Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább Rodrit vette le, és úgy Edmílson.Enrique írta:Na, de végre lekapja Frenki a Bumit úgy néz ki, Edmílka jön helyette. Legalábbis remélem ez lesz.
Az racing góljaiban alaposan benne volt, főleg az elsőben, de azóta nem hibázott.merx írta:Én arra lennék kíváncsi hogyan szerepel Rodri...?
igazad van!!Ádám02 írta:áá szerintem 2 is elég de ha egy gollalnyerünk nekem az is jó!!!Toros írta:Még kéne szerintem 3 gól, hogy biztosan nyerjünk!!!Ádám02 írta:mi van a fiukkal mi ez a 2-2??nem hiszem el na még egy Barca gól és nyerünk!!!
áá szerintem 2 is elég de ha egy gollalnyerünk nekem az is jó!!!Toros írta:Még kéne szerintem 3 gól, hogy biztosan nyerjünk!!!Ádám02 írta:mi van a fiukkal mi ez a 2-2??nem hiszem el na még egy Barca gól és nyerünk!!!
Még kéne szerintem 3 gól, hogy biztosan nyerjünk!!!Ádám02 írta:mi van a fiukkal mi ez a 2-2??nem hiszem el na még egy Barca gól és nyerünk!!!
barcafan írta:légy oly' kedves és menj pihenni 1 kicsitToros írta:Láttátok Ronaldinho milyen gólpaszt adott Messinek a mostani meccsen???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barcelona: Valdés - Belletti, Puyol, Rodri, Sylvinho - Iniesta, Van Bommel, Deco - Giuly, Larsson, Eto'oRajminho írta:Lehet h hüle kérdés de h álltunk fel?
Rodri kezdett vagy helyette Edmilson?
Vki pls írja már le a felállást![]()