Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.23. 17:53:41

ZBarca írta:
Messias2 írta:Gumbautól az Isten óvjon minket. Iniestából előbb nézem ki a verekedést, mint ebből a srácból. De sajnos lelkiszemeim előtt látom, h beáll 60. perc körül, és megereszt 1-2 sistergő balost. :mrgreen:
Az 94. percben ő fogja lőni a győztes gólt 30 méterről. Mi lenne akkor itt a fórumon?! :mrgreen:
Akkor lepisálom a bokámat. :mrgreen:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.23. 17:52:01

Messias2 írta:Gumbautól az Isten óvjon minket. Iniestából előbb nézem ki a verekedést, mint ebből a srácból. De sajnos lelkiszemeim előtt látom, h beáll 60. perc körül, és megereszt 1-2 sistergő balost. :mrgreen:
Az 94. percben ő fogja lőni a győztes gólt 30 méterről. Mi lenne akkor itt a fórumon?! :mrgreen:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.23. 17:50:31

visca el barca írta:nem hogy nevekre, tudásra sem az igaziak. láthattuk élesben mennyit érnek. semmit. elhiszem, hogy neked egy csepregi, csábi, cseh, csehi, pisont csere sor is tökéletes lenne, de azért ne nevettessük már ki magunkat ilyen közepes szintet is alig súroló gyerekekkel :oops: rohadtul remélem h nem lesz sérülés, mert akkor megnézhetjük magunkat.
Csepregi az ki, Éva? :D
Plókait kihagytad. :D

Nem mondom, hogy tökéletesek, de adott részfeladatokat elfognak látni, amit rájuk bíz az edző. Roberto-Sandro-Munir megtudja azt oldani, amit kérnek tőlük. Camara-t nem tudom, mert nem ismerem, Gumbau meg ha erő kell jó lehet. Nem megváltók ezt aláírom, de azért nem is kutyaütők. Azt is aláírom viszont, hogy ők még gyerekek és emiatt nem is lehet hú de magas az elvárás sem. Ez a gond, nem a játéktudás, mert az azért szerintem megvan Sandroékban.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.23. 17:47:01

Bob_Marley írta: Vagy Iniesta előre lép helyére Roberto. Messi visszább előre szintén Munirék. Gumbau jöhet verekedni ha úgy adódik, szóval lehet nevekre nem az igazi, főleg hogy Camara és Gumbau B játékosok, de lehetnek opciók.
Gumbautól az Isten óvjon minket. Iniestából előbb nézem ki a verekedést, mint ebből a srácból. De sajnos lelkiszemeim előtt látom, h beáll 60. perc körül, és megereszt 1-2 sistergő balost. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.23. 17:45:30

nem hogy nevekre, tudásra sem az igaziak. láthattuk élesben mennyit érnek. semmit. elhiszem, hogy neked egy csepregi, csábi, cseh, csehi, pisont csere sor is tökéletes lenne, de azért ne nevettessük már ki magunkat ilyen közepes szintet is alig súroló gyerekekkel :oops: rohadtul remélem h nem lesz sérülés, mert akkor megnézhetjük magunkat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.23. 17:44:02

Jó a kezdő, vissza kell vágni a baszkoknak! Örülök, hogy Alba kezd. A kezdőből ítélve idén is marad a felosztás a kapusposztot illetően.

A transzferban pedig most üt vissza, ha ott ülne most egy Arda és egy Vidal, sokkal jobban festene az a pad. :D

Mindenesetre mindegy, hogy hogyan, de húzzuk be a meccset. [-o< Ja, meg ha lehet Messi lője az elsőt! :mrgreen:

Visca El BARCA!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.23. 17:41:31

Alba-t összerakták ez azért nagy pozitívum, nem lesz egyszerű, de kellene a jó kezdés és a három pont. A védekezést meg nagyon össze kell rakni, mert anélkül a támadás se fog menni. Hajrá, egy szűkös 1:0 ide és mindenki boldog.

Cserékben meg lehet nem állunk fényesen (hiszen ketten is a B csapattól kerültek fel), de azért bőven lehet itt variálni. Sandro/Munir előre és Rafinha hátra. Vagy Iniesta előre lép helyére Roberto. Messi visszább előre szintén Munirék. Gumbau jöhet verekedni ha úgy adódik, szóval lehet nevekre nem az igazi, főleg hogy Camara és Gumbau B játékosok, de lehetnek opciók.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.23. 17:38:08

visca el barca írta:pad: Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro

ez meg a világ vicce. ilyen kispad még egy getafenek is gyenge.
Miért!? Minden csapatrészre van egy használható ember. Stegen,Bartra,Robi,Sandro.
:mrgreen:
Nero.
Llegenda del Barça

2015.08.23. 17:35:43

visca el barca írta:pad: Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro

Ez mi ez? :lol: Jajj istenem, remélem valahogy behúzzuk. Mindegy hogy hogyan, csak nyerjünk. [-o<
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.23. 17:34:10

pad: Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.08.23. 17:33:46

Situation Song unclear
Akkor most mi van vele? Hol él, mit csinál? Focizik? Vagy csak divatbemutatókra jár? :mrgreen:
Kép
"And my heart will leave you never."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.23. 17:32:48

visca el barca írta:nem nyitnátok egy új topicot?
Mi bajod van, még bőven 2015 van. :mrgreen:

Bartra hiába akar itt sikeres lenni, ez nem fog összejönni, úgy tűnik.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Erxy
Entrenador del Barça

2015.08.23. 17:32:07

Verma kisebb meglepetes, de jobbnak tunim fejparbajokban Bartranal szemre, gondolom ezert kezd o Marc helyett :D
a padunk meg egeszen szanalmas kepet fest, szerintem nem is fog cserelni Lucho :lol:
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.23. 17:31:36

Barça XI:
13 Bravo
4 Rakitic
5 Sergio
6 Alves
8 Iniesta
9 Suárez
10 Messi
12 Rafinha
14 Mascherano
18 Alba
23 Vermaelen

KP és a támadók rendben vannak, de Verma helyett én Bartrának szavaztam volna bizalmat. Szerencsére Alba kezdő. [-o<
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.08.23. 17:33:12-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.23. 17:30:40

nem nyitnátok egy új topicot?
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.08.23. 17:29:51

Talán Bartra elvágta magát Luchonál egy időre :(

Minőségi cserepad 8)
Ter Stegen, Bartra, Gumbau, Sergi Roberto, Camara, Munir, Sandro
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.08.23. 17:29:12

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Vermaelen Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Rafinha

Szoros meccset várok, természetesen katalán győzelemmel. Jó a kezdő, a belga srácot talán lehetett volna cserélni Bartrára, de most már csak belelendül majd.
messideco
Presidente del Barça

2015.08.23. 17:26:11

Bartra, Rafinha, ez a ti napotok lesz!

Visca el Barca!

Kezdő: Bravo - Alves Mascherano Vermaelen Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Rafinha
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2015.08.23. 17:29:18-kor.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.08.23. 08:25:23

így a szezon elejére:
- előszezon ? a foci nem tudja magát függetleníteni a klubtól, pénzes meccseknek lenni kell, voltak is lesznek is
- favoritok lennénk? is. a Madridok is, és még befuthat egy kettő...
-a csapat: ahogy LE. mondta(bevallotta?!) Pedro távozása még a tilalom ellenére is megoldható feladatnak tűnik, Xavi nálam már történelem. Vermalen semmiről nem győzött meg egyelőre, játszani fog ez újdonság, hogy hogyan ? majd elválik. Adriano ? állítólag megy a pótlása cca. Pedróéval azonos. van még ugye Douglas ? ő még nagyobb talány, nála az sem biztos, hogy játszani fog...
összességében a védelmünk alig változott, lehet azt mondani, hogy az utóbbi háorm meccs tragédiát sejtet de az alig változott és a tragikus ugyancsak üti egymást(tavalyi kevés kapott gól!!) kitekintve, akár a Ligára akár Európára azt mondanám, hogy a kapusokat kivéve a hátsó alakzatunk középszerű
- középen nekem igazán fejfájást csak Iniesta gyengülő játéka okoz. tavaly úgy gondoltam, hogy a megváltoztatott felfogás (hátrébb tették és hátrébb is játszik) az oka de az előszezonban időnként elkeserítően pontatlanul, él nélkül , hatástalanul játszott, remélem ennél csak jobb lehet. új elemet itt majd csak a török belépése hoz, én azt gondolom pozitív irányba. S.R. és Rafinha beépítése tipikus edzői feladat gondolom LE. elboldogul vele.
- elől: én hiszek az MSN.-ben még akkor is, ha lehet azért gyenge pont itt is. mire gondolok?: elsősorban ha ki esik egy betű! a másik, hogy a Messi függőség visszahúzó sallangjait jó lenne lassan lecsiszolni! elsősorban Suareznél látom, hogy a" Messikeresés" rontja a hatékonyságát, mert a tizenhatos és az ötös között már neki csak a kaput kellene támadni (inkább) mint Messi-passzot erőltetni.
tudom, nem olyan egyértelmű ez különösen akkor, ha Messi az aki a legnagyobb biztonsággal bevágja. a baj akkor van, ha őt kikapcsolják! lennie kell második, harmadik embernek aki gólerős marad Messi nélkül is de inkább azt mondanám, hogy Messi mellett is. ( igen így működik normálisan az MSN! :twisted: )
összességében a csapatjátékunkról:
LE. már láthatóvá vált (stílusban) ezzel nincs baj. baj a meg nem oldott gondokkal van ami szerintem nagyjából: a szélső hátvédek viszonylagos gyengesége miatt sok a veszélyes beadás. középen Masch. -20 centijére sajna jó hatásfokkal rá lehet játszani, a pontrúgások hárításában nincs áttörés, a szögleteink és a 16-18 m es átlövéseink hatástalanok, vagy ez utóbbinál kevesek.
a támadásvezetésünk még mindég túl bonyolított, alkalmasint lassú és kiismerhetővé vált,
ez az oka annak is , hogy egyre védtelenebbek leszünk a szoros(erőszakos) emberfogás és az előretolt letámadás ellen.
ez azonban természetesen nem egy állandó másra képtelen állapot,(akkor nem itt tartanánk!) és akkor meg említem természetesen a hatékony fegyverünket is: a gyors kontra, a villámgyors kényszerítőzés, az erős középpályás védekezés, a (még ma is ) utólérhetetlen labdabirtoklás.
ami engem illet nehéz de jó szezont várok.
BFC
Jugador d'estrella

2015.08.22. 20:57:44

danianevem írta: Hogy ne csak off legyen:
2008-ban regeltem, akkoriban voltam a aktívabb --> triplázás. 2014 nyarán megint aktivizáltam magam --> triplázás. Szóval mindenki nyugodjon le, fogok írni idén is és jön a tripla. :lol:
Úgy legyen. Várom már nagyon, hogy kezdődjön el a szezon, remélem mostmár elverjük az Atletic-et.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.08.22. 20:13:13

Gareth Tello írta:A meccsrutin harmadosztályban való növelésénél szerintem jobb opció lenne, ha a legtehetségesebbek (Adama távozásával most csak Samperre és Grimaldóra gondolok) felkerülnének a nagyokhoz, és még ha nem is jutnának olyan sok lehetőséghez, mint a harmadosztályban, legalább a legjobbaktól tanulhatnának az edzéseken és elkezdhetnék megszokni a La Liga színvonalát.
A padozásnál szerintem mindenképpen jobb, ha játékban maradnak. Még ha a színvonal jóval alacsonyabb is az első osztályénál. Bár legjobb egy jó kölcsön lenne, de ezeket úgy tűnik, nem igazán akarták számításba venni.

Hogy ne csak off legyen:
2008-ban regeltem, akkoriban voltam a aktívabb --> triplázás. 2014 nyarán megint aktivizáltam magam --> triplázás. Szóval mindenki nyugodjon le, fogok írni idén is és jön a tripla. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.22. 13:08:28

LG írta:Igaz, hogy lesznek hiányzók nálunk, + szezon eleji formában vagyunk, de Bilbao sem lesz könnyű helyzeben, a héten a harmadik meccsük lesz, 10 napon belül megy a negyedik :!: . Kike Sola személyében náluk is lesz eltiltott, azt nem tudom, rajta kivül lesz-e fontosabb hiányzójuk.
a szlovákok ellen csütörtökön mondjuk elég tartalékosak voltak (ki is kaptak 3-2-re), szóval a kulcsemberek toppon lesznek vasárnapra
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.22. 12:56:17

Igaz, hogy lesznek hiányzók nálunk, + szezon eleji formában vagyunk, de Bilbao sem lesz könnyű helyzeben, a héten a harmadik meccsük lesz, 10 napon belül megy a negyedik :!: . Kike Sola személyében náluk is lesz eltiltott, azt nem tudom, rajta kivül lesz-e fontosabb hiányzójuk.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.08.22. 11:59:58

danianevem írta:Pedig teljesen jó ez a keret. A tehetségesebbek így tovább növelhetik a meccsrutinjukat. Azok meg padozzanak, akik már vannak annyira érettek, hogy 15-20 percekre beugorjanak, de nincs bennük akkora potenciál, hogy meghatározó emberei legyenek a csapatnak a jövőben.
A meccsrutin harmadosztályban való növelésénél szerintem jobb opció lenne, ha a legtehetségesebbek (Adama távozásával most csak Samperre és Grimaldóra gondolok) felkerülnének a nagyokhoz, és még ha nem is jutnának olyan sok lehetőséghez, mint a harmadosztályban, legalább a legjobbaktól tanulhatnának az edzéseken és elkezdhetnék megszokni a La Liga színvonalát.

Cámaráékban meg valóban nincs akkora potenciál, hogy meghatározó emberek legyenek, viszont emellé szerintem egyáltalán nem is elég érettek (és tehetségesek) ahhoz, hogy akár csak csereként is számoljon velük Lucho.
mvik írta:üdv. Neymarról tud valaki valamit h mikor épül fel? mert ő nagyon hiányszik a csapatból.
Mintha Lucho sem igazán tudná: "Neymar? We'll see how things go, how his recovery goes, he could be back in one, two, or three weeks."

szerk.:
palesz77 írta:Official: Sandro will from now on wear shirt number "19" (instead of 16), B players Gumbau and Camara will wear "28" and "27"

Nem is értettem eddig miért 16-osban volt.
Talán nem túl valószínű, de most valamiért bevillant, hogy mi van, ha Gumbau számára készítik elő azt a bizonyos 16-os mezt... (Ugye ő tavaly 16-osban játszott a B-ben.)
defender3
Entrenador del Barça

2015.08.22. 11:53:09

Nekem olyan érzésem van mint amiket itthon lehet talpasztalni, hogy az játszik aki valakinek a valakije, meg nem olyanok kerülnek fel akik tényleg megérdemelnék. Főleg, amiket olvasok a fiatalokról. Bár nem kell csodálkozni ilyen vezetés mellett, amilyen van.
Válasz küldése