Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt vártam komolyan!mess2009 írta:nem mondom, hogy kapushiba lett volna a két gól de valahogy az az árnyék vetődés az egyiknél és a lebénulás a másiknál(meg sem tudott mozdulni) bennem valahogy hagy némi hiányérzetet.....az meg hogy ki rohangál a középkörig egyenesen modorosság, a "nagy" honfitársat utánozná...
Messit biztos, ő elvileg bombaformában van. Neymar szerintem kb 30 percet kap majd, ha addigra se szedi össze magát.visca el barca írta:remélem LE a sevilla ellen inkább játszatja majd a "dagadt" neymart meg a nyaralásból beeső messit, mint a pedro/sandro/munir vonalat. fél lábal is többet érnek...
Akkor annyira sokszor nem akarja odarakni Thiago se, mert nem a kiugratások mestere.. Tud nagy labdákat adni, de egyáltalán nem ez az erőssége, tavaly a bajnokságban pl volt vagy 2 védelem mögé belőtt labdája összesen - igen, mindegyik meccsét láttam. Rafinha amúgy szerintem is gyengébb verziója, de a legnagyobb "bűne", hogy Alcantara a vezetékneve. Ha köze sem lenne Thiagohoz, senki nem hozzá - és a vele kapcsolatban kicsit megszépült emlékeihez - mérné, szerintem sokan elégedettebbek is lennének vele. Az előszezonban szerintem sokkal jobban játszik, mint tavaly játszott - az akkori előszezonját is beleértve -, bátrabb, nem jön be neki minden, de hát kinek jön? A lényeg, hogy próbálkozik, több megindulása is van meccsenként, próbál rizikósabb kiugratásokat is adni, amik közül néhány be is jött már. Ini szerintem szürkébb volt ezeken a meccseken például, pedig nem kevéssel jobb játékos.Zozzy 5 írta:igen, pont ez a különbség. Thiagora bár jellemző volt a hanyagság és könnyelműség, emiatt voltak elszórt labdái, de amikor akarta, akkor ő azt a golyót odarakta, ahova szánta. Rafinha fegyelmezettebb és nagyon akar, de nekem az a benyomásom, hogy sok mindent egyszerűen nem tud megcsinálni, adottságbeli hiányosságok vannak (legalábbis Thiagohoz képest), és olykor van egy erőlködés érzésem is vele kapcsolatban.
Amíg az a taktika, hogy a csapatvédekezésben mindenki részt vesz, és elől az MSN megoldja - nyilván nem ilyen egyszerű, de ez a lényeg -, nem tudom mit várnak itt sokan a 2 nagyágyú hiányában. Én még fejlődést is láttam megmondom őszintén a tavalyi alaphoz képest, legfőképp Rakitic részéről, sokkal többet irányított, mint eddig, de Rafinha is több váratlant húzott, és SR is.roby122 írta:Azért LE nyilatkozata sem arról tanúskodik, hogy nagyon elégedett lenne, sőt...
Én nagyon gáznak látom a tegnapi meccset, lehet mondani, hogy felkészülés , meg hogy nem vettük komolyan, de eszméletlen hibákat vétettünk.
Azért szerintem volt hajtás, ha akkora nem is, de elég jó irama volt a mérkőzésnek. Vicces, hogy múltkor az MU is nagyon megakarta nyerni a meccset, most a Fio is nagyon, mi pedig nem ?Messias2 írta:Én nem látom ilyen borúsan a helyzetet. Ez mégis csak egy felkészülési meccs volt, nem volt akkora hajtás. A firenzei csapat viszont nagyon meg akarta nyerni a meccset, és gyakorlatilag végig buszoztak másfél félidőt.
Amúgy Gamper kupán már játszhat a dél-amerikai különítmény?
azért ennél egy kicsivel többről volt szó tegnap: ...Ney, Masch, Dani, és én még Bravót is ide sorolnám...nem mondom, hogy kapushiba lett volna a két gól de valahogy az az árnyék vetődés az egyiknél és a lebénulás a másiknál(meg sem tudott mozdulni) bennem valahogy hagy némi hiányérzetet.....az meg hogy ki rohangál a középkörig egyenesen modorosság, a "nagy" honfitársat utánozná...bingyo24 írta:Messinelkul nem megy nelkule egy kozep csapat vagyunk sajnos !
igen, pont ez a különbség. Thiagora bár jellemző volt a hanyagság és könnyelműség, emiatt voltak elszórt labdái, de amikor akarta, akkor ő azt a golyót odarakta, ahova szánta. Rafinha fegyelmezettebb és nagyon akar, de nekem az a benyomásom, hogy sok mindent egyszerűen nem tud megcsinálni, adottságbeli hiányosságok vannak (legalábbis Thiagohoz képest), és olykor van egy erőlködés érzésem is vele kapcsolatban.palesz77 írta: Mondjuk a bátyónál is volt baromi sok rontott passz, ráadásul kritikusabb pályarészeken, szimplán oda nem figyelésből, de az idő sok mindent megszépít.
Mondjuk a bátyónál is volt baromi sok rontott passz, ráadásul kritikusabb pályarészeken, szimplán oda nem figyelésből, de az idő sok mindent megszépít.Zozzy 5 írta: Rafinha mindig közepes volt, ma is az. sokkal kevésbé van benne a játékában a váratlan, mint a tesóban, utolsó megoldásoknál rosszul dönt, rövid a passz, leolvassák, nem ül a csel stb.
Elsőben egy összerúgás után húzta a lábát.noname írta:
Illetve Vermaelen, akin ugyan látszik a meccshiány, de NEM SÉRÜLT MEG!
A szó amit keresel: Lassú. Rafinha mind fejben, mind fizikai értelemben lassú volt.mess2009 írta:de mintha az ütemérzékével lenne a baj....gyakorta későn passzol, még ha meg is tartja valahogy a lasztit...az tény, hogy nem az igazi ő sem sajna.
Azért várjuk meg az első pár tétmeccset. Ha ott is hozza ezt a szintet akkor kijelenthető , hogy végre megmutatja mire is képes. Az is lehet , hogy későn érő típus ( mondjuk még mindig csak 23noname írta:
SR meghaladja a logikát jelenleg. Szerencsétlen gyáva senkiből az előszezon legjobbja lesz belőle.
mondjuk vedekezesben rendre becsuszik kozepre, Piqueek nyakara.Bob_Marley írta:Roberto megint nagyon jó, remek előszezonja van, borzasztóan örülök neki. Most a beadások is jobbak voltak, s visszazárni és szerelni most is rendre sikerült.