Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm az infot, azt már meg se kérdezem, hogy jön ki a 34 meccs (mondjuk itt legalább nincsenek divíziók).kanty írta:Igen, igen úgy értettem, hogy LA-ben is kettő lesz.Bob_Marley írta: Azt láttam, hogy 10-10 csapat van, hány jut be a Po-ba és hány meccset tolnak az alapszakaszban 4*9?
Én abszolút nem vagyok képben, csak tegnap két kapcsolgatás között pont láttam, hogy Kansas-Seattle.
Los Angelesben már van csapat, nem? Úgy akartad írni, hogy ott is lesz kettő, mint NY-ban?![]()
34 meccses az alapszakasz, az első 5 jut be mindkét konferenciából. De amúgy változás volt, mert pl. a Kansas átkerült Nyugatra, Keletre pedig idéntől bejött a NYFC. Az előző években 19 csapatos volt a bajnokság, 2015-től lett 20 csapatos.
Igen, igen úgy értettem, hogy LA-ben is kettő lesz.Bob_Marley írta: Azt láttam, hogy 10-10 csapat van, hány jut be a Po-ba és hány meccset tolnak az alapszakaszban 4*9?
Én abszolút nem vagyok képben, csak tegnap két kapcsolgatás között pont láttam, hogy Kansas-Seattle.
Los Angelesben már van csapat, nem? Úgy akartad írni, hogy ott is lesz kettő, mint NY-ban?
Azt láttam, hogy 10-10 csapat van, hány jut be a Po-ba és hány meccset tolnak az alapszakaszban 4*9?kanty írta:Az MLS-ről régebb már írtam, szerintem sokat fejlődött az elmúlt években. Most pl. Giovinco a legnagyobb jani ott, tényleg remekül játszik az olasz, remélem még visszakerül Európába.Bob_Marley írta:
Némethék pedig 23 órától képernyőn az Eurosporton. Nem nagyon ismerem az MLS szabályait, azt tudom hogy itt is PO van, s a Kansas a pont előtte levő Seattle csapatát fogadja.
Némethék pedig a tavalyi alapszakasz nyertes ellen tolják, akiknek idén volt egy elég rossz sorozata, de azért úgy néz ki a PO meglesz. Nem rossz csapat a Sounders: Martins, Dempsey, Valdez.
Amúgy a lebonyolítás hasonlít a többi major sporthoz, alapszakasz, majd PO, ahol oda-vissza játszanak, majd egy meccs dönt a bajnokról.
Érdekes nézni helyi, amerikai kommentárral egy-egy meccset, érződik nagyon, hogy kint a soccer azért nem a legnépszerűbb sportok egyike, de ahogy írtam is eléggé fejlődik, most nemrég jelentették meg, hogy LA-nek is lesz csapata, New Yorknak ugye már kettő is van.
Na a vége kicsit off lett.
Az MLS-ről régebb már írtam, szerintem sokat fejlődött az elmúlt években. Most pl. Giovinco a legnagyobb jani ott, tényleg remekül játszik az olasz, remélem még visszakerül Európába.Bob_Marley írta:
Némethék pedig 23 órától képernyőn az Eurosporton. Nem nagyon ismerem az MLS szabályait, azt tudom hogy itt is PO van, s a Kansas a pont előtte levő Seattle csapatát fogadja.
Sousa kapcsán már próbáltam rá utalni, de itt is kijelenthető hogy mi valamit nagyon tudunk.kanty írta:Nikolics megint betalált. Eddig 10 meccs 10 gól a bajnokságban. Ha ezt a formát tudja tartani kb., akkor nem tartom lehetetlennek, hogy télen egy komolyabb bajnokságban szereplő csapat bejelentkezzen érte. Ha egy PL nem is, de egy Championship, Ligue1 összejöhet. A Legiának is lenne benne fantázia, mert azért várható, hogy visszaesik, és így fél év alatt viszonylag nagy profitot csinálhatnának belőle.
Végül Mignolet védett.Res írta:Máshol nem ilyen türelmesek a kapusokkal, de ez most nekünk jó:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... olnal.html" target="_blank
Hajrá Ádám!!
Ez mind szép, de ne magyarázza már meg, hogy mennyire előrelépés volt eligazolnia a psv-től az anzsiba, majd onnan moszkvába, most meg a törökökhöz. Persze egyiknél sem a pénz vonzotta, hanem a klìma. Jó játékoa, de a tehetségét eladta apróért. Játszhatott volna komolyabb bajnokságban is a tudása alapján.kanty írta:Menő - és esetenként jogos is - Dzsudzsákot ekézni, de ez a nyilatkozat eléggé korrekt:
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/leg ... ak-2432085" target="_blank
Abban meg teljesen igaza van, hogy ha kijut a válogatott, akkor senkit sem fog érdekelni, hogy éppen ő hol játszik.
ne mondodZBarca írta:Senkinek ne legyenek illúziói, ha Törökországba megy, azt csakis a pénzért teszi.
Én nem vagyok képben az anyagi helyzetükkel kapcsolatban, de az nso szerint Ronaldinho-t is akarták, szóval gondolom kell ott pénznek lennie.visca el barca írta:nem hinném h a bursaspor megadja neki az évi kétmilliót. nem az a klub amelyiknek telne ilyesmire
Én sem örülnék, ha odamenne. Attól félek, megint az anyagiakat helyezi előtérbe a sportszakmai indokokkal szemben a választásnál.fanbarca írta:Attól hangos a török és magyar sajtó, hogy Dzsudzsák a Bursasporba tart.. Pedig pár napja azt mondta, hogy a Herthába szeretne szerződni. Remélem Törökországba, ha megy is, csak kölcsönbe.![]()
![]()
![]()
Nem feltétlenül padozni fog. Mignolet utóbbi hónapokban eléggé gyenge formában védett, egy időre ki is került a csapatból, csak aztán a második kapus meg lesérült ezért stabil látszatra a belga helye, de Ádámunknak bőven van esélye. Ha az előszezonban jól véd, akár még első számú kapus is lehet belőle a szezonkezdetre, ki tudja...bence-barca írta:Szívesebben néztem vna egy kisebb PL csapatban állandókezdőként (pl Leicester, Aston Villa) mint egy Liverpoolban a padon, de azt el kell ismerni, h azért nem semmi. Nyilván a pool nem régi fényét idézi, de annak örülök, h van magyar ismét egy nagy csapatban. Persze a 'nagycsapat' jelzőt mostanság inkább már csak a hagyomány teszi rájuk, de sztem értitek mire gondolok.
Én nagyon örülök ennek a hírnek, csak félek, hogy nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. A Pool ellen tényleg jó meccse volt januárban, de nem lehet, hogy csak éppen egy jó napot fogott ki? Vagy tényleg minden meccsén ilyen jól játszik?palesz77 írta:Bogdán közben hivatalosan a Pool játékosa. Nem is olyan reménytelen a helyzete szerintem, Mignolet eddig kb az összes meccsén amin láttam védeni 1-2 komolyabb bakit csinált, nem egy De Gea szint. Remélem beverekedi magát valahogy a kezdőbe, nem lenne kis dolog..
bogdán se egy de gea szint...palesz77 írta:Bogdán közben hivatalosan a Pool játékosa. Nem is olyan reménytelen a helyzete szerintem, Mignolet eddig kb az összes meccsén amin láttam védeni 1-2 komolyabb bakit csinált, nem egy De Gea szint. Remélem beverekedi magát valahogy a kezdőbe, nem lenne kis dolog..