Igen,persze...meg azt is megtudtuk fél éve ,hogy Messi túlértékelt
Akkor nem írtam le a véleményem,utólagosan azért megtenném most ,hogy így feljött a téma.
Pár éve nyertünk mindent és ha ez egy kicsit is alábbhagy ,olyan radikális változtatásokra lennének páran itt képesek,hogy az agyam eldobom...

Adjuk el Messit,aztán jönne az árából Reus,Agüero,Pogba.

Szerencsére ez nem a Real Madrid és nem is olyan ember(ek) irányítják.
Messi talán a valaha volt legnagyobb játékos de bármilyen meglepő mindenkinél vannak hullámvölgyek. Képtelen vagyok felfogni ,hogy egy játékos aki minden évben legalább 80 gólunkból veszi ki a részét így vagy úgy,egyesek szerint nem való ide....
HA véletlen az mondjuk csak 60 találat.

"Sétálgatva" is több hasznot hoz mint bárki más,egészen egyszerűen azért mert 3x jobb labdarúgó.
Tiszta sor és elismerem ha az a tavalyi 3 hónapos rossz formája 3 éve lenne akkor igen az már más szitu...de ez
Szerintem egyértelmű,hogy ez a csapat nem heverné ki az Ő távozását,90% ban ha a csapat szrban van ő az aki megmenti a seggünket...
Aki azt mondta és mondja,hogy el lehetne adni,vagy egyáltalán valami efféle opció felmerül az agyában,az nem ért a focihoz.Ne sértődjön meg senki tudom ,hogy a többségnél ez hirtelen felindulás volt,meg Bob féle fikció,hogy üzletileg megérné stb stb.,de eladni a futball történelem legnagyobb baklövése volna.