Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Honnan a hír? Tegnap még tuti nem edzettek, én még nem találtam arról hivatalos infót, hogy ma már igen, vagy hogy megkapták volna az orvosi engedélyt.palesz77 írta:Jó hír, elvileg Alba és Adriano bevethetőségére is jó esély van a Bilbao ellen.
Mondjuk Adriano nem lenne nagy előrelépés Matyihoz képest.palesz77 írta:Jó hír, elvileg Alba és Adriano bevethetőségére is jó esély van a Bilbao ellen.
Grimaldo lenne a legjobb megoldás Alba cseréjének, csak LE nem bízik benne (nem kedveli). Ami amúgy többek számára rejtély (számomra is), mert B-ben nagyon jól tolja. Mondjuk nem ő az egyetlen, akit LE hanyagol, annak ellenére, h az egyik legnagyobb tehetség a B-ben. Grimaldóra visszatérve, rosszul jött neki, h pont most, amikor vannak hiányzók, kisebb sérüléssel bajlódik.Vakmacska írta: Sajnos mástt meg nem lehet, max B-ből valakit felhozni
matyi eltiltott, úgyhogy megkönnyebbülhetsz.Vakmacska írta:Bevallom, engem jobban idegelnek a szélső védőink.
Alves hozza azt a formát, amiértnem szeretjük, Matyi rettentő béna szélen (is).
Sajnos mástt meg nem lehet, max B-ből valakit felhozni
De, méghozzá jövőhét szerdára. Óriási lesz elrepülni egyből Madridba, alighogy hazaértünk Bilbaoból.S.Agüero írta:Nem hozták előrébb.Valaki tudja, hogy miért a Getafe elleni idegenbeli mérkőzést (nov 1.) hozta előre a szövetség?
Köszi.Messias2 írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... anyoloknal
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... anyoloknalZBarca írta:Hol olvastad? Nem mintha nem hinnék Neked, csak kérdezem.Messias2 írta:Dec. 30-31 hétvégén is lesz forduló. Jó lesz részegen nézni a meccset.
Hol olvastad? Nem mintha nem hinnék Neked, csak kérdezem.Messias2 írta:Dec. 30-31 hétvégén is lesz forduló. Jó lesz részegen nézni a meccset.
Amúgy tényleg, a jelenlegi kerettel én is ezt próbálnám inkább meg, de úgyse ez lesz, Matyi leírta már amit én is várok.visca el barca írta:igazából most rohadtul adná magát egy
bravo - vermaelen, masch, barta - pedro, ini, busi, rakitic, alves - messi suarez kezdőcserénk nem lenne, de mit számít az
Az max be lesz oda cserélve, nem old meg semmit.S.Agüero írta:Alves-Masch-Bartra-Verma négyes fog kezdeni úgyis, SR meg megoldja minkét szélső hátvéd posztot csereként.Nero. írta:Bárhogy is matekozok, ha nem sikerül Albát összedrótozni, akkor Grimaldonak kell kezdőnek lennie. 26.án újabb bajnoki ráadásul.
Alves-Masch-Bartra-Verma négyes fog kezdeni úgyis, SR meg megoldja minkét szélső hátvéd posztot csereként.Nero. írta:Bárhogy is matekozok, ha nem sikerül Albát összedrótozni, akkor Grimaldonak kell kezdőnek lennie. 26.án újabb bajnoki ráadásul.
Muszáj lesz kinyitni a kispadot a B-sek előtt.-visca el barca írta:remélem idénre ezzel le is tudjuk a sérüléseket, meg eltiltásokat![]()
és sem számítok sok jóra, de ha vhogy kiszenvedünk egy egy gólos győzelmet az bőven elég lesz.
vmelyik modi nem nyitna egy 15/16 topicot?
vagy tolunk egy 3-4-3, 3-5-2-tpalesz77 írta:Az azért komoly..BarcafanTomee írta:Jelen állás szerint úgy állunk, hogy a nyitó fordulóra 4 darab védőnk van. Név szerint Alves, Mascherano, Bartra meg Vermaelen.Kíváncsi leszek utazik-e valaki a B védelméből, vagy az egy szem SR lesz a cserehátvéd.
Az azért komoly..BarcafanTomee írta:Jelen állás szerint úgy állunk, hogy a nyitó fordulóra 4 darab védőnk van. Név szerint Alves, Mascherano, Bartra meg Vermaelen.