Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gio és Syl is sokkal jobbak mint F.Navarro szerintem..laci18 írta:Ki beszélt itt manciniról meg ilyenek ???!!!visca el barca írta:meg hozzuk vissza saviolat + vegyuk meg még freyt, zambrottát, emersont, mancinit, meg adrianot islaci18 írta: Szerintem Chivu, Henry kell.
Damiat és Navarrot vissza kell hozni.
Esetleg egy vkp kell Motta helyett![]()
de szeretem mikor vki az egesz csapatot le akarja cserélni
Mert én nem az biztos és ha valaki ilyeneket ír akkor ne az én idezetemhez írj ilyeneket.
Chivu és Henry tényleg kell, Navarro és Damia katalán tehetségek és cserének jók. Szívesebben látnám őket mint Bellettit és Giot/Sylt.
Ki beszélt itt manciniról meg ilyenek ???!!!visca el barca írta:meg hozzuk vissza saviolat + vegyuk meg még freyt, zambrottát, emersont, mancinit, meg adrianot islaci18 írta: Szerintem Chivu, Henry kell.
Esetleg egy vkp kell Motta helyett![]()
de szeretem mikor vki az egesz csapatot le akarja cserélni
egyetértek.sztem OLEGUER nagyon sokat fejlődött mostanában.de egy védő mindenféleképpen kellene.gyiko írta:Persze, két-három döntetlen és folyamatosan szapuljátok a csapatot és mindekit lecserélnétek, azért Olegeur erényeit is észre kellene venni, a múltkor is az egyik legjobb volt a csapatban, de afölött mindenki elsiklik és amikor Belletti helyén játszott, a védelem is stabilabb volt, arról pedig nem ő tehet, ha valaki lesérül vagy eltiltják. Vkp. is miért akartok Edmilsonnál jobb embert? emellett ugye Motta is tudja helyettesíteni, teljesen felesleges Gattuso és Davids semmivel sem tudnának többet nyújtani, a reális igazolási posztok a szélsővédők helyén vannak és esetleg a csatárposzt, de szerintem, ha az Arsenal BL-döntőt játszik Henry is ott fog maradni, másra meg nem igazán hiszem, hogy szükségünk lenne, ezt is tudjuk, hogy az elnök vágya, de bőven vannak játékosaink, fiatal játékosaink, akik meg tudják oldani a problémákat.
meg hozzuk vissza saviolat + vegyuk meg még freyt, zambrottát, emersont, mancinit, meg adrianot islaci18 írta: Szerintem Chivu, Henry kell.
Esetleg egy vkp kell Motta helyett
ez egy hülyeség lenne!!! deco nem szélső futó kp., messi meg nem középcsatár. a 4-4-2 csak akkor lehetne játszani ha messi egyel hátrébb menne, roni deco helyén játszana, messi helyén meg pl. henry, vagy most larsson... de decot kihagyni??? felelőtlenség!!! esetleg hátrébb mehetne xavi helyére, de az is hülyeség!!! szal így vagyunk jók, ahogy vagyunk!!!Barcafan92 írta:-----------------------vv-------------
Oli/Belletti-Puyol-----Marquez---Gio/Sylvinho
---------Xavi---------------Edmilson----------
--Ronnie--------------------------Deco
--------Messi-----------Eto'o
sztem ez naon jó felállás lenne!!!!
Egyetértek itt is csinált olyat mint Roni és a Grafit még a nyomába se értotobike írta:csak így davidsal kapcsolatban és speciel nagyon bírom és tény lehet hogyha ő nincs mi se itt tartanánk és az hogy ügyetlen és hogy davids=gravesen na azért bírjunk magunkkal a davidsal hány reklámot csináltak és a gravesennel hányat akkor a davids durva volt de rendkívül ügyes mellette ő amikor az interbe volt megcsinálta azt a cselt amit a ronnie minden meccsen csinál úgyhogy kérem lehet nem szeretni de.....
Forlan egy nagycsapatba sza*t se ér...Lásd a MUban, akár maxi is belőné azokat a helyzeteket amiket forlán akkr már inkább hozzuk reyest vagy henryt nekm ez a 2 elképzelésem van csatárnak, jobbhátvéd: Alves, középre még nemtom'Enrique írta:Véleményegyezés: 100%.Sir Maxwell írta:remélem ez a forlan dolog egy vicc...
isten mentsen minket, ez egy nagy 0, volt egy jo szezonja, és kész, igazából sose szerettem, akkor mind1 ha visszahozzák a nyulat, de legjobb lenne ha maxi kapna lehetőséget...![]()
Bárkit, csak a Forlán gyereket ne.
JA.Engem nem hatott meg.most mit csináljak ezzel a szavazással.ez az ÉN véleményem.az meg a tied.mindig is utáltam dávidszot (leginkább azért mert a juvéba jáccot).huevos írta:nem hatott meg?BaRcADINHO10 írta:nem nagyon hatott meg a játéka mikor itt jáccot.
nos volt egy szavazás a szezon végén a szurkolók között, az volt a kérdés hogy kinek mekkora szerepe volt a Barca parádés tavaszi szereplésében:
1.ronaldinho
2.DAVIDS
3.Rijkaard
nos téged nem hatott meg...
nem hatott meg?BaRcADINHO10 írta:nem nagyon hatott meg a játéka mikor itt jáccot.
Rá gondoltam,de csak egy kósza ötlet vol!Kb. Davids megszerzésének is annyi a realitása,mint az övé!BaRcADINHO10 írta:Név: Ricardo Sérgio Rocha Azevedo
Poszt: Középső védő
Születési év: 1978-03-10
Magasság: 1.83
Súly: 80kg
Nemzetiség : Portugál
csak érdekesség ként.
![]()
![]()
![]()
![]()
mondjuk úgyse jön