Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, Enrique pláne nem az a típus aki egy hiba után csak úgy kirakna bárkit. Már előre levolt beszélve remélem, nehogy Marc-Andrénak most elmenjen az önbizalma emiatt.palesz77 írta:Bravo amugy varhato volt, kell neki is a meccs, es a bajnoksagot neki koszonhetjuk, a szuperkupa fele "ot illeti". Biztos vagyok benne, hogy " csak" ezert kezd, es nem a penteki fejes miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=L-irw3y ... e=youtu.be Lehet ez arab lesz, de youtube.Nero. írta:Valaki tud dobni majd egy jo kis streamet? Sajnos nem otthon vagyok es itt nincs digi.
Kofi)
CsemegézzNero. írta:Valaki tud dobni majd egy jo kis streamet? Sajnos nem otthon vagyok es itt nincs digi.
Kofi)
Nekem az is megfelel ha a 19-edik percben ő vágja a gólt nekik mint a Real Madrid ellenvisca el barca írta:HungaroBarca írta: Multifilter kapitány.....![]()
![]()
figyeld meg, az 119. percben ő veri be az ötödiket. 40-ről. ollózva. nagyon durván
HungaroBarca írta: Multifilter kapitány.....![]()
visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Mathieu - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Pedro
Iraizoz, De Marcos, Balenziaga, Etxeita, Laporte, Gurpegi, Beñat, Eraso, Bóveda, Aduriz y
Susaeta
0:2 hendi iksz a legreálisabb nálam. 3:1.visca el barca írta:mostanban úgyis nyomatjuk a sportfogadást, megnéztem az oddsokat:Bob_Marley írta:de én a tündérmesékben nem hiszek, öreg vagyok már hozzá.
barca nyeri a kupát 3.80.
barca 0:2 hendi 1.8
több mint 4.5 gól 2.45
4-0 végeredmény 8.00
azért nem olyan rosszak ezek