Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg kifejezetten jól áll nekiAlfa írta:Nagyon rosszul áll Alvesen az a 6-os mez :/
Épp ezt akartam írni. Nincs bajom a brazillal, de valahogy nem néz ki jól benne.Alfa írta:Nagyon rosszul áll Alvesen az a 6-os mez :/
Tényleg ez mennyivel izgalmasabb már, nézhetjük a reklámokat!visca el barca írta:úgy látszik a sport tvnek csak a kezdő sípszótól van joga közvetítni![]()
legalább kiírnák, hogy csúszás van vagy bármit...
barcastuffon nézem a videót, nagy só van meg minden... gondolom kupákat is bemutatják, meg anyám kínja...
Pfff... Kinézem belőlük, hogy tényleg levetették vele.MR. TROMORT777 írta:Most olvasok valami ilyet Redditen, hogy Guardiola CAT feliratú polóban akart kimenni a Real elleni meccsen és az Uefa utasította, hogy cserélje le.![]()
Guardiola Rulez!
Tehát csúszás van, és ettől még be lehetne mondani.ZBarca írta:Vagy ők is leadják a bemelegítést, mint más külföldi csatornák.mahitoo írta:Bárhol néztem neten, ott sem kezdték még el. Szerintem csúszás van. Ettől még persze be lehetne nyögni a tv-ben...
Vagy ők is leadják a bemelegítést, mint más külföldi csatornák.mahitoo írta:Bárhol néztem neten, ott sem kezdték még el. Szerintem csúszás van. Ettől még persze be lehetne nyögni a tv-ben...
Nyugi, még csak melegítenek, kicsit csúszni fog a meccs, 10-re volt kiírva a kezdés.Jack Napier írta:Én is ezért tépem a hajam mindig.Erre most nem rég mondta valaki,hogy a sport tv mostanában rá ment arra,hogy európai színvonalat képviseljen.... igen...ZBarca írta:Simply Sport TV. Most kéne kezdődnie a meccsnek erre bevágnak valamilyen EB selejtezős montázst.![]()
![]()
Én is ezért tépem a hajam mindig.Erre most nem rég mondta valaki,hogy a sport tv mostanában rá ment arra,hogy európai színvonalat képviseljen.... igen...ZBarca írta:Simply Sport TV. Most kéne kezdődnie a meccsnek erre bevágnak valamilyen EB selejtezős montázst.![]()
![]()
Sport 1!MG írta:közvetíti ezt valami?