2015.08.19. 07:46:14
szerintem kovacic az az igazolás, amire a realnak szüksége volt. hatalmas tehetség, és már most is jó játékos, de annyira még nem futott be, hogy kezdő helyett is követeljen magának, mint mondjuk egy verratti, vidal vagy pogba. gondolom mi is pont ezért nézegettük évekig, de más irányba mentünk el ardával. a török előrébb tart jelenleg, de nekik nem is arra volt szükségük, mint nekünk, hanem egy olyan játékosra, aki tűri a padot, kroos pihentetése/modric sérülése esetén nyugodtan szinte minőségromlás nélkül belehet dobni (vagy legalábbis egy olyan játékos jöjjön be, aki megtudja teremteni a különbséget, nem egy illara vagy lucas silva) és aztán később át is veheti modric helyét a csapatban. szerintem ezeknek a feltételeknek megfelel és casemiróval jó csere párost alkothatnak.
soha nem szoktam pesszimista lenni, meg leírni a csapatot egy vereség miatt, meg ilyenek, nem is ez mondatja ezt velem, de ahogy simeone is mondta, nekem is nagyon nehezemre esik elképzelni, hogy a real nem nyer bajnokságot idén se, benitez ide vagy oda. mennyi lenne már? nyolc év alatt egy darab bajnokság nekik? ilyen kerettel? egy normális felkészüléssel a hátuk mögött? szerintem most behúzzák, kivéve ha az atma megint valami embertelent megy, mert nekik is jól sikerült ez a nyár, de erre azért kevesebb az esély.
nekünk ez a két szuperkupa kicsit betett, és a klubvébé se lesz olyan kellemes. nem túl jó, ha már augusztus közepén maximumom kell pörögni, meg 120 percet játszani úgy, hogy a te csapatod fejezte be a legkésőbb a tavalyi versenysorozatot alapból és sokan még copán is voltak. jönnek is a problémák, a négy szélsővédőnkből egy maradt (alves), piqué eltiltása, neymar mumpsz (haha), transzerferban. nem lesz ez olyan egyszerű, de a blben és a kupában bízok, ott sokszor szerencse is elég, nem kell egész évben maximumon pörögnöd.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago