Legjobb hír a szezonban, nagyon bíztam benne maradjon a Jégember, tökéletes ferrari pilóta, Vettellel pedig egyik legjobb páros a mezőnyben, ami a közös munkát illeti biztos.
Kimi már túl van a pályája csúcsán, de egy biztos, piszok jó pilóta most is. Szerintem, a balszerencséit leszámítva, ami talán formula1-t tekintve neki jutott ki a legtöbb, jó szezonja van, hihetetlenül bosszantott hogy hungaroringen is megadta magát a gép, pazar versenyt tudott ott is. Megkockáztatom, hogy a kisebb hullámvölgyek is a médiának tudható be, mert ha Kimi köhögött is arról szólt minden egyes hétvége hogy marad vagy megy. Legjobb döntést hozta meg a Ferrari. (Hozzá téve, én nem érzem a Bottas Ferrari vonalat, és Hülkenberget sem. Bottas messze nem veri bucira Massát, Niconak pedig fellángolásai vannak, de ha ő közülük kéne az utódot kiválasztani, inkább a német, rászolgál egy jó kocsira.) Mondom ezt úgy hogy világbajnok évében is inkább Massának szorítottam, de egyik nagy kedvencem lett a finn, a stílusa mindent visz, a rádió beszélgetései, utánozhatatlan.

Ő szerintem kicsit olyan mint a fociban Iniesta, mindenki tökéletesen tudja, mekkora játékos, micsoda tehetség, de arról nem tehet hogy ott volt egy Messi vagy Cé, és nem tudott sose nagy díjat nyerni. Kiminek is ott volt Schunacher, vagy Alonso plusz a meki, ami rendre elromlott alatta.
Spa nekem a number 1, elképesztő egy pálya, és mint az autósport szerelmese, legjobban várom minden évben. Bízok benne a hungaroringi siker lendülete kitart és még nagyobb elánnal dobják be magukat a vörösök, Lewis vb címe szerintem zsebben, de ahol lehet, meg kell őket verni.

Ha már Lewis, úgyis Rihanna hátsóját kaparja, komolyan, modern kori Hunt az ember. Remélem átbulizta a szünetet és jó fáradtan érkezik majd.