szezon felében (minimum) gyenge volt...és idén is errefelé megy el,az nem lenne túl jó.
Mert oké,nyomja meg a tavaszt, de ősszel is kéne egy jó Suárez.
Sztem az nem volt tudatos, de lehet hogy tevedek. Vagjon negyet a masodikban es akkor minden elfelejtveMessias2 írta:én is észrevettem, h nagyon pontatlan, de ha ilyen gólpasszt tud adni, akkor OK.Andris írta:Hihetetlen hogy ma mennyire hatraltatja eddig a jatekot
én is észrevettem, h nagyon pontatlan, de ha ilyen gólpasszt tud adni, akkor OK.Andris írta:Hihetetlen hogy ma mennyire hatraltatja eddig a jatekot
nem is mondhatott mást, különben a kis törpe diktátor kirakná a kezdőből
Nem gondoltam volna erről a srácról... Ezt hívják alázatnak.