Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én megmondtam már 1 hete is... látjátok? Nem kell egy ilyen sérüléssel kapkodni, mert az csak nagyobb bajt hozhat! Örüljünk, ha a Milan ellen ott lesz a kispadon, bár én most abban sem bízom.Silvanus írta:Én továbbra is bízom a csapat támadójátékában, amely Messi nélkül is eredményes tud lenni, és féltettem is Messit valami komolyabb sérüléstől, úgyhogy örülök, hogy még pihen egy pár napot! Hidjétek el, ez így jó, és lesz hova visszatérnie, a Milan vagy a Lyon ellen lesz dolga bőven...
ja, csak ne a West Brom orvosaitRapika írta:Sztem jobb orvosokat kellene alkalmazni...![]()
Ősszeldali írta:sajnálom,nagyon messitpersze nélküle is meglessz a BL,meg a bajnokság,de vele biztosan könnyebb lenne
ha kell inkabb terjen vissza majd csak ősszel.De bízom benne jóval korábban láthatjuk újra játszani.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez talán több mint szimpla szerencsétlenség.Enrique írta:Jajj, nem jó, ha már ilyen fiatalon ennyire sérülékeny...![]()
Remélem hamar meggyógyul. Teljesen!
Hát nem fog sajna úgy néz ki megint baj van a lábávaldoki írta:A Villareal elleni meccsen kezdeni fog szerintem,ez lesz a főpróba a milan előtt.Bodi írta:Nem értem,hogy miért nem játszik Messi!
Az addig oké,hogy nem kockáztat Rijkaard,de itt erről már nincs szó,teljesen felépült,és valószínűleg meccshiánya lehet.
Nem lehet tőle elvárni,hogy 6 hetes kihagyás után rögtön az elején csúcsformában játsszon!
A Villareal elleni meccsen kezdeni fog szerintem,ez lesz a főpróba a milan előtt.Bodi írta:Nem értem,hogy miért nem játszik Messi!
Az addig oké,hogy nem kockáztat Rijkaard,de itt erről már nincs szó,teljesen felépült,és valószínűleg meccshiánya lehet.
Nem lehet tőle elvárni,hogy 6 hetes kihagyás után rögtön az elején csúcsformában játsszon!
Csak nehogy az legyen a vége,hogy csak a Racing és a többi spanyol csapat ellen legyen dolga!Silvanus írta:Én továbbra is bízom a csapat támadójátékában, amely Messi nélkül is eredményes tud lenni, és féltettem is Messit valami komolyabb sérüléstől, úgyhogy örülök, hogy még pihen egy pár napot! Hidjétek el, ez így jó, és lesz hova visszatérnie, a Milan vagy a Lyon ellen lesz dolga bőven...